Page 11 of 373 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast
Results 251 to 275 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Daleko je Fuštić od makar mog glasa. Štaviše, po političkim stavovima smo dva svijeta.

Ali, ponavljam, to što je on uradio je elementarno poštenje, iskren odnos i odgovornost prema poslu koji obavlja.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    daleko od toga da podrzavam vlast,naprotiv,najsrecniji bih bio kad bi vidjeo ove lopurde iza resetaka.

ali ne mogu da podrzim opoziciju koja pred svake izbore zbori jedno te isto,da ce da pobijede,kraj rezima itd.
    i posle kad izgube,izbori su pokradeni,bla bla... posle toga se uvale par godina,povremeno nesto kao protestuju i kad dodje vrijeme za izbore,jovo nanovo,bjezi bre...
    neka budu dosljedni i principijelni kao sto je ovaj fustic i imace glas od mene i ljudi koji razmisljaju ovako,do tad ih srdacno pozdravljam
    Па чекај, кажеш да избори нису покрадени?
    Па но што ће но ће позитивне поруке да шаљу, не иде тако политика, да кажеш људима , ах тешко ћемо ишта урадити , ај да пробамо.
    Па морају рећи људима идемо у промјену и побједу, да би анимирали људе који само причају да су незадовољни а и даље сједе и само причају причају и тако причају 26 година.
    Капираш поенту

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

fustic je svakako jedan od pozitivnih(rijetkih kod nas)primjera kako se i u politici moze vjerovati nekome,makar po onome sto je pokazao ovim cinom,bez obzira kojoj stranci pripada.
    protivnik sam nacionalnih stranaka,ali makar je pokazao,kako ti rece,iskren odnos i odgovornost,ne samo prema poslu koji obavlja,nego sto je jos bitnije,odgovornost,solidarnost i iskren odnos prema gradjanima.
    to je ono sto bi trebalo da krasi opoziciju da bi pridobili vecinu gradjana,a za sad ne vidim da imamo takve ljude,nazalost.

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Ође нико не чита шта други пишу и на то нешто да напишу, што има смисла. Свако тупи неку причу, испричану милион пута за 26 год.
    Овај број 26 се нешто често помиње, говори ли вам што то ?!

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Па чекај, кажеш да избори нису покрадени?
    Па но што ће но ће позитивне поруке да шаљу, не иде тако политика, да кажеш људима , ах тешко ћемо ишта урадити , ај да пробамо.
    Па морају рећи људима идемо у промјену и побједу, да би анимирали људе који само причају да су незадовољни а и даље сједе и само причају причају и тако причају 26 година.
    Капираш поенту

Sent from my HTC One_M8
    Zasto izlaze toliko godina na pokradene izbore? Zasto su se poslije pune dvije godine, pred nove parlamentarne izbore, nakon sto su citav mandat odradili, sjetili da su pokradeni na predsjednickim i svaki put prije toga? Zasto nemaju makar toliko obraza da podnesu ostavke?

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

@nimfa,neka svako svoju pricu tupi,ja necu nikome da dajem glas dok ne vidim da se bori za interese gradjana.
    svima njima je dobro,za njihovu se buducnost ne bojim.a znas li koliko njih zabolje za mene i za tebe,ihh...
    evo ti je u medjuvremenu ekrem odgovorio,stvarno nemam snage da se ponavljam kao papagaj,ko je shvatio shvatio je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Evo nešto skorije na tu temu koju pominjete...

GOŠOVIĆ: Demokrate će napuštiti Skupštinu i odreći se plata ukoliko svi potpišu Sporazum
    http://portalanalitika.me/clanak/202...tpisu-sporazum

- Kada svi stave potpis, isto će učiniti i predstavnici Demokrata. Napominjemo da smo mi jasno saopštili da nećemo učestvovati u prelaznoj Vladi ako tu Vladu čini DPS, ali ćemo je ukoliko to bude stav opozicije podržati u Parlamentu, a sve resore koji bi pripali Demokrata ustupili bi opozicionim subjektima koji bi bili konstituenti takve Vlade, imajući u vidu našu Odluku da nećemo sa DPS-om ni prije, ni nakon izbora. Ukoliko svi potpišu Sporazum, poslanici Demokrata u Skupštini Crne Gore će ne samo napustiti Skupštinu, već će se odreći i poslaničkih plata koje im pripadaju po osnovu poslaničkih funkcija - poručio je Gošović.

Ovo je bio otvoren poziv svim opozicionarima da se odreknu plata i fotelja.Dakle po odgovorima kojih nije bilo ispostavilo se da bi se jedino Demokratska Crna Gora odrekla toga i tu su vidjelo kome je mio novac i fotelja.
    Last edited by mok4; 26-09-15 at 20:55.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa njima je Gosovic jedini poslanik u Skupstini?

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

nije sto je ovo sad moka izbacio,ali moram reci da mi se gosovic uvijek najvise svidjao od svih snp-ovaca.gospodin covjek,svaka cast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Pa njima je Gosovic jedini poslanik u Skupstini?
    Gošović i Kaluđerović.Ali nije poenta u tome, nego što je neko napokon ovo bar spomenuo.To do sada nismo imali prilike da čujemo, da se neko javno odriče svih funkcija i plata, posebno kada je u pitanju ovako mlada partija koja centa nema.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Samo nikako da vidimo nekog da se i odrekne
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Управо због оваквих прича смо ту ђе јесмо, сви млате, Мило лопов, доље влада, а онда опозиција лопови итд. Па што хоћете ви? Ајде да гласамо за странце и да их доведемо гласовима па нека нас они пљачкају.

Свуђе има пљачке, али овај је прећерао и превише дуго то ради, давно су све границе превазиђене.

Ако дође опозиција , видимо како и ако они пљачкају па и њих мијењамо док не схвате политичари да док пљачкају а не дају ништа неће моћи да остану на власти.
    Тако би то требало да иде да нисмо стока проклета.

Сад ће неки после мене, нећу ја за војводу, ово је идеологија 90тих и тако та затуцана прича. Упуцајте се

Sent from my HTC One_M8
    Bravo.Oće na dvije stolice ak otreba da se zaposli onda je dobro što je glasao za vlast ako ne barem nisam opoziciju oni su ista g****.I onda se čude što ne dobije opozicija

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Posmatrajuci sa "strane", nesto mi se cini da g. Djukanovica povezuju za svasta sto njegovi iz partije rade ili ne rade.. Malo mi je to cudno.. Koliko pratim CG parlament, medije itd... niko od ovih iz opozicije ne kaze konkretno taj i taj, to i to.. nego, iako pokriveni imunitetom, sve nesto zamumuljeno - zakukuljeno, ili onako po "folderu" prozivaju predsjednika DPS partije..
    Koliko covjek moze garantovati za rod najrodjeniji a kamoli za ko zna koga u partiji koji je iz svojih interesa ukaljen u istu..
    Prije x god sam se naslusala prica - ovaj je brat od tetke , ovaj kum, ovaj drug, ovaj miljenik, ova, ona.. .. Bilo mi je smijesno koliko ta naivna prica pali u cg drustvu.. glat otvorena vrata za svasta.. Koliko sam tada sumnjala u te pricice, toliko se vremenom pokazalo da od toga i nije bilo ni 1% istine.. Ali palilo je izgleda bas-bas.. Iskoristili ljudi za sebe..
    Nego.. posmatracu i ovo sa distance, pa... Mir s vama..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ko uopste sjedi preko puta Skupstine, a vecina parkica u naseljenim zonama zjape prazni bez klupa...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Ne vjerujem ja da će tu biti bilo kakvih nereda. Biće da verbalno napadaju te nesrećne policajce što su dobili zadatak da čuvaju red ali to je to. Možda kakva grupica od 5-6 ljudi pokuša nešto nasilno, ali dobiće po ušima i mirna Bosna.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Posmatrajuci sa "strane", nesto mi se cini da g. Djukanovica povezuju za svasta sto njegovi iz partije rade ili ne rade.. Malo mi je to cudno.. Koliko pratim CG parlament, medije itd... niko od ovih iz opozicije ne kaze konkretno taj i taj, to i to.. nego, iako pokriveni imunitetom, sve nesto zamumuljeno - zakukuljeno, ili onako po "folderu" prozivaju predsjednika DPS partije..
    Koliko covjek moze garantovati za rod najrodjeniji a kamoli za ko zna koga u partiji koji je iz svojih interesa ukaljen u istu..
    Prije x god sam se naslusala prica - ovaj je brat od tetke , ovaj kum, ovaj drug, ovaj miljenik, ova, ona.. .. Bilo mi je smijesno koliko ta naivna prica pali u cg drustvu.. glat otvorena vrata za svasta.. Koliko sam tada sumnjala u te pricice, toliko se vremenom pokazalo da od toga i nije bilo ni 1% istine.. Ali palilo je izgleda bas-bas.. Iskoristili ljudi za sebe..
    Nego.. posmatracu i ovo sa distance, pa... Mir s vama..

Hvala Lepo
    Ето тако фино што је Милу врло лако да одстрани тог члана партије који му не одговара исто као што ће се тебе отац одрећи ако чиниш свашта само што у овом случају имамо чудну ситуацију у којој , по твојој теорији, чланови породице или ти чланови партије чине већи криминал но им отац или ти Мило, што је апсурд највећи.
    Немој да тражиш компликацију ђе је нема а тек алиби за човека који је многима животе упропастио.
    Но гледај с даљине, тако и јесте лакше, или није ?

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Kolko čuh demonstracija će trajat par dana. Iz policije kažu da su spremni za narednih 7 dana, a dal će duže trajat ne zna se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A o cemu se radi, ne ispratih, jesmo li opet na Dubrovnik?
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ето тако фино што је Милу врло лако да одстрани тог члана партије који му не одговара исто као што ће се тебе отац одрећи ако чиниш свашта само што у овом случају имамо чудну ситуацију у којој , по твојој теорији, чланови породице или ти чланови партије чине већи криминал но им отац или ти Мило, што је апсурд највећи.
    Немој да тражиш компликацију ђе је нема а тек алиби за човека који је многима животе упропастио.
    Но гледај с даљине, тако и јесте лакше, или није ?

Sent from my HTC One_M8
    Bogami "roditelj" uvijek poslednji sazna (uopsteno) ... Cini mi se da i ovo lici na to, ali... Moje vidjenje situacije....
    Sa distance posmatram jer nit' kreirah vasu situaciju ni doo sad, a necu ni nakon .. Tako da mi je cista savjest i hladno i posmatram - realno.
    A vi kao i do sad.. Vasa stvar.
    Ja vama ne govorim ni o vasim roditeljima(ni Vama licno- ni slikovito), a najmanje sta ce ko raditi i kako politicki i sa prosvjedima.. Tako da... Jasno..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-09-15 at 22:28.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pozdravlja vas lucke, ne moze da pise jer je banovan, porucuje vam da zurka nece trajati duze od 24h ukupno, ipak slijedi ponedeljak, narod mora na posao..... hljeba i igara...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pozdravite i Vi njega.. Nedostaje u odlucnim momentima za info...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    A o cemu se radi, ne ispratih, jesmo li opet na Dubrovnik?
    Oko 6 smo ovdje na vladu, malo gadjemo lomimo palimo a onda se krece na dubrovnik opet organizovan prevoz i uniforme jna.
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko vodi, je li Momo?
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Bogami "roditelj" uvijek poslednji sazna (uopsteno) ... Cini mi se da i ovo lici na to, ali... Moje vidjenje situacije....
    Sa distance posmatram jer nit' kreirah vasu situaciju ni doo sad, a necu ni nakon .. Tako da mi je cista savjest i hladno i posmatram - realno.
    A vi kao i do sad.. Vasa stvar.
    Ja vama ne govorim ni o vasim roditeljima(ni Vama licno- ni slikovito), a najmanje sta ce ko raditi i kako politicki i sa prosvjedima.. Tako da... Jasno..
    Hvala Lepo
    Dobro, uglavnom tri tackice, nemas puno argumenata tri tackice

Ne mogu da provalim onda koju motivaciju imas u ovako sirokim analizama jer vidim da si posveceni ucesnik i komentator ovih politickih tema i suceljavanja koje imamo odje na forumu, ovo kazem s obzirom da se trudis da imas objektivan i distanciran pogled na sva desavanja koja su vezana za prezivljavanja jadnih i na rubu egzistencije ostavljenih ljudi?

Molim, i drugi put

Page 11 of 373 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)