Kako ga Djokovic oduva, iako ga ne volim nesto, ipak je odlicno ovo sad odigrao.
Hahaha ja ne vjerujem kako u grcu igra Federer, svaki forhend mlitav po sredini, ako nesto ne promijeni momentalno...
Kako ga Djokovic oduva, iako ga ne volim nesto, ipak je odlicno ovo sad odigrao.
uf,kako je bitan ovaj prvi set
Neozbiljan je Federer... Oduvace ga Novak ako nastavi ovako da igra.
Bravo Nole...Lakse se dise sad,a Fedexu se smrzlo g0vno u bulju..
Kako se ponadala ova bolesna publika kad Novak pade ali ...
ps: računa se autoritet na terenu a ne u publiku![]()
deuscroix
6:4 4:5 (ovaj 10ti gejm) ali i od pocetka meca ali sad bas u ovaj gejm kad Djokovic pogodi u mrezu na prvi servis odma vici i raduju se mnogo puta mu nisu dali da servira....
Od ovih 22hiljade za djokovica nije ni 5hiljada...
Ajmooo No1e..
+ da ne zaboravim bezobrazluk federera kad Djokovic servira a on kod polja dje pada loptica čeka (lukavo se primice)
Zavrsi se finale, brijanje, pa na rabotu.. blago meni i mom mozgu.. Jos ako izgubi sad Novak, nek ide sve u 3 lijepe
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Obrijaće ga Đoković. Kao na Wimbldonu 3:1.
A isplati se gađat da Roćko uzme brejk u drugom na kvote 6,29. Znao sam da uzima drugi, i to mu je puna kapa za noćas. Sad će opet da uđe u mod iz prvog seta "šta da mu radim Mirka".Tačno se vidi da ni sam ne vjeruje da ga može dobit.
gasiii...![]()
E zivce mi moje pokidase ova 2 idiota.. Nole totalno neagresivnom igrom uzeo 3. set, branio se na svoj servis non-stop. Sreca da masi i cikica cestoo..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Doobar tenis.
Dobi Novak 3 set ali koliko mi se čini igrom se vrati u vrijeme kad je bio 3 igrač na svijetu i kad je protivnike dobijao na foru da im nalazi slabu tačku pa to forsira i čeka oće li protivnik pogriješit ... još pokazuje kako je pametan ... volio bih da dobije ali da to bude sa njegovim vinerima i da nastupa sa autoritetom kao predhodni dueli dje ga je mljeo sa lobovima i skraćenim loptama a ne da dobija nategu ... mada ... možda ga sad u 4 set pregazi![]()
deuscroix
Ja sam se bojao da ovo Fedex ne dobije u tri seta kako je Novak igrao svo vrijeme na betonu ne racunajuci Cilica koji je stvarno bio povrijedjen..
Uze djokovic ovo.. Svaka cast
To je to ... malo lob malo kraća lopta ... Federer kao Karlović ... ako ne prodje servis male šanse da uzme poen na razmjenu ...![]()
deuscroix
deuscroix
Bravo majstore...
A ovakve stoke od publike jos gleda nijesam..
Kakvo mudoviste koliko je brejk lopti spasio samp uh.... Svaka cast...
Idemooo GASI!
Roger najveci
Ne moze Federer protiv Novaka na tri dobijena seta, fali mu snage u nogama. Novak bi ovako igrao jos dva sata, Federer je crkao posle dva seta, jednostavno to vise nije to. Nema Nadala na najvecem nivou, Novaka fizicki niko ne moze da ugrozi, niti ce moci u narednom periodu. Ovo jedna od najboljih teniskih sezona ikad ponovo, covjek na poslednjih 11 turnira ima 11 finala i sve je uzeo najvaznije sem Rolan Garosa. Tri Slema i dva najveca Mastersa. Tajo tenisa jbg.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
No1e hvala ti !!! idemoo daljee
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks