Пазите ово...
![]()
Ali Banjo u ekstazi vristi i mlati rukama a Andrija mu umire osmijeha iza njega. To vi je ta ozbiljnost protesta.
Toliko dozivotnih gubitnika i auto-blamera na jednom mjestu - The Fenjerasi DF
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Пазите ово...
![]()
Црногорце је одржало црногорско срце.
Treba opet priznat Kosovo, bolji bi protesti bili.
Dje su nekadasnje perjanice opozicije Jovovic i Strunjas?
Zasto nema Dedeica?
Da, ali sa drugacijim (njima karakteristicnim) stavom prve veceri to ne bi proslo...
BG agencija zna sta radi.. Ne samo da su iskalili iskustvo na svom prostoru, izigrali su se i sire.. Zato i igranka od x dana, a po svemu tome cini mi se da su imali i svoje istomisljenike u redovima za "odobrenje" produzenih protesta...
Da ne spekulisem previse, ali ovo je skolski...do kulminacije.. Sto se tice "optuzene" strane, karika se zakacila...
p.s. G.Dejan.. znate li ko ce da pridje kolektivno "poslednje vece"?Ko ce da cuti do kraja sa "nije odaVle" i da bude kvisko "serijala"?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 27-09-15 at 21:09.
Ljudi, da se nije neko sjetio i snimio ovo nocas? Ovo je grijeh za vijek i vjekova ako je ostalo nezabiljezeno i nearhivirano!
Ево почели су да траже дете код чича Драже....иии прекину се пренос...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Jos jedan rijaliti..
Bog![]()
taman sam zaboravio na ovu velicini i evo ga prvi da se javi
http://www.cdm.me/politika/vesovic-p...otalni-fijasko
Banjo Radulovic - Ostareli Manu Pakjao.
Organizatore smatram irelevantnim, cilj čitave ove predstave je bolje pozicioniranje u okviru opozicionog biračkog tijela. Čak sam i na prenosu večeras čuo nekoga za koga pretpostavljam da je Milutin Đukanović iz DF-a, koji je nekoga ponosno pitao "je li jači protest no Lekića"... Čak i ako nije Đukanović, jeste neki predstavnik organizatora, i onda čemu uzimanje toga za ozbiljno... Tako da nemam pojma, nijesam ni razmišljao o tome ko bi mogao da im se pridruži.
Last edited by Dejan; 27-09-15 at 21:56.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
I šta dalje?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovo ce se zavrshiti tako shto ce angazhovati organizatori dvadesetak balvana da naprave neki incident za par dana i daju miliciji povod da zabrani skup jer im je to jedini izlaz iz corsokaka u koji su sebe zacerali. Organizovali proteste i najavljivali skoro pola godine angazhovali logistiku iz cijele CG i doshlo im manje od tri hiljade ljudi a ostalo da spava ni dvije stotine. Zato ce vjerovatno ostati josh par dana a onda ce da malo gadju Centralnu banku i Skupshtinu i eventualno bace par molotovljevih put kordona, ovi ih rastjeraju i onda pricha o nedemokratskom nasilnichkom mafijashkom rezhimu do izbora i svi srecni![]()
Ridin' on the black train
Sent using Tapatalk on Nokia Lumia 735
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Mislim da su bitni "savjetnici" jer sa tim se zna "igra".. Beogradjani su jako temeljni i znaju da rade svoj posao na nacin da kanalisu i dovedu do cilja. Cilj je objavljen..Mislim da jeste razmisljali ali pitanje je da li Vam odgovara da ja to napisem...
Meni je jasno zasto se veceras bacila samo "prasina", zasto je data dozvola za "proces" nevidjen za CG do sada, ali vani i ne tako davno, vec vidjeno x puta ka istoku... Ko je to morao da odobri?
![]()
Jasno je i ko ce biti tresnja na torti, ko nije ni jednom prozvan otkad se prica o tom "protestu"...Kako su se CG zastave pri kraju veceri priblizavale bini itd...
A ovaj decko iz DPS-a sto je dao ocekivanu izjavu.. Mislim da se stratezi protesta smiju od srca kako ni ocigledno ne vide, jer su stare garde u DPS-u i sa naviklim a prevazidjenim rezonovanjem i taktikom... pa i omladina u istom tripu..
Uvijek kazem skola, skola, skola..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 27-09-15 at 22:12.
Eo od mene jedan snimak fresak.Prosetah ja kao slobodan gradjanin za razliku od tih fasista do skupstine da vidim sto se cini.Uglavnom ulogorili se većinom cetnici u majicama Rusija,Kosovo Srbija,Otadžbinske majice itd.Pjevaju se pjesme Cica Drazi,mi smo Barani srpski cetnici itd..Moram priznat da mi je zao nekih 30ak niksicana koji su nosili majice "alternativa" tacno se vidi da ti momci jedini znaju zasto su tu i bas ne pripadaju toj gomili fasista.I zao ki je Banja Radulovica koji je na moje oci molio ljude da batale sa tim pjesmama i odbio Slavena Vepra Radunovica da pjeva sa njim od topole do topole.Banja je za sve njih gospodin i vidi se da cojek voli CG.Nazalost vjeruje vise Medu nego familiji ja vjerujem.
Sad kad su konačno skontali da su toliko pukli da čak ni DPS-u ne mogu završavat posliće i da na sledećim izborima neće biti glasova da se sve bulje smjeste u skupštinske fotelje, očekujem jedno krljanje i eliminacioni turnir ovih klovnova: DF grand prix - "there can be only one" i pobjedu vojvode koji jedini u rukama ima cenzus u starom dobrom srbovanju.
Kako ih je prijeki snimio ka pravi udbaš![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks