toliko je losa slika da sofro i radevic od piksela nijesu vidjeli da je 4 minuta nego 1
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Pisalo je minut pa popravise na 4
Ima onaj multifutbol na Digital+, za one koji inaju CS... Tu je slika bila odlicna.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ovoliko se nije ismijao odkad se rodio...
Shit has hit the fan !
Crna Gora vs Malta u21 rtcg2
ko ono rece ostavku?
http://www.rtcg.me/sw4i/thumbnail/Br...?thumbId=35164
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mozda sam lud, ali brna nas vodi na ep![]()
Nije samo onaj kriv sto je bacio baklju... Na kraju krajeva nismo zaslužili da idemo na ep ako ne možemo Lihtenštajn dobiti a svi ostali ih pune po 6-7 komada
deuscroix
Mi ne možemo dobiti i Aust i Rus pa taman ja kud bii
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da nam je trebalo ovo za prolaz, ne bi dobili.
Ovako kad se ležerno igra i bez natege, normalno dobiju.
Mada ruku na srce, ovo je taktički najbolji meč koji sam gledao naše reprezentacije.
Teško da će nam se posrećit nešto pa da odemo makar u baraž.
Ali treba se boriti do zadnjeg trena.
U ovom meču a i onim ranije se vidi da se može igrati bolje i pametnije i da zaslužujemo bolje.
Ali eto, splet nesrećnih okolnosti.
P.S.Bolje igramo bez Vučine.
Kakve smo srece dobicemo Austriju da bi nam sto bolnije bilo kad nam na kraju Rusi uvale petardu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Prije ćemo dobit Rusiju no Austriju
Taktički naš najbolji meč je bio protiv Swiss u Podgorici ... nego ... kako je Austrija odigrala utakmicu ... strašno ...
deuscroix
Austrijanci ce vjerovatno poslati neki mjesoviti tim buduci da su vec obezbijedili direktno ucesce tu može biti nasa sansa ali sto se tice Rusa tu ne vidim kako mi mozemo pobijediti i to jos sa tri razlike
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne vjerujem u mješoviti tim, možda budu maksimum dvije izmjene. Neće sad željeti da prekidaju niz i da sjebavaju moral. Plus, željeće bodove za šešire.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
U nekom fudbalskom zargonu kad izgubis tri a direktnom konkurentu poklonis tri to se kaze da smo izgubili sest bodova. Bar da se odigra pa da izgubismo 1-2 ili 0-1, pa da se necemu nadamo nego 0-3. Mada tesko u svakom slucaju jer su Rusi uradili kljucnu stvar a to je da su smijenili Kapela koji ih je degradirao maksimalno.
Tesko cemo mi vise boda gledati protiv rasterecene Austrije i napaljene i probudjene Rusije no se valja nadati i dati sve od sebe i konacno pozdraviti Brnu ali tesko. Sto kaza neko, tacno me strah koga bi doveli poslije njega.
Inace se nadam da cemo protiv Austrije igrati pred praznim tribinama i da kazna jos traje jer ne mogu vise strecat od podgorickih navijaca, pogotovo jer imamo ovo ruglo od stadiona gdje ne mozes iskontrolisati divlji narod nikako.
deuscroix
Moldavija vs Crna Gora cijela utakmica i emisija prije i poslije utakmice rtcg2
sve utakmice biće postavljane kao i do sada na http://neodrive.co jer youtube briše sve a na ovoj stranici možete i da gledate i da download utakmicu,možda se nekima pale reklame ali ako koristite google ili opera instalirajte addblock i riješite se toga
Last edited by Montenegrino-CT; 09-09-15 at 00:24.
Jokas pojma nemas
Podgorica Podgoricanima!
kiksace svedska protiv moldavije ljudi, imamo prolaz
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Dje su sad oni sto pljuju Brnovica i Deja ?
Slazem se.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks