Oliver Sarkic dao gol za benfiku b protiv seltica b neki internacionalni kup u21 valjda.
Ove godine su ga prebacili za Benfiku b da igra iz Benfike u19 iako ima tek 18 godina
Iskreno predlažem da se otvori thread prelazni rok FK Crna Gora, transferi i slično..
ovo je sprdnja..
Kakva će nam desna strana biti..Rodić, Marušić (mislim da ga Brna planira za beka)..paklena..a na lijevoj Volkov- Božović..ima da poletimo sa tim krilima za Francusku 100%..a tamo uz dobro odrađen transfer period i na prolaz grupe možemo računati... :friendly_wink:
Stop the world I wanna get off.
Oliver Sarkic dao gol za benfiku b protiv seltica b neki internacionalni kup u21 valjda.
Ove godine su ga prebacili za Benfiku b da igra iz Benfike u19 iako ima tek 18 godina
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Igrao je on i prošle (polu)sezone za Benfiku B u drugoj portugalskoj ligi. Skupio 19 utakmica a od toga 6 kao starter. Dao 2 gola, pisali smo o tome.
Nije ga bilo na ovom kvalifikacionom U19 turniru. Je li moguće da ga Benfika nije pustila?
A teško ćemo to znati, ovi naši nikad ne kažu razloge sto je neko pozvan ili nije. To važi za bilo koju selekciju.
Jedino za A tim ponekad kažu da je igrač koji nije na klupu tu radi atmosfere ili da se razigra malo, možda ga krene.
Ova nasa drzava je prokleta, mi u vozimo sve zivo, a ono nase sto imamo????
Vazno je da kumare uzmu koju paru, a ko jebe Crnu Goru.
Iskren da budem neka jasu kada mogu. Jer je za ovo kriv
nas narod koi se ne buni, das mu 50€ i on cuti... Doklen ce ova sprdnja sa sa nasom drzavom?
Doklen ce mo ovo vise da trpimo?
Ja Brnovicu i Savicevicu zelim sve najgore u zivotu, jer oni rade protiv drzave, a mi to dozvoljavamo.
Pa je.... mamu sta nam hoce ovakva drzvava?
Last edited by xxxx007; 25-09-15 at 10:07.
Država je iznad svega bez obzira na nebitne likove iz saveza.
Zbog takvih ljudi ne treba mrzjet državu i svoju reprezentaciju.
Ne branim "ih", naprotiv ali kad bi i u ostalim državama ovako razmišljali, ne bi niko volio svoju državu i navijao za svoju reprezentaciju.
Pa nema drzave koja seovoliko moze sprdat sa svojim narodom lise sjeverne koreje a mislim da I tamo imaju isti osjecaj ka mi
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Kupujem jutros vareniki Lazine jer to je domaći proizvod.Citam onu deklaraciju i ladno pise proizvodi se i pakuje u Leskovcu ako sam dobro zapamtio.Sve nam je tako.
Dejo objasnio :applause:
"Rodić ima kvalitet, igra Ligu šampiona, mlad je, tako da je budućnost Crne Gore. Od prošlih mečeva sa nama je Staniša Mandić, a njih dvojica mogu da budu reprezentativci još deset godina. Nije lako naći igrača za reprezentaciju. Ne možemo da dovedemo Čileanca, jer ne postoji mogućnost da svako igra za Crnu Goru. Rodić je rođen u Srbiji i Crnoj Gori, zato ima pravo da se odluči. Izrazio je želju da igra za nas. Ušli smo u proceduru dobijanja državljanstva, nadamo se da ćemo sve završiti do oktobarskih utakmica", rekao je Savićević za Dnevne novine.
Stop the world I wanna get off.
Hahahahahhaaha, jes vele da je Matijasu Fernandesu majka iz Berana, pa je mislio nekad da igra za CG, al nije mu se dalo nije momak rodjen u zajednici SCG
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Javlja mi se drug iz Kragujevca, veli oteste nam onog malog, baš dobar igrač. U Radu je igrao najviše desno krilo, ali i na beka je dobar valjda.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A sad Mesija da dovedu je džaba, presrali su vise sa dovodjenjem Srbijanaca koji veze sa Cg nemaju.
Nije mi jasno cemu ovolika prica oko uvoza igraca u nasu repku.
Pa nama je 70% repke uvezeno.
To je nazalost put koji nismo smijeli otici.
Prije biram samo nase igrace, nego prolaz sa ovima iz uvoza.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kupimo otpad a pustamo im vrhunske igrace vazda
Podgorica Podgoricanima!
sve je ovo nebitno ali ne znam kako im se dozvoljava ovo da rade. Oni kao misle na buducnost, vjerujte mi i to se ne salim ima dejo i brna ortacki i sledece kvalifikacije da docekaju.
opet ce bit da nismo imali srece i da je jedna lopta usla bili bi na prvenstvo.
Ovo je tuga sto se radi, no najveca zalost je sto smo u toliko jadnu grupu bili da se nije imao ko propisno popisat rezultatski po nama, mada su nas dostina od fudbala oducili.
da ljudi ne pomisle na island i na slicne zemlje koje ce bit na prvenstvo i vide sta im je cinjet, oni brze bolje nekog rodica dovukose u reprezentaciju. A mnogo je moj brate, pa i previse.
Pa što, i Niksicko pivo u Apatin, pa nikome nista.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pakuje
Nikšićko pivo koje se prodaje u Srbiji se proizvodi i puni u Apatinu, a koje se prodaje kod nas se proizvodi i puni u Nikšiću. I ta dva piva su dva svijeta
Isto tako se Jelen koje se prodaje u Crnoj Gori proizvodi i pakuje u Nikšiću
PS.
Da ne bude totalni OFF batalio sam sa praćenjem reprezentacije Crne Gore jer to nije reprezentacija Crne Gore od kako ima isti broj Srba koliko ima i prosječni klub u Srbiji
Last edited by Rakun; 26-09-15 at 01:58.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ok rakune ja cu sjutra da ti ufotkam tetrapak dje pise pakuje se i proizvodi u Leskovcu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks