Sta moze biti kvar na pasata 5 automatik 2003 god pa trese na 50-60-70-80km/h? Jel moguce da je mjenjac sjban jer tako rece jedan majstor u Nk???
Sta moze biti kvar na pasata 5 automatik 2003 god pa trese na 50-60-70-80km/h? Jel moguce da je mjenjac sjban jer tako rece jedan majstor u Nk???
Tu es mon héro!
Trese pri ubrzanju?
TAKUMI
Da, da...
Tu es mon héro!
Kod mene je bilo nesto slicno, tj. treslo je pri ubrzanju i posle promjene guma i reglaze drugo auto.
Sve je to odradjeno, ali kad ono treba da prebaci brzinu onda zatrese... a na uzbrdicu treba mu masu da prebaci u vecu... ZAto svi sumnjamo da je mjenjac, a on je masu nesto da se sredi... 400-500e
Tu es mon héro!
Potrosene lamele.
TAKUMI
Popravka, dje i koliko? ako je to uopste...
Tu es mon héro!
Bolje uzet polovni.
TAKUMI
Zašto englezi voze "pogresnom" stranom? I sto im je volan "naopako"?
Viteski
One Ring to Rule them all...
Nema na čemu.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Idem kroz cijelu Cg,nema sela u koje ne idem...Za taj otpad sam vidio na grupu old-tajmera na Fb,ali nije imao ni jedan kadet
Pasat b4. Pali se ABS pri malim brzinama, bez naglog kocenja, na suvoj podlozi, dakle bez ikakvih razloga i bez uslova za njegovo aktiviranje. Nema fizickog ostecenja senzora, prociscen od prasine kompresorom. Ponekad se upali lampica, znaci tada je ABS ugasen. Sta bi moglo biti, i majstor u NK ?
Skeniraj za kodove, ali i dalje mislim da je neki od senzora.
TAKUMI
Dje cu kupiti obostrano ljepljivu traku,mislio zadnju tablicu da zalijepim?
Boje i lakove, imaju uglavnom svi.
vjerovatno u okov
Hvala
Da nije ko od Vas istu koristio,vidim neki su zalijepili savrseno,kao da je na magnet
Jer smo mi konji.Nas niko ne pita.
Nego da pitam ako ko zna.Jel mi labda sonda prije ili posle katalizatora. 1.8t motor.
jer smo konji a konj je sa lijeve strane![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks