Ja sam razmisljao da pomognem taj napaceni narod sa par litara domace dzibre mislim da bi mi se vise obradovali nego organizatorima
Ja sam razmisljao da pomognem taj napaceni narod sa par litara domace dzibre mislim da bi mi se vise obradovali nego organizatorima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Taman do LS da ima sto da se ispratu. Izbachite link.
Al nije mi jasno sledece. Ne znam koliko birackih mjesta ima u CG. Al racunam da ima jedno hiljadu. Na svako ima DF po dva predstavnika. Ispada da nisu izasli ni oni njihovi iz birackih odbora.
Gotov je gotov je gotov jeeee
Упалих ово да гледам и ево га онај из "Радоја Дакића"...имају ли ти људи образа?
Црногорце је одржало црногорско срце.
Buksovci mogu u penziju.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kakve gluposti valja ovaj covjek,da se proda zgrada vlade.....hahahaha
Pokusacu da budem objektivan i da skontam zasto nijesu zakucali bar 10k. Necu pricati vec ispricanu pricu o bojkotu gradjanske opozicije, serbskim zastavama itd.
- Hladno (na sjeveru pada kisa proteklih 5-6 dana) tako da se ljudima nije cimalo
- Strah, znajuci Andriju Mandica, Knezevica i ostale velikosrpske vojvode ljudi su uplaseni da ce poceti da puca sa svake strane, pa nijesu htjeli da se nadju u tome. Dosta roditelja nije dozvolilo djeci da idu
- Posao. Posto je u medijima javljano da ce protest biti sniman sa svake strane. Ljudi koji su zaposleni u lokalnim samoupravama pod vlascu DPS-a, drzavnim firmama, privatnim firmama sa gazdama DPS-ovcima jednostavno nece da rizikuju posao i odu na protest ili dozvole nekom of familje da ode.
- Letargija. Ljudi su postali apaticni i ne vjeruju u promjene i jednostavno ta letargija ih ubija i ne dozvoljava promjene.
- Radni dani. Ko ce spavati na ulicu kad mora ujutro na posao![]()
One Ring to Rule them all...
"Распоп Мираш Ђавотворац"....ево моле Амфилохија да поможе...
Ovaj Belopoljac je perspektivan, zove đeda Rista u pomoć.
Gasi topic alo
Ali je dobra ova bosnjak
Vidjite ove sah ne umiju da igraju sto je ovo
Je li pricala ona sto je ostala bez glasa
Podgorica Podgoricanima!
Sve to na stranu. Volio bih da neko javi kolko birackih mjesta ima u CG. Taj broj puta 2 su njihovi zvanicni predstavnici na izborima. Ne kapiram da nisu mogli animirati svoje clanove opstinskih odbora i aktiviste u Nedjelju na neradni dan. Jos ako bi na ovo dodao SNP prethodni broj X2.
Mislim, jasno je ko dan da su se prosuli, i dobro je sto su se prosuli, al nisam ocekivao ovakvu brutalnost, to jest ocekivao sam da njihovi aktivisti bar izadju.
Nego, show je poceo. Da ostavimo ozbiljniju pricu za poslije :-D
Ja moram da radim domaći pa ću nastavit sa gledanjem kad počne žuraja, zna li se ko nastupa večeras?
Je li realan ovaj sa poljskim klozetom ahahah, jao ovo ce i cenzus upitan bit...
Ево како иде борба против тираније и диктатуре...уз Путинове слике.Какве шизофреније у глави ови људи имају то није нормално.
![]()
Ovo je ta siva eminencija. Ko je ova budala koja pokusava da imitira naglasak od pokojnog Draga Malovica u ulozi Radosava.
Ima li koliko ljudi?
Nocas najvise ljudi od kad je protesta
Svi su dosli da gledaju KOPRA I OVU KOMEDIJU...ja bi ga ponovo stavio sjutra ce opet vise biti ako to urade
Podgorica Podgoricanima!
Protesti su demokratska volja i pravo gradjanina. Sve dok su na 50m od zgrade Vlade mogu ostati koliko hoce
Pa sta ce biti posle nedelje?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks