Page 40 of 373 FirstFirst ... 303637383940414243445090140 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Ja ne vjerujem da su im 3 dana eo dozvolili da ladno kampuju na najprometnijem bulevaru u PG

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ja ne vjerujem da su im 3 dana eo dozvolili da ladno kampuju na najprometnijem bulevaru u PG
    ide im na ruku ovo prosipanje njihovo.
    manje ce im para trebat za sledece izbore.

Thanks Thanks Given 
    1,024
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Саопштење Црногорског покрета:

Crnogorski pokret: Demonstranti su ekstremni nacionalisti i neprijatelji Crne Gore

Preporučujemo državi Crnoj Gori da u što kraćem roku usvoji Zakon o slobodi vjeroispovjesti u nepromjenjenom obliku i učini sve da ubrza pristupanje NATO paktu, te na taj način obesmisli ovu lakrdiju na ulicama Podgorice, kazali su iz Crnogorskog pokreta.

Objavljeno: 29. 09. 2015 - 09:10P

-Ovih dana građani Podgorice muku muče sa saobraćajnim gužvama jer je na ulici ispred Skupštine Crne Gore niklo štrumfovsko naselje od šatora. Prije dva dana Demokratski front je započeo proteste sa tobožnjim ciljem da iznudi prelaznu vladu koja bi sprovela fer predstojeće izbore. Kako u istoriji parlamentar iz manije poznato da je neka vladajuća partija sa vrlo velikom podrškom iz egzibicionizma predala nekome vlast bez izbora, ti motivi mogu da zavaraju samo teške naivčine. Svakome sa elementarnom političkom pismenošću je jasno da je u pitanju prevara i da iza ovih protesta stoji želja da se Crna Gora spriječi da postane dio modernog, demokratskog svijeta i dio njegovih bezbjedosnih struktura, navodi se u saopštenju Crnogorskog pokreta.

Time bi se, kažu iz CP, spriječio izlazak Crne Gore iz ambicija velikosrpskog hegemonizma i održavala pretenzija na crnogorsku teritoriju.
    -Drugim riječima, usvajanje nacrta Zakona o slobodi vjeroispovjesti i poziv Crnoj Gori za pristupanje NATO stavlja tačku na pretenzije bilo koga na teritoriju Crne Gore ili neki njen dio, stvara uslove za prestanak ispiranja mozgova građana Crne Gore, naročito mladih ljudi, anahronim projektima iz prošlosti, iskrivljavanjem nacionalne svijesti, istorijskog nasljeđa i civilizacijskih vrijednosti. Par crnogorskih zastava na skupovima nikoga ne mogu zavarati jer su sami demostranti, počev od dolaska ispred Skupštine Crne Gore, jasno stavili do znanja da se radi o ekstremnim srpskim nacionalistima i neprijateljima Crne Gore. Uvjereni smo da će potomci ovih pobornika Velike Srbije Baje Pašića i Aleksandra Karađorđevića, četničkog pokreta i Stevana Moljevića, svoje mjesto, zajedno sa učesnicima tzv. Podgoričke skupštine naći na smetlištu istorije. Organizatori ovih anticrnogorskih i antidržavnih skupova koriste posebnu matematičku metodu, "vjerovatno iz glave jednog od najpametnijih stanovnika planete zemlje”, po kojoj na jednom kvadratnom metro staje deset ljudi. Mada je dotični veliki um izgradio i posebnu teoriju po kojoj je moguće na jedan kvadratni metar smjestiti 400 ljudi i tako postići zacrtani cilj od 400.000 demostranata. Ta “vesela Srbadija” ima tu moć umnožavanja od davnina, dodaje se u saopštenju.

Crnogorski pokret nema ništa protiv javnog iskazivanja nezadovoljstva, makar se radilo i o vrlo jasnim neprijateljima crnogorske države i njene nezavisnosti, ukoliko se to nezadovoljstvo ne iskazuje nasiljem i kršenjem zakona.

-Ali vrlo jasno protestujemo protiv toga što država ne sprovodi svoje zakone, što se glavnim gradom vijore zastave strane države, onemogućava slobodno kretanje i ugrožavaju prava građana Podgorice. Crnogorski pokret poziva državu da radi svoj posao i ne dozvoli da bilo ko osim nje koristi instrumente sile i uzima zakon u svoje ruke. Preporučujemo državi Crnoj Gori da u što kraćem roku usvoji Zakon o slobodi vjeroispovjesti u nepromjenjenom obliku i učini sve da ubrza pristupanje NATO paktu, te na taj način obesmisli ovu lakrdiju na ulicama Podgorice. Djeljenje novca za gorivo i cigarette kako bi demonstranti mogli doći na proteste i imali što da puše, nužno je preispitati i utvrditi odakle su izvori tog novca. Možda ćemo doći do mirisa tamjana na tim novčanicama, a možda i do inozemnih izvora. Možda je Putinova slika, nošena od strane demostranata, jedan od odgovora, a možda je Putin samo kandidat za novog Miodraga Lekića, ističe se u saopštenju.
    Iz Crnogorskog pokreta kažu da su vjerovatno mnogi u vlasti novčanu podršku opoziciji izvana do sada smatrali "spoljnotrgovinskim poslom izvoza crnogorskog suvereniteta i kao devizni prioliv, ali se u normalnom svijetu takve radnje nazivaju sasvim preciznim imenom, pa, bogami, i zakonski sankcionišu".

-Šalu na stranu, po ko zna koji put u istoriji nasrće se na državu Crnu Goru, na njen suverenitet, na njeno nacionalno biće. Stvari treba nazvati pravim imenom, postupati onako kako postupaju sve odgovorne države u svijetu kada im neko ugrožava ono što je za svaku državu najsvetije. Očito je da mnogi djelovi državne uprave ili ne znaju svoj posao ili sabotiraju, pa je vrijeme da se te Augijeve štale, crnogorsko pravosuđe, obavještajene strukture, policijske strukture, obrazovne i naučne ustanove dobra no pročiste od onih koji rade direktno protiv države Crne Gore i crnogorskog naroda, zaključuje se u saopštenju.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Саопштење Црногорског покрета:
    Kakve budale
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Umjesto da im je milo sto ih nema bez shaka jada i da im se sprdaju oni ih glorifikuju. Da su ovi protesti organizovani poslije predsjednickih na ulicama bi se naslo desetine hiljada gradjana. Ovako su isprdjeli. Objasniti vam ne mogu kako sam srecan sto je Serbski nacionalizam u CG spao na 200 budaletina sa zastavama rusije
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Djeljenje novca za gorivo i cigarette kako bi demonstranti mogli doći na proteste i imali što da puše, nužno je preispitati i utvrditi odakle su izvori tog novca. Možda ćemo doći do mirisa tamjana na tim novčanicama, a možda i do inozemnih izvora. Možda je Putinova slika, nošena od strane demostranata, jedan od odgovora, a možda je Putin samo kandidat za novog Miodraga Lekića, ističe se u saopštenju.
    Moglo bi se reci da sve ovo dosta lici na dijeljenje kolaca na Majdanu u Kijevu. Ali po meni razlika je u tome da oni u Kijevu su vecinom sanjali oporavak svoje zemlje, dok oni u Podgorici vecinom sanjaju nestanak i povratak u mracno doba 1918.
    Ne bih se puno cidio tome da odredjeni politicari u BG i MSK, a i visoki casnici ruske i srpske udbe gledaju danasnje prosvjede u PG kao "odgovor na Majdan".
    Correct me if I'm wrong.
    Last edited by A+A; 29-09-15 at 11:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ucinjeh ono zabranjeno i odoh na antidrzavni, fasisticki i osvajacki in4s da pogledam malo kako to izgleda.
    Inace sam veoma sam vezan za zavicaj i svoju zemlju, ali ono sto vidjeh tamo me bas razocaralo.

Ne znam za vas, ali ja jednostavno ne trpim zastave tudjih drzava u svojoj zemlji. Veoma netolerantan po tom pitanju.

Dvojni indetitet, vezanost za Srbiju i Rusiju, pravoslavlje ... sve to razumijem.
    Ali, 'bem mu mater, od toliko crnogorskih simbola koji se mogu povezati sa srpstom i pravoslavljem oni su nasli da vitlaju za drzavnom zastavom Srbije, Rusije i Grcke !!!

I vidim da to prolazi nekaznjeno pod plastom tolerancije i medjusobnog razumijevanja.

PS Isto mislim za bilo koju drugu drzavnu zastavu tipa Albanije, Hrvatske, USA, UK ...
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Nadajmo se dobroj komediji i nocas. Ako mogu da predlozim guslarsko vece i vola na raznju.

MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ucinjeh ono zabranjeno i odoh na antidrzavni, fasisticki i osvajacki in4s da pogledam malo kako to izgleda.
    Inace sam veoma sam vezan za zavicaj i svoju zemlju, ali ono sto vidjeh tamo me bas razocaralo.

Ne znam za vas, ali ja jednostavno ne trpim zastave tudjih drzava u svojoj zemlji. Veoma netolerantan po tom pitanju.

Dvojni indetitet, vezanost za Srbiju i Rusiju, pravoslavlje ... sve to razumijem.
    Ali, 'bem mu mater, od toliko crnogorskih simbola koji se mogu povezati sa srpstom i pravoslavljem oni su nasli da vitlaju za drzavnom zastavom Srbije, Rusije i Grcke !!!

I vidim da to prolazi nekaznjeno pod plastom tolerancije i medjusobnog razumijevanja.

PS Isto mislim za bilo koju drugu drzavnu zastavu tipa Albanije, Hrvatske, USA, UK ...
    Bas prije pricam sa likom iz DFa i kazem mu kako mi nije jasno da za ovih par godina od kako postoje nijesu napravili neku akciju, da se ljudima koji ih podrzavaju daju crnogorske trobojke, krstasi ili neke takve stvari koje mogu biti zajednicke svima.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Nadajmo se dobroj komediji i nocas. Ako mogu da predlozim guslarsko vece i vola na raznju.

PART 3,red bi bilo nocas malo pecenja,gusle rakija sajkace i vise pjesama o kosovu,mozda da dodju one djevojke sa RTS bozuri malo i tako to.
    Spava li ovo jos uvijek srpska omladina
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    54 Posts

Prodje masa milicije sad put vlade. Ima li novosti??
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dobro bi bilo da noćas na binu izađe gost iznenađenja, mađioničar, dreser međeda... da bi ljudi došli da gledaju..

Thanks Thanks Given 
    2,157
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Poceo je turnir u sahu
    Ne znam kad Ignjatije nastupa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas ispred Skupstine, svi ljubitelji saha mogu da testiraju svoje vjestine na turniru koji organizuje DF. Kasnije se ocekuje turnir u fudbalu i ispijanju rakije. Dodjite da se druzimo i lijepo zabavimo. - Demokratski Front

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

On je rekao da ne bi volio da se politička korupcija poput one u Budvi preseli i na državni nivo, a ukoliko bi se to dogodilo nije isključio ni mogućnost tehničke vlade kao političke opcije. Poručio je da će sačekati odgovor premijera u vezi sa smjenom dvojice ministara u Vladi.
    heheehehe opet trgovina.. ako tako onda ovako a moguce i onako
    "Pozivam ih da se vrate u Parlament, jer je to institucija koja je pokazala da zna da vodi dijalog. Poslije predsjedničkih izbora smo to uspjeli i imamo dovoljno vremena do novih izbora da iskušamo sve moguće dogovore", rekao je Krivokapić.
    hehehehehe iskusavanje
    "Ja sam i tada rekao-tehnička vlada nije poželjna opcija. Međutim, ako sada ponovno kroz incijativu SDP-a ne uspjemo u Parlamentu da kroz tijelo za kontrolu izbornog procesa povratimo povjerenje, i ako bi se nastavila politička korupcija kao u Budvi nedavno u njenoj Skupštini, a korupcija postane i zvanična politika Vlade, onda tehnička vlada postane jedna od političkih opcija.
    hehehehehe u prevodu ako je njima dobro onda nista, a ako ne bude po njihovom onda ce i oni...
    Valjda je narod kao jo-jo.. Oce ... nece... al ce narod i cekati (imaju dovoljno vremena po doticnom - on odmjerio uopsteno ), i raditi kako se svim ovim politicarima cefne...
    Itd...otd...itd...
    http://www.cdm.me/politika/krivokapi...ti-u-parlament

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-09-15 at 13:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cujem da gostuje Roki

Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad nastupaju zene DF-a, u disciplini zumba, da ih vidju?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    napravi df diverziju
    jedan oklopni transporter se zapalio...
    bilo je tenzija
    moram reci dobar su posao nocas odradili,treba se paziti kad zaspu
    Iśś!!Sreće tvoje . Još kad bi palo krvi

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Ovo vise lici na performans nego na protest. Samo da zavrse prije kise u cetvrtak...

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Eo i na 9gag osvanuse, internacionalna sprdnja jbt

http://9gag.com/gag/aep2YOO?ref=fb.s

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ja samo čuh pojam ******** kao nešto loše na ovom forumu.
    Valjda je to osoba koja se pronalazi kao Srbin ili je po Rakunovom sistem kako se rodiš tako umreš...
    Naime rodiš se kao muško, osjećaš se žensko, ne može....
    Osjećaš ljubav prema istom polu? Ne može...
    Osjećaš da ne pripadaš društvu oko tebe, ne može...
    Osjećaš da ne pripadaš državi u kojoj živiš, čuješ li ne može...

Tvrdokorni stavovi, nikad nisu ništa dobro donijeli, iako su možda plemeniti...

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    OgROOMNE su razlike
    Transeksualci se rode kao takvi i ne pljuju po suprotnoj strani (normalnima), a kamo li da rade nešto protiv njih
    Peškiri se rode kao takvi i ne pljuju po suprotnoj strani (normalnima), a kamo li da rade nešto protiv njih
    Oni koji osjećaju da ne pripadaju sredini u kojoj su rođeni se prosto presele i ne tiče ih se mjesto odakle su potekli
    poosrbice su devedesetih odlučili da su Srbi(prije toga nisu) jer su tako mogli opravdati pljačku i prosipanje nesrpske krvi i pljuju po svemu što nije srpsko i na sve moguće i nemoguće načine žele postići cilj zatiranja svega što nije srpsko

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Gando jesi li tamo?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ne pričam o Srbima već o poosrbicama (što je većina srba u Crnoj Gori)

Nego da se vratimo temi:

Ima li ih koliko da spavaju ispred skupštine ?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Gando jesi li tamo?

Nijesam, moracu sacekati par dana. Danas ubacah neka drva, ne osjecam ni ruke ni noge, zavrsih prije sat pa mi se ne vozi 3h do PG-a. Mislim da cu definitivno preksjutra ako potraju protesti. Imam 3 shubare sa 4S, imam Srpsku zastavu, imam zastavu "SA verom u Boga, Pravoslavlje ili Smrt"

Bice zanimljivo
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Do kada imaju dozvolu mupa za ovo okupljanje? Valjda ce se raskrcit bulevar $utra?

Page 40 of 373 FirstFirst ... 303637383940414243445090140 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)