Golf/Dzeta/Pasat/Buba/A3 od 2009 motori 2.0
Kazu moguca kazna 18milijardi nije mnogo..Potrovase nas.
![]()
Aha...
TAKUMI
Golf/Dzeta/Pasat/Buba/A3 od 2009 motori 2.0
Kazu moguca kazna 18milijardi nije mnogo..Potrovase nas.
![]()
Kako sam ugasio malo prije jednu prodavacicu VW modela i njenu seficu...
TAKUMI
Kupujem rezervni tocak sa onom dizalicom i onim nastavcima za golfa 5 pa ako neko prodaje nek se javi. 😉😉
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
U pg u d&m popovic tu sam kupio auto
Pa sto ne kazes hvala,a ja ti se bio zabrinuo.
Pricaj,koji kako sta
Ma pogubio sam se trazeci ovaj tocak nidje tocka nema pa ni nestignem da se zahvalim ljudima...golf 5 2005 godiste 2000/103kw dizel presao 165.000km sa servisnom knjigom uvoz iz italije neki đede ga je vozio u italiju svaki servis mu je odradio i servis mjenjaca..sportline oprema.. dsg mjenjac sa 6900 ga je cijenio ja sam ga platio 6400.
Da prodjes bar jos toliko(prave kilometraze)sa njim bez ikakvog kvara.
Svima je laknulo.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Vozio sam ga juce kod majstora spojio ga je na komp... i samo moram filtere ulja vazduha filter goriva i novo ulje usut i da se vozi.
Sto ce reci da ga je djede prodao pred servis,pametni djede talijan
Evo imas po autodileru oglasa,a obidji otpade
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_deo/463883
Bitno je da je đede odradio servis dsg mjenjača to je najskuplje...ovo ostalo je jeftino 😉😉😉😉
Sto ce reci,sto je bilo do djede zavrseno je
Jedino tu gumu sto je nedje sutura.
Kupice se
Ma uzet cu od komsije njegovu i stavit u auto samo da prođe tehnički... 😉😉😉😁😁😂😂😂
Treba si pitat popovica da ti proda rezervnu jer je on i skinuo da bi zaradio jos 100-130e ( koliko prodaju komplet rezervno i dizalica)
f6
Evo nema nidje nijedna na dilera svaka prodata da poludi čojek 😉😉
Uljna pumpa na lanac. Kidanje lanca, motor ostaje bez ulja i cao bella.
A isti problem sam gledao x puta.
Cak se i mene desio na a4 2.0 2006. Samo sto znam o autima i odmah sam ga ugasio kad sam osjetio nemirnost. I srecom nije nista bilo.
Ali eto to je jedan ucestali problem
A 1.9 je mnogo bolji motor
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
E to je sreca brate kad se uzme auto koji je vozio djed u italiju i taman odradi servis i odluci da ga proda! I to madju popovicu iz cg.
f6
A pa dobro to je onda sreca. Ovoga audija je vozila zena pomorca.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Kopija saobraćajne glasi na đeda koji je rođen 20.03.1941 godine ,,,sve servise je uradio,,tako da auto leti ko munja![]()
![]()
![]()
Brate salimo se malo, srecna kupovina, molim te provjeri tu kilometrazu, sto ti ja zla ocu i provjeri kad je radjen servis po stanju kaisa ( makar priblizno jer niko ne radi to na 160hiljada pa proda auto na 165 mada je to veoma tesko). Zamijeni ulje u menjac jer se to radi na svakih 60.000 km. neobaziri se na servisnu koju je madjo pecatirao kad je dosao( pogledaj rukopis- bice isti i istom hemiskom ispisan svaki)
I pitaj sto te interesuje
f6
Ne
Preko sam gledao auta sa toliko km,da ih ima sto im je dnevni prosjek 300 km,redovna pojava.
Isto tako 2010 dok sam bio u Italiji,zove me drug,kaze dovezi mi neki ven,treba mu za porodice,benzin zbog cijene,stariji naravno.Nadju mi neki Podgoricani,sto gore rade sa auto otpadima,peugeot 806,sa predjenih 40k,nov,garaziran,ne servisna,nego u notes upisao covjek kad je gorivo sipao,para 1.200.....tako da se moze naleceti na auto sa malom km,ali je vecina sto odje zavrsi polijepo redukovana.....tek kamioni,po milion im skinu,pa poslije ovuda placu,a nikad vise Man-a.....
Naravno da se salimo
Ja sam mu cestitao,pa da ga dugo sluzi.
Slazem se da je sve trebaO iskontrolisati,a sad mu nista ne preostaje nego da sam odrzava.
Srecno
Naravno da svi zelimo da mu auto prevrti milion od danas.Ali ne treba niko da se prima previse na pricu servisna,200kkm,svi servisi odradjeni,djed vozio pazio i mazio.Ima izuzetaka,sto kaze Oliver,ali su u domenu sf.
Ali,svima laknulo sto ces malo skalat sa pitanjima" a ovaj a ovaj a ovaj ?"![]()
Auto je kod majstora i spojio ga je na komp i izbacio je sta je promjenjeno..zupcasti kais je promjenjen na 120.000km a zadnji servis je bio na 137.456km promjenjeno ulje u motor svi filteri i napunjen freon u klimu... 😉😉😉
Ja kad vidim 2012 sa 150k km sumnjivo mi bude....
Imate npr e200-e220 u njemackoj da su 2011 a presli po 300-400-500k km ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks