Enable su..
Sent from my HTL22 using Tapatalk
Enable su..
Sent from my HTL22 using Tapatalk
do njih je sgurno, meni je slicno bilo... udji u all apps pa u google play service i ocisti kes pa probaj... ili nadji stariju verziju njih pa ih instaliraj...
Tu es mon héro!
Eo probaj ovako
I FIXED this issue fortunately (Tags Account Action required, Couldnt sign in Google cant communicate with servers try again etc )'
Note: You will be needed a rooted android device.
1. Remove your google account.
2. Download root explorer apk by googling it and install it to your device.
3. Open root explorer first mount it as read and write (you can see the mount option from root explorer main window clearly) and move on to
this directory (system>etc>long press hosts and select "open in text editor ")
4. Then erase everything there and type following .
127.0.0.1 localhost
#127.185.66.4 android.clients.google.com
5. Save it and by touching 3 dots on top right corner then save and exit
6. Now if u have not google play services installed (You can check it in settings>Application manager) then download apk by
googling(Google play services apk for android 4.4/5.0 or for whatever version you are on) .
7.Once installed simply go to settings>add account>google account and you will be able sign in normally.And wont receive any error
messages.
Tu es mon héro!
Ili prvo probaj odavde da instaliras neku od starijih verzija
http://www.apkmirror.com/apk/google-...play-services/
Tu es mon héro!
Braooooo![]()
Tu es mon héro!
Koji mi video plejer preporučujete? VLC koristim, ali nešto nijesam prezadovoljan njime u zadnje vrijeme.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
MX player
Vidio sam ne benchmarku, pa da vas upozorim. Kada kupujete polovne telefone, ove novije koji su stigli iz fabrike sa LP softverom, OBAVEZNO pogledajte da li je prethodni vlasnik koristio neku sifru (pattern) za zakljucavanje. Ako jeste necete moci da koristite telefon ako ne znate sifru za gmail prethodnog vlasnika. To je valjda nova opcija googla poput icloud loka. Pazite se da ne kupite ciglu. Factory reset ne pomaze i nam mu pomoci osim da stari vlasnik se opet uloguje na njegov akaunt i makne google account.
Moze li mi neko objasniti koje parametre da ukucam na tablet da bih imao internet? Imam telekom pripejd karticu i modem. Kad ukljucim modem u racunar sve normalno funkcionise a kad prebacim karticu iz modema u tablet onda nema interneta. Samo da napomenem,nemam 3G ni 4G mreze,ne znam ima li to veze koje parametre ukucati.
Da,malo čitao i ja..
Uglavnom obavezno vlasnik telefona prvo da odjavi google nalog sa tog telefona pa onda factory reset..izgleda da se za zastita pali automatski(sto je i normalno) kada je vlasnik aktivirao čitac otiska prsta kod ovih novih telefona a kako ce ih biti sve više i više obavezno to pogledati pri kupovini polovnjaka![]()
Mada ce odje najvise nastradaju neupuceni sto ne znaju ni sta je google nalog i sto komsijama daju da im aktiviraju telefona njih je od 70 do 90% pa kad bače jedan telefon u smece,drugi put dobro pazit i pamtit nalog o sifru..
Flesovanje romova i ostalo nista ne pomaze,ma isto kao i icloud kod apple..
To je dobra stvar ako bude kao kod apple, da se ne moze provaliti
Sent from my iPhone using Tapatalk
kako se kalibrira baterija, ako to nije mit uopste
Na note 2 mi od 100 do 70 pane za sat vremena, a evo od jutros drzi na 36%...![]()
Tu es mon héro!
pustis je da se skroz isprazni da se ugasi tel i bacis na punjenje do 100% toeto![]()
Cemo da pokusamo![]()
Tu es mon héro!
Nema leba od toga, jedino da se zamjeni baterija
Baterija nova, original iz paka ljdjiii, nije rutovan vise
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Možda sam mogao da pišem na temi o viberu/vajberu, al su zvijezde drugačije htjele.
Dakle, u nekoliko navrata mi se desilo da se tokom pisanja na vajberu i slanja poruke, istovremeno pošalje i sledeći link kog prilažem kao exhibit A:
Napominjem da se navedeni link do sada pojavljivao samo u jednoj konverzaciji. Sem nevoljnog slanja tog linka, telefon se uobičajeno ponaša. Telefon nije rutovan, niti imam instalirane bilo kakve sumnjivo-egzotične aplikacije. Jesam li, teško meni, pokupio kakav maliciozni program? Ili sam, teško meni na kvadrat, postao subjekat vlažnih snova Fabija Lalija? Pomagajte.
Da nije baterija neka kineska?
Ne nego original (valjda)... Tri sam promijenio i ista stvar...
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks