Cilic se naguzi prvi set, kako je krenulo Fed i Sten ce pocet na vrijeme.
O kako je nervozan Čilić..
Cilic se naguzi prvi set, kako je krenulo Fed i Sten ce pocet na vrijeme.
uf,6:0 ugasice ga,mada i premor,zglob,13:0 do sad za Novaka
22. neiznudjenje greske za 50. minuta igre, auuu, bacaj peskir Gorane...
Ćilić 0/14
Monfis 0/11
Sepi 0/11
Šardi 0/10
GASI 😀
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Totalno neozbiljno polufinale tacno cu prebacit kanal da vidim sta Kristijan na farmu radi![]()
Kako ga dere.
Vamos Roger!!!
Propade Tomsonu tezga![]()
Pregazi ga Novak. Ne znam koliko je povreda uticala na Čilićevu igru, ali ono što je prikazao je bilo kriminalno.
Ko god da bude protivnik u finalu, biće teško, ali obzirom na ono što prikazuje Federer na posljednja 2 turnira, baš bi bilo čudo da ne dobije Vavrinku.
Čekamo klasik!
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Brutalno ga razbi.
Cilic je imao povredjen clanak, valjda se na prosli mec povrijedio.
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=841407
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Payback za RG.
Sad ili nikad Rodzere..
Ako cemo iskreno Čilic i Vavrinka u polufinalu se ne mogu uporedjivati. Čilic je vreca za razbijanje dok je Sten vec nesto drugo. Djoksa jeste odigrao dobro ali pitanje je kako bi igrao da je s druge strane bio Varenika.
Fedja razbija na uso. Mislim da samo najbolji Đoks moze da ga dobije.
Volio bih da odgledamo jedno fantasticno finale. Po meni sto se bude duze igralo rastu sanse Đokoviću svakako. Mislim da Feđa ne može u 5 setova ali može u 3 ili 4 sigurno.
Blagu prednost dajem ipak Feđi. Pleše po terenu, vrlo je agresivan, pogađŕ vinere, servis ga sluša a o riternu i da ne pričam. Samo najbolji Đoković ovo dobija!
Ipak lagani polufinalni mechevi za titane. Da im vidimo sudar sjutra![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nema sta, Vavrinka bljesne pa ga nema, kao i Marej. Ocekujemo finale dva najbolja tenisera jos jedan klasik za uzivanje.
Ko bi rekao, ovo ce biti sesto finale ova dva majstora ove godine. Za sada je 3;2 za Novaka ali zadnji mec je dobio Rodzer
u Sinsiju. Inace od Vimbldona Rodjo ima 28 uzastopno dobijenih setova, igra covjek ko masina.
Fedja, Rođo, Đoks, Vavi i Mari su super odigrali u Sinsiju. Rekoše da bi Miha i Deki mogli da budu prisutni na finalu, ali teško, jer noćas se igra derbi između Jovete i Mihe i još ponekog deminutiva... Inače se svi poznajemo, tu, ispred zgrade, braća, rođaci...
Nadam se da ce Novak treći put za redom zaustaviti Federera u finalu nekog Grand Slam turnira ali tesko će biti.
Federer igra stvarno odlicno i po mom misljenju je favorit.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
1.72 Novak - 2.10 Fedex
Ako znam sta bi odigra, cas mislim ovako cas onako...![]()
Uze trofej i posle cijele standardne priče o utiscima sa turnira i uopšte sa finalnog meča veli još samo da kažem da više neću da igram tenis...
deuscroix
Bolje je Federer do sad igrao, ali to sad nista ne mora da znaci, slicno je bilo i na W... Nadam se pobjedi Federera, al sumnjam, morace baaas dobro da servira, full agresivno da igra ka do sad, znacice mu dosta da uzme prvi set radi nekog morale boosta.
A bice zabavan tenis, na to su nas barem navikli.
samo sam jednu stvar zaboravio da dodam u mom prethodnom komentaru sto se tice meca federer-djokovic. djokovic je samo jednom osvojio uso. po meni osvojio bi ga jos dva puta ali vremenski uslovi mu nisu odgovarali tj manje su mu odgovarali nego protivniku. sjetimo se samo onog meca sa marejom kad je njujorkom protutnjao tornado i to za vrijeme meca. sadasnji stadion je zasticeniji tj gradi se krov koji ce biti gotov sledece godine.ovo sto je sada napravljeno dovoljno je da sprijeci vrtlozenja na terenu. tako da taj aspekt ometanja mozemo da iskljucimo za oba igraca.
ostalo sam rekao u komentaru iznad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks