Hahaha a mater im lopovsku...
To pitanje mora ici na adresu T-Coma, zasto vise ne preuzimaju signal ES2 Bundesliga. Jeftinija je ova druga verzija, imaju problem sa feedom, nisu produzili ugovor i sl. Jer kao sto vidis Total ima ES2 Bundesligu, cak onu klasicnu verziju nikad i nisu imali u ponudi, ubacili su ES2 tek kad je preuzeo Bundes.
Last edited by Jakuza; 23-09-15 at 12:41.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Hahaha a mater im lopovsku...
Rade li kome ovi novi kanali ?
meni rade par ovih na ovo od 10 do 15 i neki cini mi se na 155 jel jugoton ili kako vec ostali nista
Meni su ovi promotivni kanali proradili tek jutros. Juče nisu proradili ni nakon 2 restartovanja uređaja.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Tek sad proradiše kod mene. Na AMC svaki put kad prebacim moram ručno titl da uključim...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni AMC danas nije radio.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Oce li popravit ovu seriju sajnfeld ili kako li se pise, pola epizoda emituje sliku bez tona, a pola nece da pokrene uopste. Takva je prva sezona, ostale nijesam isprobava
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Zna li neko ovi HBO HD i Cinemax HD jesu li samo za korisnike optike?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
haha,cak ni ovaj pickbox ne mogu da dovedu u red,sad se malo igrah,nema tona nidje
Koja je fora sa pickboxom i u cemu se razlikuje od videoteke?
Proceduralno!
Zasto je nestao prevod na mtv adria, zna li se?
Kad puštaju druga dva sinestar kanala?
postoji li ikakvi nacin da se raskine ugovor sa lelekomom?
Naravno da postoji, vratis opremu u t-shop i raskines ugovor.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Mozes kad god hoces. Ugovor te samo obavezuje oko placanja...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ok, nego ako raskinem danas, 18mjeseci prije isteka ugovora, nista ne placam, 0 (nula)???
Tu es mon héro!
Kako da ne![]()
Ne znam dje ostavih ugovor pa da vidim sta pise malim slovima![]()
Tu es mon héro!
Pa objasni se lijepo od jednom
Ako ti je istekao ugovor podjes vratis opremu i to je to..
A ako nije istekao ugovor moras da platis sve koliko ti je ostalo do isteka ugovora i to je to,tipa imas jos 6 mjeseci do isteka ugovora ako ako sada placas taj neki paket 40e x 6 mjeseci platis 240€ i raskines ugovor
edit:
nisam vidio da imas jos 18mjeseci ugovora,stavis 1000€ u dzep i podjes kod njih![]()
Last edited by METZ; 30-09-15 at 09:59.
Mislim da moze da podje u MUP i prebaci adresu stanovanja na neko selo dje nema telekoma i onda u t-com podnese zahtjev da mu premjeste opremu. Kad utvrde da je to nemoguce ugovor se zamrzne na neko vrijeme a onda i raskida bez placanja. Makar sam tako to shvatio..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks