Ne vidim ni svrhu ni poentu da pricam drugacije ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Ayrton; 04-09-15 at 23:35.
......
Last edited by Ayrton; 04-09-15 at 23:34.
sta 100? Sve
![]()
TAKUMI
Taman u guzicu
ovi moderni dizeli se ne čuju uopšte, koliko sam to puta čuo u zadnjih par god.
She is only here to annoy herself!
Ljepse radi Harmall.
TAKUMI
Kad je u pitanju ( brate ne cuje se na ler itd.) Meni drug ima bmw 320d 2003god. auto radi kao hibrid imas osjecaj da nije upaljen ^ sto se tice novih a da sam obratio bas paznju na to jeste (komsija ali iz zgrade preko puta) E350 cdi 2013 jedino sto se cuje kad pogodi poklopac od saHte.
tako da nzm sto i kako ali ovaj na video gore taman radi kao traktor.
![]()
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ima li dje u prodaji copavac za bmw e 90 posto fabricki rezervni tocak ne dodje ako ko zna u Pg me intresuje
Sent from my HTC One_M8
Predjenih kilometara 0
Auto u koje sam zaljubljen daaaavno bio.
Dok ga je pokojni Mikan Mrkic vozio.
Covjek bio majstor za BMW, a doktor za volanom istog. Ko je iz NK zna sta pricam.
A ovaj je uh!
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 13-09-15 at 07:56.
Znao sam pokojnog Mrkica,bas je bio doktor za BMW,rijesio mi je problem na BMW-a,sto puno poznatiji majstori nijesu umjeli.
poznavao ga lichno,to je bio majstor a ne grebovic(lopov i neznalica),ili ne daj boze vukcevic ko s njim posla nije imao taj ne zna ko je sotona...
Sto fali 520i?Uzeo bih striktno benzinca 2012-2013, koliko ocekivati potrosnju?Ima li motor kakvih falinki? 185ks, gledah dosta klipova, sa 407 benzinca sto vozim sad ovo ce mi bit taman ka da $edam u M5
Eventualno bih mozda razmislio o 528i (2000 kubika isto?!) ali bez obzira na kilometrazu tih 250 konja bi vjerovatno dobro o$etio po dzepu
Za iste pare ih imam, slicne predjene kilometraze.
F10 je pretezak. Bolesno tezak. Skoro 2 tone. 2.0 sa 185 tu nema sto da trazi. Taj auto realno ospod 300 konja je mrtva krava.
Minimum minimuma je 2.0 turbo (528i).
Last edited by Fabia_Elegance!; 15-09-15 at 23:51.
TAKUMI
Ima skoro 2t?!?!?!?!
Masuuu,400+kg tezi od mog starca.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Dobro, malo sam pretjerao. 520d ima 1700, 535iA ima 1900. Previse.
Dobro se vozi, napravljen je brutalno dobro ali...
TAKUMI
520i ima 1600, nije sad nesto precerano... Vidim da je dizel u pocetku imao problema sa lancem, ali za ovog benzinca bas nista nesto ne nalazim...
uzmi 528i jer razlike u cijeni skoro i nema (ako imaju isto opreme) a registracija ti je skoro ista, i odrzavanje
nema potrebe uzimat slabije
She is only here to annoy herself!
Cak je i potrosnja slicna, mada vjerovatno zato jer je rastereceniji motor. Registracija se razlikuje u 20e samo tako da je i to super... Poslah na upit upravo za jedan 528![]()
Fala vi momci...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks