Elem, znam da ovaj coek nije zavrsio svog mercedesa, ali evo ja cu preko reda nesto da pitam, necete se ljutiti...
Koliko god nijesam fan mercedesa i koliko ih god smatram dosadnim i mrznim... Izgleda da je doslo do najgoreg, a to je da sam se definitivno napalio kao mali majmun na mercedesa...
U pitanju je Mercedes E250 coupe, predposlednja generacija. Iskljucivo crveni. Iskljucivo crni krov. Iskljucivo maglenke ove ravne, a ne okrugle ruzne.
Posle gledanja ovog klipa dobijam blage orgazme![]()
Ja ne znam sta da mislim.... Na mobile de ih ima dosta, svi su vrhunski ocuvani, generalno ne prelaze mnogo, ima ih as low as 15 hiljada eura, ali za nekih 19 do 20 hiljada mozes da biras model da je presao ispod 80k
Evo ovaj na primjer
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...1&pageNumber=1
Ima li neko da mi kaze zasto ne bih trebao uzeti ovo auto?
Last edited by Feeleep; 02-09-15 at 06:32.
Nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imaće fabija odma
uzmes ovakav ali sa AMG paketom, ufff
drug mi ima bijelog perla boja, sa amg paketom , taj auto je brutalan . Malo trosi , ide vrhunski a prelijep auto . i obavezno ovaj sto ima volan kao AMG
ps. imas ovaj na diler http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/461307#
ps. bila je vec rasprava odje sa fabijom oko ovog w212naravno kaze fabija raga
![]()
Last edited by Stivi; 02-09-15 at 08:03.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vidjeh taj na diler. 23k, neka ga da za 22k opet je presao 120k i 2009 je godiste i nije crveni.
Ovaj moje je 19k, neka ga da za 18500, presao je 60k i 2010 je godiste. I sto je najvaznije crveni je. I posle uvoza mi ispada manje ili isto kao taj od 120 hiljada, u boji kojoj ja hocu sa manjom kilometrazom i mladje godiste.
Stivi taj volan je koliko vidim iz ovog najnovijeg modela, vidis da nema mjenjac dolje dje standardno stoji, nego je lociran iza desne strane volana.Ova generacija koju ja gledam sa razdvojenim, ostrim farovima ima mjenjac tamo dje standardno stoji. Mada jebes mjenjac, nije mi to toliko trip koliko je crvena boja, panorama krov <3
Fabijoni, reci mi zasto je raga? Takodje ako mislis da je E350 bolji, kazi zasto. tenks, pusa
Ovaj sa dilera cu ti ja zavrsit za 22k odma ako ocesstrasan auto...
A drug mi drugi ima bas crveni, sa panoramom, amg paket ali ga ne prodaje
A ovaj crveni sto si okacio link... NEMA amg paket, nema ti ni panoramu, nema ti ni led diode sto si rekao da mora imati... Plus se ne radi povrat pdv-a ... Tako da na ovu cijenu dodaj pdv, i jedno 1500-2000 da ri ga neko dovede itd itd... Znaci 24-25 te ispada a nista posebno... Ovaj sa dilera je za njega svijet izmislio
Last edited by stefke; 02-09-15 at 10:00.
Il nabavi broj Mande Popovic, ona je njen prodavala za 25-26k a nesto je malo presao, tipa 50k km.....
Isto crveni, amg oprema.... Samo nisam sig je li e220 il e250...
Kupuje ga moj covjek u njemacku i "prodaje" ga meni sa povracajem poreza.... Lagano za to.
AMG paket mi i nije toliko zanimljiv, on cak pretezno i dolazi na E350. Led diode zavrsavas lagano, pricamo o stotinak eura...
Taj na dileru jeste atraktivniji ali je presao mnogo, i mislim da je skup. 18 hiljada sam sad nasao jednog isto godiste i ista kilometraza, bez AMG-a. Koji svakao ne vrijedi 4 hiljade a tek meni ne vrijedi ni 500e. Sve to nije bitno kad ne zelim auto koje je preslo 120 hiljada.
To ona Cazimova?
Ne sprdaj se druze bez AMG paketa je sav nekako obican , ali sav
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ne vjerujem u brljanje amg paketa samo zato jer ga ovaj gore nema. ono moj nema klimu, ada sto ce ti klima u pg
f6
Vozio sam W212 i auto je koma.
TAKUMI
hahahaha, a i najace sto ovaj crveni gore je sigurno lazan oglas, ako ga kontaktiras sigurno ce rec da dolazi kupac sjutra za njega i jedino moze ti ga ostavit ako mu posaljes kaparu 500/1000e preko Westerna![]()
druga stvar povrat PDV-a ne mozes da radis od fizickog lica, samo od firme, znaci jedino sa placeva i salona po Njemackoj koji imaju firmu registrovanu, treca stvar na ovu cijenu od 18500e bi platio u CG, 19% PDV-a tj 3500e, u Njemackoj bi platio sig 500e izvozne papire i ZOLL tablice, oko 300e goriva i putarine, 500e sig za uslugu covjeku da ti ga dovede, i na kraju registraciju kod nas 450e znaci izasa bi te circa 25.000e i onda bi ti sjeo drug u njega, i reka: Pazi ga da ti se nedje ne zapali, a ti bi reka:A jel a što? Pa eto ga suv ka barut.
![]()
i dao si 25hiljada za suvog mercedesa kabrija.
f6
Kazem ti nije mi to problem... Tip sa kojim sam saradjivao je vlasnik auto placa i konkretno sam ga pitao za ove slucajeve, najmanji problem da ga on kupi od fizickog lica sa mojim parama i onda meni "proda" uz mogucnost povracaja PDV-a. A i isao bih sam po auto, nijesam nesposoban. U svakom slucaju taj oglas je samo primjer, najjeftiniji crveni koji mi je iskocio.Sto po tvojoj racunici ispada manje od dvije hiljade preko cifre za koju ga kupim.
e i da , zaboravili ste , ovaj gore je benzinac ! dao je 25k eura za benzinca suvog
Ovaj sa linka ne bih za 15k uzeo.....
Bez amg-a ga ne uzimaj.... I za ovo auto je nista da je presao 200-300k km a ne 120kkm ...
A jes, Manda Cazimova...
Spusticu ti ja onoga gore za 21500
A bgm Mandica pazi njenog kod osmanagica ga detaljno opere.
To je znak meraka.
-mora tako malo prec kad je prva vlasnica.![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 02-09-15 at 15:19.
I ja cu mu ga na 21 spustit hahahaha
Drug mi ima 220cdi amg paket. Tako da to sto dolazi u 350 nije tacno. Mozes ti i na 200 cdi staviti to.
Bez amg je bzvz.
A treba u CG da stigne new model. Mislim da 2013 ili 2014g.
Crveni. Amg paket. Panorama. Full. Kad saznam cijenu za prodaju reci cu.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
A cijena mu mora bit 30-35
Bio je najjjjjjjjaci u Ljubisko, na kramar... Al 50 000€
To je tajiz ljubuskog. Trebao je u Nk da stize ali je prodat. 50 000.
Crveni full![]()
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
http://www.askramar.com/vozilo.aspx?IDVozila=17809
Eve ga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks