Majke mi, sad bi išao po topiku da prodajem kokice, pivo i sokove. Kakav cineplex noćas.
uzmite mu mikrofon oca mu *****m
Podgorica Podgoricanima!
Majke mi, sad bi išao po topiku da prodajem kokice, pivo i sokove. Kakav cineplex noćas.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dje su Srbi od jutros sto su nas prozivali da smo rezimska paschad samo zbog toga sto smo protiv ove sprdnje. A sta je ovo ne vjerujem ! ! !
Neko je izgubio kljuc od Auta ! ! ! Kao sirotinjska svadba D:
![]()
One Ring to Rule them all...
ja mnim e ce mnogima koji su dosli iz drugih gradova ovo bit zadnji put da dolaze na njihove "proteste"sou
![]()
ču veli pjevali smo hrvatske i bosanske pjesme
misle da je to to
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahaha sad uključih, ko pjeva ovo, što je ovo haha
Sad bih otišao tamo da sam u PG, noćas se istorija ispisuje...![]()
#fakenews
Sad će 2/3 demonstranta sa sjevera da ostane u Pg. Još džabe prevoz, milina
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Црногорце је одржало црногорско срце.
samo mi je zao sto nisu sveta imitirali![]()
Dajte link tog streama![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
evo u park nalozili vatru i spremili prasice da obrnu
HAHAHAHAHA
a
AAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
OVO JE VRH VRH VRH VRH
One Ring to Rule them all...
Ugasili su svjetlo da se ne vidi ova sramota,ili ce da pajaju
Podgorica Podgoricanima!
zanima me što će pričati nakon ovoga sjajnog protesta ali su aplauz zaslužili ka ijedni za ovaj perfomans svjetskih razmjera
![]()
eeee neko je i licnu kartu izgubio eee
marko lakovic ee marko lakovic upisali su te ovamo
Podgorica Podgoricanima!
Samo Medojevic i Mandic ne kazahu hoce li oni dati ostavke ako im propadne protest? Koliko su ulozili i para i ljudstva i tehnike i zaigrali na ovu kartu, a usput ispljuvavsi svakog iskrenog opozicionara koji je izrazio skepsu prema njihovim egzibicionizmima a koji za razliku od njih opozicinarstvo zive svakodnevno, od prvog do prvog i kojima se opozicionarstvo mjeri praznim dzepovima.
Minimum ljudskog i politickog dostojanstva bi bio da Pedja Bulatovic, Andrija Mandic i Nebojsa Medojevic uz ove svoje zahtjeve dopisu da ukoliko protest propadne mi kao odgovorni ljudi nakon 25 godina neuspjesnog opozicionarstva podnosimo ostavke, napustamo politiku i ustupamo mjesta nekim mladjima i kreativnijima koji ce pokusati da donesu promjene.
Ljudi, oće li biti snimljeno ovo? Ne smije se izgubiti ova genijalnost, antologija!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks