Da nije rus Azamat, u Radanovice?
Zavisi koje je auto, koja boja i sl. Ja sam farbao cio branik juče u Bar(vjerovarno je po PGu jeftinine) za 60€, a danas sam zvao nekog rusa u Bd za te tacke od otvaranja vrata, poslao sam mu slike i cekam odgovor o cijeni. Uslov je valjda da nije oštećena farba kod udubljenja.
Da nije rus Azamat, u Radanovice?
Do*****le mi ove price da nema djelova i to...pogotovo od vas Resho fahrera.
TAKUMI
Jbg neko auto kupi da ga vozi, nema kad da ceka aditiv da mu stigne iz pizdinaca na vr mjesec dana...
Koji sad aditiv?
Djelova ima kod nas za svaki moguci auto koji se moze kupit kod nas, ili koji ima predstavnistvo kod nas.
Moj Lexus se ne prodaje u EU i opet imam sve za njega u Efel.
TAKUMI
boja je crna nisam znao da to igra neku ulogu, a bogami je masu ogrebotina sigurno je farba ostecena
Fabija ja nidje pumpu goriva ne mogah naci kroz grad,ali nidje kada mi trebala. I na kraju montirao od bmw-a(isti matrak, a 70%jeftinija),a 1.8t.
Samo se nabavlja za tdi,dci,hdi,cdi...I tu kraj price.Tako da realnost takva.
Zamisli da nisam imao plin.K**** bi se vozio.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Meni je crkla na BMW-a, i nasao sam je u Castellanu Mayle, 30 i nesto eura.
TAKUMI
Na int za mog je preko 150e,ako se sj.dobro.
I na kraju(opet cini mi se),ti rekao da moze i od bmw. I kostala 40/50e.
Ali da cekao oem audi mozda bi je jos cekao.
Meni nije to smak svijeta,opet,plin me spasavao.Ali da neko u sl.situaciji bio,bez plina,a da ne zna tu info,eto zahebancije.
Bolje i sačekat dio iz inostranstva nego kupovat djelove koji se prave po podrumima istambula... doduše, ne brinem jer ti podrumi štancuju samo dojč i france djelove
Cekao si OEM za Audija 1996. god.
TAKUMI
Sto da ne?Ne mijenjam auto svake god.
Zar ima c5 '96?
Mislio sam da imas A4.
TAKUMI
On radi I presvlacenje volana,jednom momku radio na e klasu,em mu nije stavio kozu po dogovoru,a izvadio onaj sundjer debeli,tako da mu je vratio volan duplo tanji,a oblozen nekom eko kozom.
Razocarao se skroz,morao drugi volan da kupuje.
Pa ja odustah od"masiranja".
Ja sam mu slao slike,nesto mi palo na krov,malo ulubljeno,nije lak pukao,trazio mi je 40€.
Last edited by mrgo; 01-10-15 at 12:25.
Zna li ko proceduru oko izvoza auta iz CG u EU, kako ide procedura i imaju li nasi privremene tablice?
Ja kad sam trebao da izvezem auto bilo je nekakvih peripetija,na kraj sam odustao
A castelana je inace poznata po kvalitetnim djelovima
Kakav je motor renault 1.9dci 96kw? Megan 2008? Koliko trosi, je li skup za odrzavanje? Ima li kakvih problema sa pumpama, diznama turbinama itd?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam čuo da je mnogo bolji 1,5dci od 1,9dci
oba su smece
TAKUMI
Fabia ajde mi predlozi onda auto do 3500e maksimum 4000e za porodicu da je stedljiv i po pitanju potrosnje i po pitanju odrzavanja a da je 2005 ili mladje?
Last edited by bojankov; 01-10-15 at 20:28.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kakva je mazda 6 2.0 103kw godiste 2008-2012?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks