nije bitna potrošnja bitan je mjenjač da li je loš i da li ima kvarova i isplati li se kupovat ovakvo auto.
Jedino cisternu da vuces za sobom...i tih 85ks na papiru se u praksi ponasaju kao 60ks.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
nije bitna potrošnja bitan je mjenjač da li je loš i da li ima kvarova i isplati li se kupovat ovakvo auto.
mora da ga ti necea sipati pa ti nije bitno
Sent from my MOB-5045 using Tapatalk
Dosta sporo auto i potrošiće pofino, ali rekao bih da tebi ne treba ništa više od ovoga i s' obzirom na godište i kilometražu rekao bih da je dobra kupovina, praktično nov auto
Toyotin motor 1.8vvti 105kw, iskustva? Kakav je taj motor, koliko je izdrzljiv i na sta obratiti paznju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Je li to onaj nedoder motor?Ako taj sto mislim,onda ne treba obracati paznju ni na sta. Besmrtan.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Taj motor je dobio totalni approved od mene.
TAKUMI
Si vidio ovaj accord 2008, 2.0 benzin... Neshto mi se chini niska cijena...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#fakenews
kakav je ovaj auto generalno, nesto me izgledom vazda privlacio
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/455148#
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala vi ljudi. Bmw 530d 2008 restyling, javlja gresku Emissions Increased. Sta moze biti? Jeli opasno? Auto se ponekad sam gasi pa opet radi normalno.
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Zašto ne izguglaš malo i vidiš sto ljudi kažu, sve sto ce ti ovdje neko reći vec je napisano o svakom mogucem autu! Svaku temu si zatrpao sa pitanjima o autu, preletio sve marke i modele, ljudi su ti rekli sto su znali, al ti nastavljas kao da nista cuo nisi.
Forum je tu da se pomognemo, ali tim tvojim načinom samo si učinio da i ako nesto neko zna neće ti reći jer si mu dosadio.
Vidim da sam tebi dosadio ostalima nisam... 😉😉😉
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Prijatelju,vidim jos nijesi kupio auto.
Koliko sam shvatio,treba ti iskljucivo automatik,benzinac,a kad si skontao da su ova sto si htio,ipak prestara auta,odlucio si shodno budzetu da kupis nesto manje a jeftinije?
Sto ne pogledas po internetu,pa nadjes nekog da ti doveze,platis mu par stotina i svi zadovoljni,nije to nikakva filozofija.
E sad mozes odje da svaki dan pitas,valja li ovaj,onaj,sta je bolje,gore.
Automatski menjac jeste skup mehanizam,ali uz redovno odrzavanje trebao bi da traje koliko i auto,ne postoji neko ko ce da ti tvrdi 100% e ovaj ce da ti crkne ovaj nece.
Logicno je da ce na razne rage(koje su presle po par stotina hiljada,pa odje kilometraza redukovana) kvikli i da menjac ode po q...
Logicno je da ce da traje,kod auta koja su odrzavana.
E sad koje i sta,stvar potrebe,ukusa,novca......
Cast izuzecima,ali ja sam odje vidio makar tri forumasa,koji su spremni da komentarisu,savjetuju,preporucuju,a znanje i iskustvo im se svodi na tudje price,tatino auto,komsijino,brata od tetke...
Odje zivi forumas koji tvrdi da je Leksus broj jedan,i poslije nega dno.(ne odnosi se na Fabiu koji zivi svoj san)
A isti je vjerovatno do unazad par godina mislio da je Leksus marka telefona sa aliekspresa.
Odje zivi forumas,koji zna dje je ko prnuo u CG,o svemu mozes sa njim,pa i o autima,on zna sve, mada u stvarnosti prodaje bicikla.
A odje je zivio jedan forumas,banovase ga,otvorio poslije sto nickova,da si ti napisao da si danas vidio ispred Delte nosac aviona,isti bi ti to i potvrdio,pio je kafu ali nije imao baterije da slika.
Sa srecom sta god trgujes,cuvaj ga,pa ce i trajati.
Kome je dosadio? Meni nije. Znam sto znaci traziti auto kod nas, automatik u dobrom stanju.
TAKUMI
Ali...ovdje je zivio forumas...ahahahaha
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
-1
Послато са sm-n9005 уз помоћ Тапатока
Ne znam cemu sluze ove teme inace
Kad se uvozi auto na firmu, da li treba ovlascenje da bi doveza auto ovamo? Znam sigurno da se col tablice uzimaju na ime vozaca pa zbog toga mislim da ne treba ovlascenje. (Njemci mi kazu da ne treba a odje su misljenja podijeljena) Jel ima ko iskustva? Ne bi volio da me jebu oko glupog papira jer su ionako svi nadrkani sad zbog imigranata pa predpostavljam da ce trazit sve zivo![]()
imam ja iskustva- najobicniji papir( sa memorandumom firme) na kojem ta firma(kupac) ovlascuje vozaca(tebe) da doveze auto(marka-tip trta-vrta) za tu firmu,pecat i potpis firme(kupca) nista notari i sudovi..
edit:
Eto fore radi te nekolike recenice na isti papir stavi na engleski ili njemacki i ne brigaj..
Ovo ti je cisto da ne razmisljas a i ja mislim da ti nece trebati...
Last edited by METZ; 17-09-15 at 23:58.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks