Mogu Kinezi da naprave kakav oćeš put, ali će da košta...
Poslato sa pisaće mašine Note 4 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nemoj bas uvijek flat out. Naidje policija ponekad, ali je veci problem sto nema toliko saobracaja pa mozes da naletis na ljude koji setaju po njemu. Da ne bude zabune, ocekujem ovakvu zajebanciju i kod nas.
U srbiji je standardno da oko nisa na ulazu naletis na kamion koji se tuda iskljucuje da ne placa, ili da rade polukruzno na dionicama bez bankina, da bi izvrsili radnju opisanu na pocetku
E da. Projektovana brzina kod nas na auto putu je 100kmh
Ako bude 100 ja se necu voziti tim putem.
Ustvari, ja se tuda nemam sto vozit. Smokovac Matesevo idem jednom u 200 godina.
TAKUMI
Sinoc dobih kaznu za prolaz kroz crveno, i jes bilo nema sto da lazem...al policajac, na motoru , me stize par ulica dalje i u izvjestaju pogrijesi raskrsnicu na kojoj sam napravio prekrsaj. Ne nudeci mi ni da dam prigovor ni da potpisem samo mi dade one papire. Mogu li se na ovaj njegov propust izvuci na sudu, jer taj prekrsaj koji je naveden u izvjestaju nisam uradio...?
Nisi potpisao? Nemas frke.
TAKUMI
Jedino ako policajac ne dodje na sudjenje se mozes izvuci.
Potpisao ne potpisao kaznu ces platit'.
Bolje 2/3 sad nego u punom iznosu + sudske troskove kasnije.
--------------------------
Do Not Disturb.
A to sto je pogresnu raskrsnicu napisao, to macku o rep.
Sve i da dokazes da si bio na nekoj drugoj (a siguran sam da ne mozes) opet bi to bio nebitan detalj i nikako se ne bi mogao iskoristiti u tvoju korist.
Do Not Disturb.
Pa nije mu ni dao da potpise,a ni prigovara,sto ce reci nema potrebe,prigovorio ili ne,potpisao ili ne.
Nema to nikakve veze...
Mene dosta puta nisu ni pitali da potpisem. To im jeste obaveza ali opet nije to nista sto se moze iskoritit' protiv njih...
Do Not Disturb.
Do sudjenja dolazi ako ti trazis u odredjenom roku koji je 8 dana.
Ukoliko ne trazis sudsko odlucivanje, smatra se da si kriv i placas kaznu u punom iznosu.
Do Not Disturb.
Do Not Disturb.
Pa to je to
Vjerovatno plus sudski troskovi
Rekoh prije,nama obicnim smrtnicima,pozivanje svjedoka iliti pandura,samo uveceva troskove.
Ponavljam se,u januaru dodjoh u CG,do sada sam platio pojas tri puta,prekoracenje dva puta(od toga jednom od 12km/h),pteticanje kolone vozila dva puta.
Ovo dva puta pojas,je samo jednom,nego rekose najmanja,a ovaj treci put,bukvalno me zaustavio poslije par metara,nego ajd .
Tamo dje zivim sam navikao na pojas,ne treba ti policija,gledaju te kao idiota.
Kolona vozila su dva tam-a,put Vilusa,idu ukupno 33
Uuu jbt ti si pun para koliko si platio kazni! Sad mozes i ti biti mafijas.
Ja sam vec mafijas,jutros sam sipao pun rezervoar,krenu pumpadzija da me nesto pita,ali zastade,ne kaci mu se sa mafijom.
E da,jutros(nedelja),produzih registraciju do 2060
Dali mi jelkicu
Kakvo je stanje sa ovim parkingom sto naplacuju sad, prolazi li se i dalje na sud ili su to rijesili tj. nema izvlacenja kad se dobije kazna?
Projekat autoputa Bar–Boljare je ključni infrastrukturni projekat kojeg vodi Ministarstvo saobraćaja i pomorstva. Nakon izgradnje, autoput će biti uključen u međunarodnu saobraćajnu mrežu, povezejući nekoliko zemalja centralne Evrope. Prema planu Vlade Crne Gore, prvo će biti izgrađena najteža dionica puta, Smokovac – Mateševo. Dužina trase autoputa je 40,781 km, usvojeni su crnogorski nacionalni standardiza puteve, u skladu sa evropskim specifikacijama. Ovi standardi će biti primijenjeni na dvosmjerni autoput sa četiri trake, sa predviđenom brzinom kretanja od 100 km/h i rokom izgradnje od 4 godine. Autoput se pruža u smjeru jug-sjever preko planina i u tehničkom smislu je jako zahtjevan a građevinski poslovi su jako teški. Mostovi i tuneli čine skoro 60% ukupne trase. TO je najveći infrastrukturni projekat u Crnoj Gori posljednjih godina, a implementacija projekta je jako zahtjevna.
Sa zvanicnog sajta: http://www.crbcmne.me/me/bar-boljare-autoput/
Last edited by .:.; 10-09-15 at 10:33.
Prijatno i dovidjenja.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks