Ne.Ovo onaj sto stalno parkiran kod restorana steke/korneti kako li se zove na izlaz iz pg.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Ne.Ovo onaj sto stalno parkiran kod restorana steke/korneti kako li se zove na izlaz iz pg.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
OK, nebitan skroz. Kako je motociklista?
TAKUMI
Na prvi pogled kriv Mercedes, ko zna sta je izvodio, i kako se pokusao ukljuciti
Sto to znaci?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
U saobraćajnom udesu koji se dogodio juče oko 14 časova na magistralnom putu Podgorica Cetinje, u podgoričkom naselju Gornja Gorica, lakše telesne povrede zadobio je motociklista Ilija Asanović (20). Prema nezvaničnim navodima iz policije, do udesa je došlo kada je vozilo marke "mercedes" podgoričkih tablica PG-EV845, koji se kretao u pravcu grada tokom preticanja zakačio motocikl marke "suzuki" koji se kretao u istom pravcu. Motociklista je nakon pada odmah prebačen u Urgentni blok gdje mu je ukazana pomoć, a zbog uviđaja saobraćaj se oko pola sata odvijao naizmjenično jednom kolovoznom trakom.
N.P.
Tačno sam znao da je mercedes kriv, kažem ja... dovoljno mi je bilo par puta da ga vidim kako se tripuje i sve mi je jasno
I to beS tablica.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Ža mu da buši prednji branik ka fabiji lol
Zakacio?
I am so post-rock I shit sad birds.
Posa' veliki za tablicu; nego je lik kolima preticao i udario u moto i bacio ga.
stoka
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Vremeplov...
puka jastuk...
Zna li ko dje se desilo i kako?
![]()
Kad su ih uzeli u roku od 20tak dana 2su slomili.
Tako da im je ovo ko zna koji.
Jeste,nije kriv vozac![]()
Nego vozac
But if you never try, you'll never know..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks