Originally Posted by
chucknorris
Za blokadu im svaka čast. Da je protest građanski ka prije 2-3 godine i ja bih išao.
Razumijem prozivanje i kritikovanje za 4S, za srbovanje, za Peđu Bulatovića i ostale gluposti, ali kritikovanje blokade i šatora mi već nije jasno
Зато што је то суштина ових протеста оно што је сликовито описао мали са беретком и у мајици ЈСО."Обама јебаћу ти матер" и "ми смо за Русију".
То је главни мотиватор већине оних који су ту.
Наравно постоји један дио људи, али врло танак, као Бањо, који нешто покушавају, али су се ухватили да мијењају ДПС са још грђима.
Види се да је сама организација изведена добро, сајт, стрим, можда овакви шатори нису најидеалније ријешење, али читав програм је добро замишљен, чак је и музика, уз неколико изузетака била добра.Али да не цитирам Амфилохија сад, од чега се пита не прави.
Протести су замишљени и припремљени као грађански, али су од почетка једнонационални, и у сврси су искључиво једнонационалних циљева, а као такви, простом математиком, немају шансе за било какав успјех.
И зато тако нешто није подржао нико из опозиције па чак ни Милић, иако је присуствовао да би избјегао оштрицу напада и усмјерио је на своју конкуренцију Бечића и Даниловића.
Занимљиво како вође ДФ-а кокетирају са Рањом.Позивају га да изађе са њима, а он се вади на НАТО и тотално прећуткује иконографију коју је годинама оштро осуђивао.А да се разумијемо већина окупљених неупоредиво више мрзи Рању него Мила.
Мила је највећи дио њих волио све док се није раставио од Слоба и Мире.Рањине усташе мрзе одувјек.
Last edited by BAR; 29-09-15 at 20:38.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks