jesu okinuli ove pinkove kanale sve sam ispratio kako treba na resiveru ali nema nista![]()
E ni meni nije stiza evo tri mjeseca od kad sam opremu preselio,valjda su tri mj. bila dzabe..Niko se ne javlja u korisnicki..Nisu valjda iskljucili a da mi racun nisu donijeli..
jesu okinuli ove pinkove kanale sve sam ispratio kako treba na resiveru ali nema nista![]()
Vec su ih ugasili mamicu im![]()
Jeste na broju 207 (fala donni_brasko).
Ako je gomila kanala crn ekran, mislim nema slike, onda ili nije plaćeno (ali tad se ne vidi niti jedan jedini kanal uključujući i ove fta kanale) ili je moguće uređaj neispravan (samo neki kanali rade, a neki ne rade).
Moguće je i da je antena malo (dovoljno malo) pomjerena ili tako nešto. Valjalo bi da zovenš ove likove da provjere tačno itd.
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Ko prenosi ovu utakmicu nocas ?
Sent from my HTC One_M8
Kako iskoristiti DVR fukncije satelitske? Da li se to dodatno placa?
Roma - Barselona i Partizan - Az Alkamar na SK sledece nedelje. Ali je ABA izgubljena cini se.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Može li se snimak gledat na PC? Koji je format?
Sta moze bit-pojavljuju mi se neki brojevi i slova u desni gornji ugao ? Restartovao sam al opet se pojavljuje.
Slikaj i postavi da vidimo
Послато са Lenovo a536 користећи Тапаток 2
Imam jedno pitanje na ttv snaga signala mi je na 80% a kvalitet signala na 20%, kablovi su ok to sam provjerio. Transponder mi je na c1 reko da nije to problem sto mi je kvalitet signala na 20%. imam novi resiver ns1040. :moody:
Pomjerilo se samo![]()
postoji mogućnost da danas bude nekih novosti.
http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=53&t=22850
To je sasvim normalno jer je drugačiji softver u pitanju , ja sam mjerio i izvlačio max 85 db signal na anteni , tako da je taj prikaz ok . snaga 80 , signal 20 .
ništa od noviteta samo će za srbiju biti pušten RTS HD i to samo privremeno.
Dajte broj nekog montera . samo da nije kakva petljavina ili aivan . Trebaju mi 3 resivera i svi lupaju cijene 70+40+40 haaaa? Ovi iz telemacha kazu da cijena usluge montaze total tv kuce kosta svega 90e.
Ima li još neko problem sa titlom na Nat.Geo HD?Kod mene stalno blokira,nestane odjednom itd.
Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
![]()
Eo ga ponovo,zna li neko sto je ovo ?
Sent from my HTC One_M8
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks