Brate nesto su mi rekli da je bolje to u sabac da saljem no kod njega. Ja ako je 320e sam prezadovoljan. Samo prvo paljenje me.ujutro zeza posle radi odlicno I sve sam se nada da ce bit nesto drugo ali prc.
No dobro sledece godine zamajac damu zamijenim.I ne bi ga proda naredne 10 godina :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Jeste da nije mozda mjesto da odje napisem,ali ne zamjerite.
Bilo mi je ugodno druzenje sa Vama na ovom forumu,ima svasta zanimljivo da se procita,nauci,sazna.Ima ljudi sto se bas razumiju,sto ce reci znaju znanje.
Ja Vas napustam,jer sjutra putujem,posao zove,pa nece biti vremena za forum.
Izvinjavam se svima,ako sam ih na bilo koji nacin uvrijedio,a takodje oprastam onima koji su mene vrijedjali.
Svima puno zdravlja,srece,uspjeha,da Vas sluze vasi metalni ljubimci,pa se vidimo iduceg ljeta.
Ajde u zdravlje prijatelju, da se brzo vratis.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Koji biste mi preporucili rent a car tu do 40e dnevno? idem van Cg, nesto tipa golfa 5,megane, tako to...Hvala
Zna li ko ima li gdje otpad za reno megan...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ada zar ne uze ti golf?Okle sad reno?
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Golf je automatik dobro sluzi sjutra idem da mu zamjenim ulja filtere i ulje u mjenjac.. a sad mi jos hvale tockovi sa zimskim gumama 😉😉😉
Ja sam ga kupio prije ove afere...sa placa je auto 😉😉😉
Jedan bi mi trebao,za 5 inca.
Mozes li mi reci kako to izgleda,na stipavicu,slika neka?
a makse ja kad vidim nekog golfa ispred mene odma stavljam gas masku nabavio mi jedan drug dje radi pri vojci,spasio me...baci toga golfa cujes li...
Nema slika,nema nista,samo prica,mora da ga je kompezova za patku nego nece da prizna..ko da smo mi sasavi![]()
Moze li neki predlog za porodicno auto do 3500e neki maksimum 4000e. Uslovi
1. Da je sto manja potrosnja(jer je vecina km po gradu)
2. Jeftin za odrzavanje
3. Komforan za porodicu-veci gepek, moze i karavan.
4. 2005 i mladji.
Neke opcije koje ja imam u vidu opel astra 1.7/1.9 cdti karavan, fiat stilo 1.9jtd karavan, passat 1.9tdi karavan...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/418561 evo ti slika auta.
Pozdrav
Da li ima neko da mi preporuci dobrog majstora za Peugeot (307) auta?
Cuo sam za nekog Knezevica (ne ovlasceni) koji radi u zetu, da dobro radi...ima li ko +- iskustva sa njim ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks