Ja sam morao da je završim, doduše samo sam nju i rokao jer nisam imao previše vremena + mi nije to kad nemam svoj ps4 ili komp.
Priču ispoštovah, ali neću da ti spojlujem dok ne završiš jer me interesuje par stvari koje su mi nedorečene ostale, ipak.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pogledaću, ali svakako kad završiš, interesuje me tvoje mišljenje.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Vazi. Na PM cu ti se javit kad zavrsim.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Izasao crack.. Relativno brzo, rekao bih.
Jedino sto imam problem sa zvukom trenutno ali vjerujem da cu i to rijesit'.
Nemam vremena da igram ali sam je morao probat'![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
^ LEL
![]()
PS4: GTAV (trenutno na snizenju na PS store) pa da se proba
![]()
Far Cry 4...dako ga zavrsim vise e mi svijes mrknu.
Pa da se poruci MGS V![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Hoce li mi reci ko sta se desilo sa CS nijesam od aprila upalio. Vidim restartovali su sve rankove i to, update i to.
I sad iz pocetka ?
One Ring to Rule them all...
Ma kakvi, imaš sad dva rankovanja, samo što ovo novo rokaš mnogo brže nego recimo kad igraš competitive. Tamo ti je silver, master guardian itd a ovamo major, narednik itd.. Koja im je poenta baš mi nije jasno, sem možda što za svaki rank (novi) dobijaš ili kutiju ili oružje a to ti pokazuje preko jednog zelenog bara na kraju meča.
Izbacili su novi USP, stvarno bolesno izgleda.
http://i.ytimg.com/vi/6ifoxNZDHLg/maxresdefault.jpg
Ništa, rokaš ko i dalje, ako te bude merak zovi me ako me vidiš online.
Vidjeh te sinoc, ali sad moram da opalim na rank 2 pa onda 1 comp da me vrati dje sam bio ili demote. Pa kad se malo vratim u formu i padne jos malo sezona da se igra. Ima tu ekipe harali smo zimus, albatros, kimmi, Dejan, shone itd pa krene zajebancija i plakanje od smijeha.
Ima li jos kakva igrica da je skoro pocela mmo ili nesto pa da se krene. Sad kad dodje zima imacu posle podne vremena na pretek jer cu raditi samo 8h dnevno u inozemstvu pa da se stede pare da se ne izlazi
Ništa, zovi čim me vidiš tamo.
Ja obrnuh crysis 2, dobra igra, kraj mi je malo meh ono ali ajde.
Naspram jedinice mnogo bolja ali sam očekivao da će dati da se koriste neka od alien oružja.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Da nema ko da igra Neverwinter slucajno? Prosle godine levelovah nedje do 60lvl-a i stadoh, smori se coek sam
Fifa 16 sad
Podgorica Podgoricanima!
Star Trek Online. Ako si makar malo fan serije mora da ti se svidi.
Imam Insurgency na Steam sigurno godinu dana, ako ne i duze. Ali tek juce poceh malo ozbiljnije da igram. Zaraza. Mnogo napeta igra. Nemas nisan, ni mapu ni indikator koliko metaka ti je ostalo. Nema instant respawn. Mape, oruzje, zvuk itd. sve odlicno odradjeno. Brutalno dobra igra.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zavrsio Bloodborne i poceo po malo od pocetka da pokupim trofeje, Dark souls 2 isto tako...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Pocinje sezona CS GO za mene![]()
Sinoc pade par dobrih partija sa Zeddom i kimmijemPa ako ima ko da me vec nije dodao - Gandalf White
Dodajte da vichem na vas![]()
Sinoć sam bio umoran s puta došao, biće bolje sledeću.
Ah ta opravdanja ☺
Ajd eto me tamo nedje iza 22
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks