Za 15 minuta idem u posjetu kampu.Saljem izvjestaj sto pisem i db-u.
Sta kaze g. lucke?
Nek neko prenese...
Hvala Lepo
Za 15 minuta idem u posjetu kampu.Saljem izvjestaj sto pisem i db-u.
Inace najjaca pozicija za posmatranje manifestacije je tvrdjava iznad Sastavaka.Kokice i škankić i uzivanje.
Da se oce vise, po prvi put u nezavisnoj CG, organizovat neki crnogorski opozicioni protest, sa dominantnim crnogorskim zastavama i cuvenom nasom ne-ljubimo-lance-energijom, pa da pokazemo "seljacima" kako se urbano rusi vlast, kako gradjani to rade, gospodski, otmeno.. Ups, zaboravih, vecina Crnogoraca je za DPS. Znaci nikad niista od toga, jbg.. Prastajte..![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kako se naspavah lijepo dvije ure.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Opsss većina Srba je za DPS i drže ga na vlast skoro tri decenije. To što se od pasjeg straha da ne izgube mjesto oko korita deklarišu kao Crnogorci ne mijenja stvar. Kad jednog lijepo dana, koji nije daleko, ne bude parica u budžetu svako će pokazati svoje lice, ali biće kasno.
Ne bih ja ovo vidjela kao "promaseno"...
Ima smisla, posebno zbog 'kampovanja"...Poruka im je - Da narod shvati da to nije nista "strasno", da mogu prici i sa svojim "zastavama" itd itd..."Opustanje" iz x razloga..
Ako je kao sto ja mislim... khm... prepoznatljiva taktika za duze staze.. Nista u CG nije novo..
Hvala Lepo
Mogu i "seljaci" nije problem...
Ovi organizatori, beš ga... No mogao si i sam pretpostaviti kako će završiti, ali se mora udarati kontra na forumu...![]()
#fakenews
Ovo je neki novi pravac. Nedokucivo je ovo nama jos. Ja sam cuja da se vlast mijenja u klincu i oruzjem ali za satorski pristup, priznajem da nisam cuo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kačite te slike da vidimo što se dešava... Nema vijesti još 15 min...
Pa, Boga mu ljubim, dje smo onda mi da napravimo neki "urbani" protest, masovniji i kvalitetniji? Ja i dalje zelim da cujem oobjasnjenje, dje smo? Mislim na nas gradjane, koji nismo "seljaci, bez zuba, stari, ne masemo nacistickim zastavama, ne skandiramo ubij, zakolji i sl.." Dje je ta "vecina" gradjana sto, kao, prezire ovu vlast? Heh..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Jasno je da oni sa iskustvom savjetuju... BG jeste urbana cjelina...
Po mom vidjenju sve ce biti "sofisticiranije" naknadno...
Hvala Lepo
Ozbiljno, pade li vlada?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Bilo naknadno sofisticiranije ili ne, ovo je za rubriku "Meanwhile in Montenegro"
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ако ништа треба питат ове из ДФ-а да донирају чергу сиријским избјеглицама ако нагрну ка овамо...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ako neko dobije za zadatak da odradi ove proteste, i to sa osobama koje imaju pozadinu "dreka itd", to bi mogao da odigra uz predstavu u vise "cinova" .. Smirivanje, uz rizik podsmijeha u startu, i postupno "pripitomljavanje" publike koja nije navikla na demokratski protest.. Usput ce da igraju na to da im pridju i druge partije itd itd...
Kazem to je samo moje vidjenje...Ne mora da znaci...
Hvala Lepo
Divim se ljudima koji ovdje pokušavaju da sastave ozbiljan komentar i vode kakvu-takvu diskusiju.Vrtim slike u glavi od prethodnih par sati i...ne mogu, baš ne mogu.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pa ja i očekujem da će pozvati ostale da im se pridruže. S obzirom da imaju dozvolu okupljanja (čini mi se da sam neđe pročitao) nekih 6-7 dana.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks