jel ovo neka gej zurka,nidje zenskoga celjadeta,provalite
pardon,sad vidjeh par zenskih![]()
Као што неко горе рече, треба и Срби и Црногорци и Бошњаци и сви да буду ту да би се власт скинула.
Знаш што ми ово говори онда, да Црногорци не желе промјену, шта друго, нека просвијетли неко?
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
jel ovo neka gej zurka,nidje zenskoga celjadeta,provalite
pardon,sad vidjeh par zenskih![]()
mislim da je mok4 dobro rekao,ovo je 100% dps odradio sa opozicijom jos vise da se ustolice,bice mozda malo i frke.Sjutra ce se reci strani faktori ruse ponovo cg i to je to
Podgorica Podgoricanima!
Srbadija barska...
f6
Ja danas cio dan pratim jedan meni mnogo bitniji protest u BG.Protest protiv Beograda na vodi.Bilo je par hiljada ljudi mnogo lijepo je to izgledalo bez ijedne zastave.Moze li iko da zamisli da na tom skupu dodju ljudi sa zastavama CG.Ajde ustvari skroz razumijem da dodju ljudi sa zastavama Srbije na skup u CG ipak je veliki procenat Srba ali alo pogleajte vi ovu koreografiju o cemu mi pricamo odje.I opet su nas izigrali evo prdoklacimo o zastavama.Svaka cast crnogorskom DB-u ljubim ih u prkno.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kome je normalno da se mjenja vlast sa zastavam druge drzave? Ko su ovi ljudi?
P.S. Ima li iko cifru koliko ih je? Sto se mene tice ako ovaj sastav uspije da izvede preko 2-3000 ljudi ja im dajem orden i nek sisaju 1500e skupstinske plate a da nista ne rade u korist opozicije narednih 656godina dok im i sefovi budu na vlasti!
Pada ovo nocas ljudi, kolona nepregledna, ujutro ujedinjenje sa srbijom
f6
Koji je link od live stream?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Dosla ekipa na besplatnu dzibru da se malo opusti procisti glasne zice istrese frustracije i aj zdravo Zar je iko vjerovao da ce grupacija najvecih opozicionih gubitnika skupiti bilo kakvu kriticnu masu ?Ovo mi vise mirise na neciju potrebu da se nesto novca opere kroz troskove organizacije bespotrebnih mitinga.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo link, samo što im ova tehnologija ne ide nešto od ruke
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ali braca su mislila da snimaju portest mobilnim. ne no budilnikom.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sajt se obalio jer svi protestvujemo izgleda preko sajta ahhaah
A stream ne radi,jer bice nema nikoga
Podgorica Podgoricanima!
"Građanski" veli protesti
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IN4S im obavlja live streaming protesta:
https://www.youtube.com/user/in4sportal
Last edited by ASC; 27-09-15 at 17:00.
e ako ovdje ima 500 ljudi rekoh ja
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks