Meni je danas kad sam prolazio kroz park podsjetilo pomalo na Woodstock sa svim onim satorima i narodom koji se valja po livadi samo je falio neki hipik sa gitarom a onda vidjeh klinca koji nosi majicu sa mrtvackom glavom na kojoj pise "sloboda ili smrt za kralja i otadzbinu" i tako se vratih u realnost
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sad vidjeh najavu za dnevnik Prve tv u 19h ....i pustise snimak ,valjda iz Bijelog Polja ,gdje daju pare ljudima da krenu na protest. Zna li ko sto vise o ovome?
Always,forever and beyond ...
Kaze ovaj radunovic,par hiljada a sto je ovo sa ljudim,kao da smo cori
Podgorica Podgoricanima!
Kakve to ima veze koliko je demonstranata? Važno je da li pričaju istinu ili ne. Mislim, ako ćemo tom logikom, onda, koliko je za Hitlera bilo?
dje si gandalfee ooo
Podgorica Podgoricanima!
Jaki ste mi vi"radikali crnogorski crnokosuljasi " patriote i matraci kad vam usred glavnog grada toliko Srba sa zastavama po bulevarima marsira.. a vi im odlucno saljete komentare..![]()
Trenutno je na protestima nekoliko stotina hiljada gradjana.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja nisam Milo, ja sam Emilo hahaahahahaha kakva posalica.
Ne mogu se od Emila sakriti, nema te misje rupe, obecao im je. Ugasili su sad stvarno.
Ali naslov u danu "Prokljucalo nezadovoljstvo" :lolblue:jadni ti novinari koji su morali tri stranice da ispisu o skupu na kojem je bilo par hiljada.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pakuju li se sad u DPSu, Emilo je nivo Nisona iz Tejkena realno.
Emilo oce da pali i cuda,saljite ga na Dubrovnik ponovo...
Podgorica Podgoricanima!
Ima li kakav stream?![]()
Kad mogu Konički cigani uzimat pare DPSa što ne bi mogle i poosrbice uzimati pare DF-a (a zna se odakle DF-u) ?
Antivladine protestesti i dalje traju, a novo okupljanje je zakazano za danas u 18:30 časova.
![]()
Foto: YouTube Više hiljada građana okupilo se juče ispred Skupštine, kako bi podržali antivladine proteste. Obraćajući se prisutnima, poslanici Demokratskog Fronta su zatražili pad Vlade, kao i niz drugih zahtjeva. Već danas se na YouTube-u pojavio snimak autora "Podgorički Đetić" pod nazivom "Demokratski front plaća demonstrante" koji traje 8 i po minuta i u kojem se vidi kako demonstranti preuzimaju novac. Nije poznato ko su akteri snimka, kao ni da li je snimak montaža. Pogledajte i kako je sve izgledalo, pa procijenite sami:
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Evo priča neki komunista, obraća se braći četnicima haha
Uh ovaj je spreman sam da udari na onaj BOV
hahaahah moze li ovakav pakao,vidji ovoga isti janko vucinic
Podgorica Podgoricanima!
Aooooooooooo ovaj je otisao full mental
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks