Ne uzimam polovnu nego bih svoju da prodam, korišćena je pa je polovna. Nema naočare. Mogu je nekih 70€ cijenit?
Ljudi kasni mi neka posiljka iz Madrida, neko mi rece da negdje kod autobuske mogu da provjerim sto kasni ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ako imas tracking broj, idi kod autobuske u glavnu postu...
Al prvo provjeri online
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imas glavnu postu u blizini zeljeznicke i autobuske.Ali me mogu ti nista oni pomoci ja mislim,bez ako nemas tracking broj.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Zna li neko slučajno dal ja mogu preko Wester Uniora da podignem uplatu na drugo ime? Pod uslovom da znam ko šalje, odakle šalje, kome šalje i kod? Ili samo može da se podigne na tvoje ime?
Zna li ko broj tel ordinacije ili sajt u kojoj radi pulmolog dr Adzovic? Ordinacija se, kako shvatih nalazi kod Gimnazije, kod Vezirovog mosta, ali posto sam iz NK, trebao bih prvo da ih kontaktiram, ako uspijem saznati konakt!?![]()
Da li mogu da namjestim da mi telefon prilikom dolaznog poziva bude u stalnom zauzecu ? Zelim da me niko ne moze dobit ,kao da mi je izgasen tel ,a ja da ga koristim sve normalno jer mi treba zbog neta. Moze li to?
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Moze.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Potreban mi je provjereno kvalitetan krojac koji radi sa odjevnim predmetima od koze? Zna li neko od vas nekoga takvog? Imam jednu koznu jaknu kojoj je potrebno friziranje a ne daje mi se svakome pod makaze...
Kako da podesim tapatalk da mi odmah ulazi u cdm. Nesto mi se poremetilo pa mi sad prvo daje news.
To nema kod nas ali mozda ste nedje vani gledali one ulicne prevare sa kartama ili sa cepom. Ispod cepa se nalazi kuglica i vi pogadjate ispod kojeg cepa se nalazi kuglica nakon sto on na vase oci promijesa cepove i kuglicu. Nema nista lakse pogodit ispod kojeg cepa se nalazi kuglica ALI nakon sto se izvrsi uplata nema trika da pogodis iz prve. Kako varaju narod?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Đe kupiti garažna vrata,a da nijesu u krv. Tipa 1000 eura,za običnu roletnu sa motorom,samo ih zovu rolo vrata?
James Tiberius Kirk
A znaju i da je sakriju u ruci,tj prstu...
Ipak su to sibicari..."Dzej stile"
Neki link za arene a da moze preko tel- a da se pusti ?
Sent from my HTC One_M8
Zna li neko je li isplacen honorar profesorima u srednjoj skoli za eksternu maturu.
100$ za 2 minuta sam izgubio na taj nacin. Samo sam ja bio ubijedjen da je neka prevara u pitanju pa sam se svadjao s njima.
Vratite mi pare purgeri.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks