Page 822 of 2534 FirstFirst ... 32272277281281881982082182282382482582683287292213221822 ... LastLast
Results 20,526 to 20,550 of 63349

Thread: [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by BanneD_1 View Post
    Za nekog ko ima iskustva, mogao bi mi nesto vise reci.
    Sta znaci to "ponekad"?
    Potrosnja je manja od toga ili veca, pa ponekad zbna da bude 17l?
    Odrzavanje? Koliko te je kostao redovan servis, itd?
    Znam da je rega 900e

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Evi zaspah,sjutra cu ti sve cega se sjetim napisati,ja sam ima phaetona sa tim motorom
    Kroz grad zaboravi ispod 22/3,kad ga stisnes,zaboravi i na ta 22,na otvoreni put moze 12,penzionerski.
    Najgore od svega mi je bilo,dje god sam se pojavio sa V10,cijena je bila drasticno veca nego da sam vozio 3.0,samo sto nijesu poceli i pumpanje guma da mi naplacuju.

Thanks Thanks Given 
    1,198
    Thanks Thanks Received 
    1,969
    Thanked in
    1,076 Posts

Quote Originally Posted by Crni Vitez View Post
    Nema leba, bez novi kilometar sat? Radi li ko to idje, slucajno?
    Metalne i plasticne zupcanike radi firma https://www.facebook.com/RemidVis

Momka sam upoznao kroz posao (ja njemu nesto radio) i cini mi se veoma korektan, makar samnom.

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

Sta znaci to "ponekad"?
    Znam da je rega 900e

ja znam da onaj 3.0 trosi 15-16l , tako da taj V10 mora trosit dosta vise. Znam samo da sam cuo od vise majstora samo jednu te istu rijec za Taurega, a to je bjez od toga.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

"Bjez' od toga" zbog potrosnje ili odrzavanja?

Da imam para, drogirao bih se.

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

znam da je ovaj drugov 3.0 od septembra do nove godine pojeo preko 1000e i ubrzo posle toga ga je prodao. klapne dva puta crkavale , prenos, krst diferencijala, pocele da mu se chuju klackalice i ventili a auto presao 130kkm samo ...
    predpostavljam da je bjez od toga zbog kvarova i cijene popravke , ko kupuje 5000ccm zna da mora trosit a samim tim mu to i ne pravi problem cim zna i svjesno kupuje takvo auto

ps. predpostavljam da gledas ovaj sa dilera 2005to ?
    Last edited by Stivi; 21-09-15 at 10:24.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Taman taj. Ma potrosnja nije problem jer mi je ćef da vozim 5L.
    Prije cu ga uzeti nego 2.5 litra.
    Samo ne bih da dam par hiljada na popravke koje mogu da izbjegnem slusajuci 'pametnije' od sebe.
    Zato sam i postavio pitanje ovdje kao prvu pomoc.

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

a tu ti je najbolja solucija , podjes pogledas auto i pravo kod majstora sa njim . Taj mora bit i bolji i izdrzljiviji od ovog 3.0 koji sve jedno nije na nekom glasu (jer je taj motor i u vw u audi)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kod kojeg majstora da povedem v10? Ko ce najbolje znati da ga pogleda? Sem Rokspeda, jer nemam najbolje iskustvo sa njima...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Sta znaci to "ponekad"?
    Znam da je rega 900e

Bez namjere da ulazim u bilo cije finansije,potrebe,zelje,prenijecu ti ponesto iz mog iskustva,i to bi bilo samo moje misljenje,bez bilo kakve namjere,osim da ti preporucim da bjezis od tog auta.
    Kao sto ti rekoh,imao sam phaetona sa tim motorom,koji je slucajno dosao u moje vlasnistvo.
    To bilo 2008/9,presao 150k,V10 5.0 tdi,nijesam ga trazio,nego je to bio jedini nacin da naplatim neki dug od pokojnog mi sure.
    Veliki,mocan,brz,udoban,unutra skoro savrsen,bijah mladji,zinula mi guzica,rekoh ajd neka ga kod mene malo.
    Ubrzo vidim auto ne ide kao prije,do glavnog kompjutera greska,radi na pola snage,ugasim ga,upalim sve normalno jedno vrijeme.
    Primako se i veliki servis,ja u Roksped,samo sto se nijesam slogirao,koliko se sjecam preko 3k.
    Odem kod Tomica u Mostar,nesto jetinije,i tu mi majstori prenesu neka iskustva,redovno im crkava turbina,cak na 50k,a dvije ima.E sad me ne drzi za rijec,ali koliko se sjecam,kad mu turbina crkne vadi se motor.Zna da zeza elektronika,cak i neke gluposti sto se ne kvare ni na stara auta.Gume mu se trose nevjerovatnom brzinom,a 18 nije ni malo jeftina.
    Kod Tomica kupim filtere,odje 12 litara ulja,kod druga na kanal,mijenjaj.....menjac zaboravi,sti ce reci samo da ga prodam.Prodavao sam ga 6 mjeseci,jos tada,jedva ga odje u PG prodah,izgubio sam par hiljada,ali sam srecan bio kad sam ga se trsio.
    Sto ce reci,ja ga ne bih sad kupio svi servisi da su mu uradjeni,da je besperkoran,da ga je zena pomorac vozila.
    Trosi redovno preko 30,na auto put,trosi i ulje,bez par litara na put nijesam kretao.
    Cak,kad ga malo upoznas,ni u jednom momentu taj auto,sto neko odje rece,ne donosi radost,niti osjecaj sa je to V10,tezak,pretezak.
    Pazi bilo kakva sitnica,em pitanje hoces li je naci,a tek majstora i ako nadjes ima da kolje.
    Ne trazih tog sto si vidio,ali racunam da veliki servis,komlet guma,registracija,pokriva vjerovatno 70% cijene istog,a ti se zapitaj zasto?

Sto ce reci nikako ne preporucujem kupovinu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvala ti, druze. Dovoljno da doobro razmislim!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Zamijenjene turbine!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako je slika informativnog karaktera onda mi ona nista ne znaci jer nije cijena kod nas. Inace su ovlasceni servisi kod njih u krv (za nase standarde), mada su i kod nas.
    Mada ako se kvare kao sto kazes (iz iskustva) onda necu ni ici da ga gledam. Ne treba mi muka poslije par hiljada kilometara.

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

sve zavisi kakav si sa keshom. Moze da ti se desi da nemas ni jedan jedini kvar dvije godine a moze da ti se zaredja dosta toga . Sve u svemu lako je kupit auto , ali je tesko odrzavat i sipat , a druga stvar , sto mislis zasto takva kola ne prolaze lako no se vuku po oglasa po po godine ? zato sto taj ko ima da kupi auto 10k e , placa registraciju 1000e i da mu sipa , taj ima para i novo da kupi a ne auto staro 10-15godina

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,782
    Thanked in
    1,594 Posts

sliku je postavio da ti pokaze da su na ovaj model koji se prodaje zamijenjene turbine. kolega gore ti je objasnio problem kod ovog auta- a to je da održavanje ovog vozila mogu da prijuste sebi ljudi koji samim tim imaju i novca da kupe novi model a ne v10 star 10godina.
    takodje, ako ces ovo vozilo da uzmes iz uvoza onda kod ovlascenog pouzdanog prodavca ti pola ovih problema neces imati, jer su otklonjeni vec u garantnom roku ili naknado. medjutim ako si mislio iz CG onda bolje nemoj, jer svaki je presao 10ruku kod ljudi koji su samo gledali da zarade na njega 200-300e ili da budu sto manje u minus sa nadom da to vrijeme dok je kod njih im ne crkne nista.
    f6

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Otpadi dje se mogu nac djelovi unutrasnjosti?trebaju mi neke stvari za A4 B5...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    sliku je postavio da ti pokaze da su na ovaj model koji se prodaje zamijenjene turbine. kolega gore ti je objasnio problem kod ovog auta- a to je da održavanje ovog vozila mogu da prijuste sebi ljudi koji samim tim imaju i novca da kupe novi model a ne v10 star 10godina.
    takodje, ako ces ovo vozilo da uzmes iz uvoza onda kod ovlascenog pouzdanog prodavca ti pola ovih problema neces imati, jer su otklonjeni vec u garantnom roku ili naknado. medjutim ako si mislio iz CG onda bolje nemoj, jer svaki je presao 10ruku kod ljudi koji su samo gledali da zarade na njega 200-300e ili da budu sto manje u minus sa nadom da to vrijeme dok je kod njih im ne crkne nista.

Potpisujem.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    na sebe
    Argh-Roofl

Evo se smijem satima, ne bataljujem

You must spread some Reputation around before giving it to Fabia_Elegance! again. x2 (htio i na "Shiit negroo.. pa ne moga ni tamo).
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

LOLČINA

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    znam da je ovaj drugov 3.0 od septembra do nove godine pojeo preko 1000e i ubrzo posle toga ga je prodao. klapne dva puta crkavale , prenos, krst diferencijala, pocele da mu se chuju klackalice i ventili a auto presao 130kkm samo ...
    predpostavljam da je bjez od toga zbog kvarova i cijene popravke , ko kupuje 5000ccm zna da mora trosit a samim tim mu to i ne pravi problem cim zna i svjesno kupuje takvo auto

ps. predpostavljam da gledas ovaj sa dilera 2005to ?
    I kad pricam da su ******, fabia lud, kreten, nema pojma...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Argh-Roofl

Evo se smijem satima, ne bataljujem

You must spread some Reputation around before giving it to Fabia_Elegance! again. x2 (htio i na "Shiit negroo.. pa ne moga ni tamo).
    Fabia gazi sto radi zadnjih dana,a rep mi nedostupan.

Thanks Thanks Given 
    865
    Thanks Thanks Received 
    2,929
    Thanked in
    1,355 Posts

vozila koja su na auto placevima...da li je za njih vec placen porez i carina???

gledam neka vozila u srbiji koja su na placevima... a prodaju se na "na ime kupca"...da li u slucaju da oce da ih kupi neko iz CG, moze da racuna da ne mora da placa dva puta carinu?

Thanks Thanks Given 
    2,539
    Thanks Thanks Received 
    1,175
    Thanked in
    535 Posts

Nije placeno nista, auta se nalaze u carinskim skladistima.
    Kada ga kupis srede ti exportne papire za CG i naravno platis ove nase obaveze(carina,pdv i ostalo) isto kao da ga kupujes bilo dje po inostranstvu mozda cak i jednostavije(u slucaju da ti kao fizicko lice odes i kupis auto u EU) jer se ti ne cimas oko povrata PDV jer su ga oni vec zavrsili kad je auto izaslo iz EU
    Last edited by METZ; 22-09-15 at 09:40.

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Dje se nalazi neki lik put spuza ili u spuz koji kao najbolje polira auta u CG I mice one rezove od kljuceva bez farbanja? Ako uopste postoji ako zna neko kako se zove, dje se nalazi I kontakt valjalo bi mi

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

E ako ima koji da mice rez od kljuceva,imao bi posla kod mene dosta.Ali svaki kaze da mora da se farba.
    Za toga nisam cuo.Pucajte info.

Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    vozila koja su na auto placevima...da li je za njih vec placen porez i carina???

gledam neka vozila u srbiji koja su na placevima... a prodaju se na "na ime kupca"...da li u slucaju da oce da ih kupi neko iz CG, moze da racuna da ne mora da placa dva puta carinu?
    Placeno je sve do registracije, kupac ga registruje na svoje ime, kad uvezu auto u Cg moraju u roku od 24h da ga prijave na carinu.

Thanks Thanks Given 
    2,539
    Thanks Thanks Received 
    1,175
    Thanked in
    535 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Nije placeno nista, auta se nalaze u carinskim skladistima.
    Kada ga kupis srede ti exportne papire za CG i naravno platis ove nase obaveze(carina,pdv i ostalo) isto kao da ga kupujes bilo dje po inostranstvu mozda cak i jednostavije(u slucaju da ti kao fizicko lice odes i kupis auto u EU) jer se ti ne cimas oko povrata PDV jer su ga oni vec zavrsili kad je auto izaslo iz EU
    moja greska,postavio si jednostavno pitanje a ja zakomplikovao sa odgovorom..
    sto se tice tih auta koja gledas u srbiji jedino sta bi ti odgovaralo da se auto nije ocarinjeno i da se nalazi u carinskom skladistu
    Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Placeno je sve do registracije, kupac ga registruje na svoje ime, kad uvezu auto u Cg moraju u roku od 24h da ga prijave na carinu.
    da tako je osim ako uvoznik ne posjeduje svoje carinsko skladiste koje trenutno ima svaki ozbiljniji auto plac..i za takva auta prilikom prodaje ceka par dana da se sredi carina..

Page 822 of 2534 FirstFirst ... 32272277281281881982082182282382482582683287292213221822 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)