Ovo je jedno 100ta slika da vidim da se neko popeo ovdje.. Svi su ovisnici o adrenalinu ili bi umrli za koji lajk na facebook o cemu se radi?
![]()
Uhhhh ja kad bi stao tamo, od straha bi sam skočio, ali bih umro prije nego što dotaknem dno... Plašim se visine i od 25 metara, a ne ovoga...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Maja sa foruma kad na kraju posta stavi HVALA LEPO .
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Počkem se u zakon i vlasnike prodavnica koji radnicama, exploatisanim ka' mazge, natovariše i psihologa da ćakulaju nakon radnog vremena, kad jedva čekaju kući da se dovuku.Pametnije bi vam bilo maserku da im omogućite!
Last edited by KRKNA; 26-09-15 at 14:55.
Sell the Vatican, Feed the World!
Kakav naslov...
http://www.kolektiv.me/54382/carinic...-biju-i-pucaju
... i da spale čeljade, ako bude neophodno -.-
Bljuc za komplekse mama i tata, koje ne remeti činjenica da su im đeca robovi Pink TV 10 GODINA, ukoliko budu finalisti Pinkovih zvezdica!
Ovaj "pregledač" fotografija na vijesti.me
Gore od ovoga ne može. Koliko je to nepregledno i koliko šteka...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja kad ispržim jaje i narežem slaninice na stan za doručak sam seljana,a ovi kad u 'Hemeri' naruče engleski doručak (Ham & Eggs) su fensi.
jedne su mi poklon od druga, druge koristim cesto a trece ti mogu dat, rade normalno ali su one preko citave glave ono ne znam kolko ti to odgovara..
imas u gintas da kupis kod onih sto prodaju telefone 2,3 eura cini mi se da bjehu one bijele slusalice najjace..![]()
istrajan budi.
Telekom mrtvi i stalno pucanje interneta..
Što produžih ugovor sa tim akrepima..
"Medvjedi na katunima i dalje prave štete, ali Blažo im nije neprijatelj jer, kako kaže, i s onim prvim bi se nekako "dogovorio" da ga nije napao. Ali, ne razumiju to iz Udruženja za zaštitu životinja pa su ga tužili zbog ubistva medvjeda i tražili da plati 20.000 KM."
Pas mater ovima iz Udruženja i kod nas i u regionu. Jedan pas me ujeo davno uz priču vlasnika "neće, neće on", a sad kod komšinice ima neki opasni što je napao jednog čovjeka. Ja sam joj rekao ako krene na mene, idem po utoku i neće više nikog napadnut.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nekulturnog naroda ljudi moji.
Dolazim u t-com da platim račun na onaj aparat, i tako kucam broj, plaćam i to, kad osjetih da je neko stao tačno pored mene. Pogledam očekujući nekog meni poznatog, pa mu ono fora da tako stane, kad ono nepoznata žena, onako lagano stala i bulji. Dobro mi i kusur ne uze. Pogledah je značajno, ali ništa ona, te nijesam imao snage da dijelim lekcije iz kulture. Stani iza majku mu ebem, isto ka' da je stala pored mene dok na bankomat pare dižem, tako se osjećah. Nego sam kriv što ćutah.
Isto tako ja u samopousluzi ne prilazim dok osoba ispred mene ne plati i krene da uzima kese. Ne dišem joj za vrat, što meni redovno rade. Štaviše, praktično počnu da stvari služu na moje, samo što nekom salamu ne platim.
Moraš tampon zonu organizovati oko kase zbog goveda.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Treba ponijet suncobran,pa raširit dokle digneš platu :-D
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Ma ne brate, zašto je problem dati malo prostora nekom? Jel ovo metal punk koncert da moraš nekog ujašati? Stvarno smo generalno kao društvo počeli da budemo stoka u pojedinim stvarima.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Reces tome sto ti dise za vrat "Ao bracala, moras li me ujasati!?"
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Komšinica koja visi na balkonu po cio dan...
Svakog dana me isprati i dočeka uz isto pitanje - Kako ste, ima li šta novo... ideš li na posao sad/vraćaš li se s posla sad?
(što ćeš od mene, ženooooooo??? )
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks