А што се чини, ово је топ, нека сви иду у к****
Sent from my HTC One_M8
Pao i BMW X3.
"The X3 xDrive 20d has failed during a street test performed by the International
Council on Clean Transportation, showing more than eleven times higher
emissions of nitric oxide than permitted by the European Union.
The
information is still not confirmed by the Bavarian manufacturer, but the
shares of the company have already fallen with more than 8% since Thursday
morning."
Last edited by Fabia_Elegance!; 24-09-15 at 21:58.
TAKUMI
А што се чини, ово је топ, нека сви иду у к****
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Sad ce i ovi 'pa kako,pa nismo znali,pa nemojte ciko'.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
bmw je formirao krizni stab,sinoc pricam sa komsijom i salje mi slike testiraju nesto sa kolima surak mu i ekipa autobanom.....
Njoj zagadjenje ne smeta.
![]()
Vidi joj roze pape, umrla dabogda.
Kakav ce sad biznis da procvjeta jer je dosta bas bas dosta ljudi skinulo i prodalo katalizatore, a oni su svi rastopljeni ili rastavljeni, a sad ako se uvede zakon da svako auto mora imati fabricki katalizator, bice haosa oko registracije... i punih dzepova na sve strane![]()
najvise para ce masinski fakultet da pokupi jer on izdaje potvde da auto ima katalizator i sa time na tehnicki pravo...
Pa u njemacku kad se zacepi redovno ide na otpad ne ispalti mu se da uzima novi od 2000e na golfa5 koji kosta 4.
Mislim da je eur1 treba tamo da zavrsi jer se ovdje onda placa 200e. A tamo je to jedna recenica u papire
f6
tamo uzima eur1 ali mu opet ovde uzimaju bar 80e za pisljivi pecat....
katalizatore kupovati se ne isplati se jer je tamo po zonama u centar grada nemoze ispod plakete zelene 4 da ima na soferki,plakete ispod 4 od nove godine nemogu i zato ide na schrotplatz auto...
Last edited by injection; 26-09-15 at 20:46. Reason: xxxyyyzz
benzinci su kod bmw postali ****** sprem dizela bar ovi sto idu u e9x i u e6x (jer sam njih gledao) jer piju ulje ko gorivo. ja vozim e46 320d i mislio sam isto preci na e90 neki benzinac ali kad vidim kakvi su motori i boljke odustao sam... najradije bi uzeo 320d m47n2 163ks isti princip kao ovaj u e46 jer sa tim motorom nema problema oko lanca... mislim da sam skoro citao na nekom nasem forumu da je komplet zamjena lanca i lancanika sa rukama u ovlascenom servisu 900e za n47
Sent from my iPhone using Tapatalk
N20 ima problema jedino sto voli da posrce gorivaNema sanse da ga mogu spustit ispod 13.5 i to na 1500rpm ali dobro to je nesto sto sam ocekivao... Ja ne znam kako imaju obraza stavit zvanicno brojke o potrosnji, ne BMW samo no i svi ostali. Nidje veze mada sam to i znao, tako da nisam iznenadjen...
U Voli mi rekose da je ovaj 2.0T ubedljivo najbolji benzinski motor ove nove generacije. Ne velim da su oni strucnjaci neki ali zaista i dok sam ceprka prije no sto ga uzeh na ave bmw forume, jedino sto sam vidio da se ljudi zale je zvuk u leru, cuje se ono kliktanje ka na dizela (zbog direktnog ubrizgavanja) Isti takav zvuk npr ima i 535i.
Last edited by BiTrAtE; 26-09-15 at 20:17.
Koji su im najčešći problemi na benzince? Ipak je dizel zakon.
Bitrate, daj neke podatke o potrošnji u grad bez klime, sa klimom, PG-BR, PG-BD i je li to što pominješ prosječna ili trenutna potrošnja?
220 CDI 170ks, Nov, grad ispod 13 ne moze. Cao upaljaci.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Prosjecna na 40000km mu je bila 8.5l. Jes da je vozen u Njemacku i na autoputeve uglavom ali po meni je to ok potrosnja sto znam...Kad sam se vracao sam ga popeo odma na 8.7 za 2000km
@Benzin
Vozim ga za sad kroz PG samo, dok ne dobijem registracije. Potrosnja sa klimom i normalnom voznjom uz poneko stiskanje je oko 15-16l super 98. Na autoput je druga prica, pri 180km/h krstarenja bukvalno, pokazuje da trosi 7-8l
Last edited by BiTrAtE; 26-09-15 at 20:25.
Vidjeo sam te danas u centru...predobar je. Dobro ti stoji![]()
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Last edited by manouche; 26-09-15 at 20:33.
Pazi, treba bit disciplinovan pa odvozit 100km bez stiskanja za neke testove. Trebace jos koji rezeorvar da prodje za tako nesto, ipak sam ga tek uzeo
@manouche
Hvala![]()
Ako ti nije dusa, resetuj kompjuter i sipaj do vrha, pa vidi poklapa li se potrošnja, čisto da zna čoek na čemu je.
Bojim se da ce i nas (ne)kvalitet goriva uciniti svoje..
Merak nema cijenu![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks