da cu nekome da *ebem mamicu . Posebno u drzavne sluzbe grada Kotora . Sto zbog toga sto nikog u ranom vremenu nema na svom radnom mjestu pa onda zbog nesposobnosti i zbog neodgovornosti
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
nothing comes from violence and nothing ever could
ih da bog pomogne
![]()
Tu es mon héro!
Rodilo sa srećom. Milina vidjeti.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jeste, istu stvar sam rekao na kraju. Zdravo mi bio![]()
Tu es mon héro!
Malo je reci da sam umoran... Fizicki i psihicki... Ubacio pola od 18m drva u podrum, precerao, istovario i slozio(ne sam), check inovao 20 ljudi, borio se sa kishom i kvasio se, animirao goste, odigrao tiket, trolovao na forum i youtube chat i sad mi se spava ali nece da moze...
One Ring to Rule them all...
Nije lako, ali je jako rođaci.
^no-mercy, dje je ovo?
istrajan budi.
yep.
nothing comes from violence and nothing ever could
Javila mi se stara ljubav posle pola godine od kako se nismo culi. Sa sve momkom na prof slici. I jos jednom pokazala da nisam pogrijesioMuskarac ne moze da pomisli ono sta zena moze da napravi(TACKA)
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Od života skromno tražim čokoladu koja ne goji, farbu koja 100% pokriva sijede, mir u svijetu i 'banja u glavu' ka' Branku Raduloviću.
Sell the Vatican, Feed the World!
Ova ministrica rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević liči na Kristijana Golubovića...
Sell the Vatican, Feed the World!
Sanjam sinoc veceram sa Papom i njegovom delegacijom i nedje pred kraj vecere uletimo u debelu raspravu o klimatskim promjenama i kako katolicka crkva ne cini dovoljno... Da ne bi obezbijedjenja pogrdismo se...
One Ring to Rule them all...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
- Je l' Isus bješe iz Nazareta?
- Aha.
- To u Izraelu bješe?
- Jeste da. Kod nas nije mogao da bude rođen sve i da je stio.
- Što to?
- Jer kod nas nisu mogli da nađu tri mudraca i djevicu.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Sreca. Radost.
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks