A ovaj gti je 8800 mada pregovaraj ti... Puca ti. Spustice te 2300 mozda mu je frka za pare
Uzmi ti tog gti![]()
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
A ovaj gti je 8800 mada pregovaraj ti... Puca ti. Spustice te 2300 mozda mu je frka za pare
f6
Audi a3,1.8 ben-plin svakih dva mjeseca nekad tri mi digne tem preko 90,nakon gasenja auta i paljenja kad se ohladi sve radi normalno. Kod elektricara sve ok,sta bi moglo biti ?
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Satelitski resiveri/oprema
Ventilator/davac.
TAKUMI
Dje i koliko para uzet visko i lijevi izlaz letve upravljaca za e46 2.0D 2002 god i dje ponijet to da se zamijeni?
Visko uzmi original, Beru ili Behr.
Izlaz - uzmi Lemforder.
TAKUMI
Zna li neko slučajno kako da se ukloni žvaka sa vozila?
Drugarica parkirala auto ispred zgrade, sjutra dan osvanuo sa izlijepljenom žvakom po staklu i po gepeku.
Zna li neko slučajno neki brz način da se skine to? Probasmo na perionicu sa onim pištoljem al ne ide....
vrlo lako moze bit davac temperature motora (to ti je u sustini najbezbolniji kvar). Imao sam ja situaciju da mi tako dize i to sve do crvenog a npr tek upalio auto, zamijenio davac i sve ok
probaj sa njim, i onako nebi trebalo da je skuplji od 10-15e pa nije veliko ulaganje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vlazne maramice??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Majstor za podizače prozora, a da nije SEF?
Opel astra 1.7 cdti 74kw 2006.g. sta je sve potrebno za veliki i mali servis? Neki kazu da ne treba vodena pumpa jer ne ide na kais? Zna li neko pouzdano da ne trazim po netu?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Last edited by Hell Raiser; 01-09-15 at 12:38.
Stojalo mi je auto na parking 6 mjeseci (Audi A4 1.8 1995). Do tad je bio u dobrom stanju, pa mogu li samo da zamjenim akomulator i nastavim?
mogao bi i gume provjerit i crijeva takodje
Ako upali samo vozi
Nije to neki veliki period
Može li da se farba koža? Na volan, i radi li ko to?
Moze ali bolje ti je, mnogo bolje, da presvuces volan kod Stanke volanke.
TAKUMI
Dje se mogu naci desne brave i oba retrovizora od opela kadeta kocke? Nemam pojma ko inace drzi otpade za opele? Moze u bilo koji dio crne gore
Moze li se kako preko interneta provjerit broj šasije auta a da se nemora ićit u ovlašćeni servis.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks