Moze li telekomov net tamo u selo dje su oni bezicni fiksni telefoni (neznam sad kako se to strucno zove) ?
Koji servis koristis? Samo Extra TV ili Extra Trio?
Ako "ne mozes" da nadjes Ugovor, mozes ga u bilo koji tren dobaviti iz poslovnice Telekoma. Samo kazes broj na koji ti je vezan dati servis / usluga i dobices novi Ugovor.
Po meni bi ti bilo glupo (ali tvoje pravo!) da raskidas prije vremena isteka Ugovora, jer bolje ti je da platis ono sto koristis nego li da platis bez koriscenja usluge...
To svakako nece moci, jer ce morati dokazati da on zivi u tom selu (dje nema Telekoma, a takvih je sve manje). Ugovor je OBAVEZAN, pa ce se eventualni trosak preseljenja svakako svaliti na ledja korisnika!
U slucaju da to i odradi, Ugovor se nebi raskinuo niti zamrznuo, vec bi mu na naplatu dolazio racun (jer se Ugovorom obavezao), bez obzira moglo ili ne moglo koristiti usluge Telekoma.
Odstupi sa ovog topica, jer javno pozivas na krivicno djelo! To ti je nadleznost MUP-a.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Moze li telekomov net tamo u selo dje su oni bezicni fiksni telefoni (neznam sad kako se to strucno zove) ?
Ne raskidajte ugovor, nego fino jedan mjesec ne platite i kad vas iskljuce nece vam stizat puna pretplata no oko 5e cini mi se![]()
I tako placate po 5e mjesecno![]()
Vidjite kako se Prezla uzbuni! 100% moze ovo sto sam napisa cim se ovako nakostrijesio..
p.s. Svasta sam cuja ali da je savjetovanje nekog da se preseli na selo krivicno djelo...
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ovo sa promjenom adrese je do skoro funkcionisalo, ali više ne pali ta fora.
Na žalost, ovaj papak je u pravu. Jedan moj prijatelj je stvarno preselio u ulicu gdje Pi-kom nije imao razvedenu mrežu i morao je plaćati pretplatu iako ne koristi servise.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Kako da zamijenim pasvord na portalu za mail?
Tu es mon héro!
procitajte ugovor, ima nacina da natjerate NJIH da raskinu ugovor SA VAMA ako vas mrzi da sacekate da isteknea ako oni raskinu,ne morate ni centa da platite
nego meni istice brzo,pa me mrzi da se cimam sa njima oko toga,ali teoretski bi uspjelo
![]()
od sjutra jos jedan novi kanal!![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
s p o r t
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Arena 5.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sos!!!
Proceduralno!
NBA Tv
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Bein sports :-D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Al jazeera sport?![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Sun sport
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Prezla Sport
Cakan Sport 8)
arena sport 5 je novi kanal,ja taj kanal gledam odavno već par mjeseci.ovi iz t-coma dodaju gas,viđeli da dolaze novi igrači pa ubacuju kanale,sve nekakve dodatne pakete treba plaćat poput ovih novih regionalnih kanala.da nije smiješno bilo bi tužno.mnogo ljudi već prelazi na m-tel kablovsku,a ako je tačno za bbm tj. telemach da od 10 oktobra sprema ponudu za kablovsku i iinternet ove će iz tzv extra tv o jadu zabavit
Tako je...arena 5
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Требаће још да би се потиснуо Телеком барем што се нета тиче јер ипак могу да дођу до више људи. Сада Телемах/ТоталТВ постају итекако јак конкурент.Добро је да убацају ту АС 5 барем нешто што се може гледати.
Pet areni zajedno ne vrijedi vise od jednog sportkluba..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks