Page 94 of 121 FirstFirst ... 4484909192939495969798104 ... LastLast
Results 2,326 to 2,350 of 3013

Thread: Naš Bog je jedan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Napisano je davno, da su to oni koji nista ne shvacaju, kojima je iluzija otela znanje.
    Koji je Bog u pravu? - Hrist, Krišna , Buda , Alah....

Razmisli malo o rečenome i o tvojim stavovima.

Da se podsjetimo, ti reče da ZNAŠ.

Iluzija je jako koristan materijal, ko zna da je razumije.

U tvojim komentarima se vidi da ti je dao Bog svjetlost.

Nemoze to niko ugasiti.
    Da...
    Last edited by gaul; 25-08-15 at 19:53.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ovakvi kao Bob sto pricaju takve je Isus svojim primjerom poducavao.

A ljudi pricaju da su hriscani, a u minut bi ubili nekog ili ga istrijebili sa zemlje. Eto Boziji su miljenici pa mogu to imaju pravo.

Lako je prepoznati ko razumije Isusovu poruku sa licnim ponasnajem i odnosom kad je vrijedjan, podsmijavan i sl.

Lako je i uzvratiti, a nije se suzdrzati i razmisliti bez uzbudjenosti i nagosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovakvi kao Bob sto pricaju takve je Isus svojim primjerom poducavao.

Hrist ili Varava?

Lako je prepoznati ko razumije Isusovu poruku sa licnim ponasnajem i odnosom kad je vrijedjan, podsmijavan i sl.

Lako je i uzvratiti, a nije se suzdrzati i razmisliti bez uzbudjenosti i nagosti.
    Konkretizuj , možda će stvari postati jasnije.

Inače slažem se...ja ti dadoh negativnu kad se vrati na forum, upravo kao dobronamjerni prekor za nešto što me je razočaralo kod tebe.

A ljudi pricaju da su hriscani, a u minut bi ubili nekog ili ga istrijebili sa zemlje.
    Kolju ljudi jer su krvi žedni...ne spoznaje. Što veća priča...znaš već.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Djavo je ka Gaul(ne ti no onaj iz filma) uljez u dusama ljudi.

Neminovno je da oni dodju na ovaj svijet, samo je tesko tima kroz koje ce oni doci na svijet.

A sigurno je to sto si rekao, nista nije slucajno (za negativni).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Djavo je ka Gaul(ne ti no onaj iz filma) uljez u dusama ljudi.
    Ghul.

A sigurno je to sto si rekao, nista nije slucajno (za negativni).
    E vidiš dobri Ego...zlo kreiraš u drugima.

Ne radujem se kad neko posrne, no mi je žao. Onda se maknem ako ne mogu pomoć.

Neminovno je da oni dodju na ovaj svijet, samo je tesko tima kroz koje ce oni doci na svijet.
    Ostaću na megdan! A ti?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Nema tu izbora cini se.

Osim onog prirodnog, pa kakva god da je ta priroda.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Interesantan istoriski clanak nadjoh kad potrazih sto to nzaci na google.

http://www.ancient.eu/gaul/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Nema tu izbora cini se.

Osim onog prirodnog, pa kakva god da je ta priroda.
    Što će reći da si ti odabranik ?

Pretpostavljam da niko drugi nije ni primać tome.

Kako znaš da si odabran i da je tvoje priroda onako bez ikakvog izbora te svrstala na strani svijetla? - kako to već ide

Ako može malo konkretnije...

Interesantan istoriski clanak nadjoh kad potrazih sto to nzaci na google.

http://www.ancient.eu/gaul/
    Mogao si da pitaš.

Vidiš da nikakva šejtanska rabota.

Pobrkao si sa Ghul-om.
    Last edited by gaul; 25-08-15 at 20:23.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ko je odabran a ko nije Bog ce sam odluciti.

Prezentacija i prica su jedno a ucinak i djela su drugo. A On ce njih sigurno izmjeriti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ko je odabran a ko nije Bog ce sam odluciti.

Prezentacija i prica su jedno a ucinak i djela su drugo. A On ce njih sigurno izmjeriti.
    Sigurno će znati termine da nekoga ne osudi po krivom.

Zato ti ođen stalno meni spočitavaš šejtanizam.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Zbog filma ja ti rekoh.

Jer u tom filmu Gaul je bice koje upada u ljude i preuzima kontrolu nad njima dje su oni mizerni njegovi robovi.

Jsa nisam spocitavao tebi vec sam to kao inspiraciju crpio da razumijem nacin djelovanja sejtana.

Jel ti mozesh da prepoznash odje pristustvo sejtana?

u jezickim formama izmedju ljudi?

Zasto jedna osoba se naljuti na drugu osobu i onda pocinju svadje i cuda?

Jel ima pravo? A koja je poenta toga prava? Nista bez dublja neslaganja.

A to je sve sejtanovo maslo, da se ljudi ne razumiju.

A Bog miri ljude. I najvece neprijatelje zna da pomiri.

Ako se u momentu uzdrze Njega nadju postovanje jedno prema drugom. A sigurno je Vjerniku nemoze bit milo niko da postrada.
    Last edited by Ego_and_his_own; 25-08-15 at 20:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlomak iz knjige (nekom može biti interesantan i zanimljiiv):

"...
    - Kako ti obmanjuješ ljude?- Evo kako, veličanstvo. Ja kažem čoveku ovako: More čoveče, nema Boga, nema đavola, nema anđela, nema pakla, nema raja, nema večne muke, nema večne slave, sve je ovde, na ovom svetu! Ako imaš šta da jedeš i šta da piješ i imaš žena i novca mnogo, ako imaš poštovanje od ljudi, kuću i mnoga bogatstva, ovde je raj. I ako nemaš, ovde je pakao. Dakle, toliko je, koliko je čovek na ovom svetu.
    - I jesi li obmanuo mnoge?
    - Mnoge sam obmanuo!
    - I ti si obmanuo gluplje od sebe. Znam da si obmanuo, ali glupe, jer one koji poznaju Sveto Pismo ne možeš obmanuti. Jer Sveto Pismo kaže čoveku da ima Boga, da ima đavola, da ima anđela, ima pakla, ima raja, ima večne muke, ima večne slave, ima kazne za greh, ima na nebu nagrade za dobro delo. Sveto Pismo je puno takvih učenja, i koji ga čitaju ne veruju tebi.
    ..."

Starac Kleopa
    PUT NEBA
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Zbog filma ja ti rekoh.
    Jer u tom filmu Gaul je bice koje upada u ljude i preuzima kontrolu nad njima dje su oni mizerni njegovi robovi.
    Jsa nisam spocitavao tebi vec sam to kao inspiraciju crpio da razumijem nacin djelovanja sejtana.
    ouch...da ne komentarišem, osim da sam začuđen da gledaš ove šejtanske filmove.

A to je sve sejtanovo maslo, da se ljudi ne razumiju.
    Zar nije Božije ? - ono kad je sututurisao Vavilonsku kulu.

Zasto jedna osoba se naljuti na drugu osobu i onda pocinju svadje i cuda?

Mislim da to ipak nije toliko komplikovano.

Jel ti mozesh da prepoznash odje pristustvo sejtana?
    Čekiću sve izgleda kao ekser.

Pa ne znam sad koliko ima smisla ovo što si rekao - mada sve ima smisao.

Da li upravo pokušavaš sam da opsjedneš ljude, samo za razliku od ovog filmskog junaka, da ih ti indoktriniraš da rade dobro, ili bar ono što misliš da jeste.

Sa druge strane, ođe se potvrđuje neko pravilo, koje većina ovih 'šejtanista' ne žele da prihvate - licemjernost.

Zašto bi neko to postao kad realno nema potrebe za tim?

Da trče okolo hvataju šejtane, da vrte u krug neke priče da siluju smisao i razumjevanje - jer su prihvatili da je to istina.

Tu dolazi do tog paradoksa i štetnosti same dogme.

Štetnost uviđamo, baš na primjerima čojstva i junaštvavrlih podvižnika. Griješim?

Sam zaobilaziš da daš neke odgovore - za sve postoji razlog.

Dok sa druge strane izjedna prozivaš i sudiš, najblaže rečeno.
    Ko će da se prži ... realno to ispadoše svi, naravno osim tebe.

Da se vratmo na mnogoboštvo, kao nužnost u religiji...tako radi psiha.

Bjesomučnim ponavljanjem nekih floskula (naš Bog je jedan) koje realno ništa ne znače, jer su neshvatljive od strane dogmaša, ostaje samo da se cjepkanje vrši unutar njega samog (1:1) kao i osuđivanje okoline. Inverzija, ne stremi se ka božanskom , već se ono uklapa u već postojeći sistem, koji opet poništava smsiao religije ka rastu spoznaje koja treba da podigne nivo duhovnosti i da sama osoba postane bolja.

Pogledaj samo ovaj forum, svo ovo vaskrsavanje forumaša u nove oblike, gdje iznova i iznova pričaju priču, a za razlog je ugavnom taj umišljeni eksterni faktor koji ih je izmaniulisao i tako je taj sveti projekat (samoopravdanje ) preživio neuspjeh, pa idemo opet i opet...osjećaj neispunjenosti -valjda.

Na kraju mnogi i potegnu za radikalnim rješenjem da zaista i dokažu (sebi) da znaju, ii prosto da rješe konflikt.
    Last edited by gaul; 27-08-15 at 08:27.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sta to znaci cinjenica da nam je Bog jedan, to ce shvatiti onaj koji moze da shvati.

A kad shvati tad ce znat da su svi ljudi pred Bogom jednaki i da on samo lijepo treba sa njima.

A ko se prevari, pa pod izgovorom nekih koji su bili losi prema njemu, on bude losh prema ljudima... pa mozda ce i Bog imat time neki izgovor kad sa njime i karmom mu bude pokusao da ga edukuje.

Ni jedan covjek nije nezavistan. Covjecanstvo je stvoreno kao kolektivno bice, gdje i ona budala nesposobna moze da uziva u blagodeti ljudske vjestine. Sve sto su ljudi napravili da sebi olaksaju zivot. Od kasike do noza.

Vidish neki misle ako je neko seljak i radi na polju i prost covjek (mada to nije dokazano no je predpostavka na osnovu spoljnih izgleda) da je on manje vrijedan od onoga u odijelo te kao nesto odlucuje u grad.

Kratko vido je to, jer da onaj seljak ne proizvodi hranu za ovoga u odijelu, ovaj bi skapa od gladi.

A on ocigledno takav nije zahvalan covjecanstvu, i tome eto seljaku na primjer.

Nesto tu nije potaman u takvoj logici ljudi ali opet oni nece da je izazovu. ususkala ih je, jastucima zbunjenosti.
    Last edited by Ego_and_his_own; 27-08-15 at 17:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sta to znaci cinjenica da nam je Bog jedan, to ce shvatiti onaj koji moze da shvati.

Interesantna refleksija.

Nebrojeno puta ponovljeno, nešto poput mantre, zapravo nije poput već jeste.

Očigledno jeste da si ti shvatio i niko drugi na ovom forumu. Ne samo to, već sve.

Vrlo čudno poimanje samih svetih spisa. Kad već imamo materiju koja je toliko teško shvatljiva, a od nadsušne važnosti rekao bih da nešto nije u redu.

Sa druge strane sami sveti spisi su više nego očigledni - bar tako izjedna ponavljaju u njima.

Dakle imamo prijeko potrebnu 'raspravu' đe očigledno je supendovana bilo kakva filozofska konstrukcija a ovoliko golemih zaključaka ... da, stvar je toliko očigledna da se priča o neče trećem.

Mora da je osoba usamljena na nivou božanskog znanja.

A ko se prevari, pa pod izgovorom nekih koji su bili losi prema njemu, on bude losh prema ljudima... pa mozda ce i Bog imat time neki izgovor kad sa njime i karmom mu bude pokusao da ga edukuje.

Ni jedan covjek nije nezavistan. Covjecanstvo je stvoreno kao kolektivno bice, gdje i ona budala nesposobna moze da uziva u blagodeti ljudske vjestine. Sve sto su ljudi napravili da sebi olaksaju zivot. Od kasike do noza.

Vidish neki misle ako je neko seljak i radi na polju i prost covjek (mada to nije dokazano no je predpostavka na osnovu spoljnih izgleda) da je on manje vrijedan od onoga u odijelo te kao nesto odlucuje u grad.

Kratko vido je to, jer da onaj seljak ne proizvodi hranu za ovoga u odijelu, ovaj bi skapa od gladi.

Nesto tu nije potaman u takvoj logici ljudi ali opet oni nece da je izazovu. ususkala ih je, jastucima zbunjenosti.
    Naravno, infantilnost koja se kompenzuje sa nekim objektivnim mjerenjem soptvene veličine.

'Onaj u odjelu' (šta to dovraga znači) jede hranu koju seljak proizvede (vjerovatno on nije u odjelu).

Da u tom seljačkom miljeu poznato je da se vrši odabir goveda po nekim fiziološkim karakteristikama. Ironično jeste da upravo oni su teoriju evolucije davno još provalili i već primjenili u praksi.

Tu se jasno očitava pakost, a ona kao i ostali poroci indukuju zavisnost što uslovljava psihu. Uslov je onaj koji čini stvari predvidljivim.
    Doduše možda čovjek u odjelu , pošto valjda sa istim želi da dokaže da je uspješan u svijetu novca, da odvoji malo za neki čas iz 'pismenosti', pa bi možda i ironični izražaj imao smisla.

Dakle, goveda u svom svijetu imaju sopstvene zakone bitisanja, izbor je na čovjeku hoće li ih prihvatiti. Sistem vrijednosti - stvar izbora. Teško da se očekuje od govečeta nešto više osim onih jasala sa sijenom i kakve pinjate sa mekinjama ... nemogućnost sagledavanje šire slike ih zaista čini blagoslovenim.

Naravno da je izgled jako bitan. Ipak on fizički pokazuje blagodar samoga Gospoda sa duhom svetim i mudrošću nebeskom.
    Anđeli su lijepi i ljudi koji su u blizini (sa njima) njih, vidimo samo koliko je Hrist na ikonama lijep i bistar.

Kako da se čovjek ne oduševi recimo kada posmatra defile 'miss univerzuma', sva ta ljepota, jedra i zdrava koliku je samo tu jasne metafizike, da zaista svako poželi da se uvali među njima da ramjeni koju.

Da ne spomnjem svu pozitivnu energiju koju izračuju poput anđela, osmjesi i sve one njihove najplemenitije želje koje se u ovom teškom dobu vaseljene mogu čuti.
    Čedne duše, žele mir u svijetu, da spasu ugrožene životinje, nahrane gladne,izliječe bolesne... - zamisli kakve to sve efekte ima na gomilu ljudi koja sve to prati, sa pravom da se nazovu savremenim apostolima pozitivne ...nečega.

Nego...dvije noge dobre, četiri jok. Kako je to potentna misao, totalno čovjeka zaokupi , da postane filozofija života.

Dobro kad je činjenica,sve već poznato i jasno.

Ko ste to vi ? - u naslovi imamo 'Naš', pa čisto da znamo koja to grupa i osoba koja ima Boga.

I objasni jedan? - zašto o jednome čovjek ima potrebu da priča iz više lica...Ja...Mi ...da ne sominjemu akutnu upalu reciklaže i forumskog (re)vaskrsavanja.
    Last edited by gaul; 27-08-15 at 19:34.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,988
    Thanked in
    1,247 Posts

Stari, ti seljaci umjesto zemlju da obradjuju sjede u vladama i kroje nashe sudbine. A, ti sad i dalje misli o njima kako su i oni ljudi... Budi im zahvalan. Velicaj ih. Seljak je to ipak jel? Mjesto mu je da vlada, a ne zemlju da obradjuje. Maekse casti ti sa tom pricom svi smo jednaki. Nismo i necemo nikad ni biti. Sokrata ti jednaki ubise. Eto tako smo jednaki.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    Last edited by Caesar; 27-08-15 at 19:45.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Na ovog sam seljaka ja mislio. A to su sve gospoda tamo koje si ti opisao(kako to?). Pravi Seljak nemoze bit onaj koji ne obradjuje zemlju i hranu proizvodi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Sokrata ti jednaki ubise.
    Mislim da si zanemario suštinu, smrt je stvar njegovog izbora.

Stari, ti seljaci umjesto zemlju da obradjuju sjede u vladama i kroje nashe sudbine. A, ti sad i dalje misli o njima kako su i oni ljudi... Budi im zahvalan. Velicaj ih. Seljak je to ipak jel? Mjesto mu je da vlada, a ne zemlju da obradjuje
    Misliš da bi obrađivanjem zemlje bili bolji ljudi?

Na ovog sam seljaka ja mislio. A to su sve gospoda tamo koje si ti opisao(kako to?). Pravi Seljak nemoze bit onaj koji ne obradjuje zemlju i hranu proizvodi.

Pretpostavljam da je ovo tvoja gruda .

Kad bi kojim slučajem Bog zidao kuću, baš bi je sazidao u tvom kraju... imao bi dobar komšiluk, makar jednog dostojnog -hahahha

Ovaj termin seljak duhovnom smislu su upravo uveli ovi sa svetim knjigama. Te postade sinonim za nako zlo...pagani okoreli.
    Last edited by gaul; 27-08-15 at 21:10.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,988
    Thanked in
    1,247 Posts

Quote Originally Posted by gaul View Post
    Mislim da si zanemario suštinu, smrt je stvar njegovog izbora.
    Da, mnogi su kroz istoriju imali taj "izbor" tj. da budu nechoeci ili mach za vrat.

Misliš da bi obrađivanjem zemlje bili bolji ljudi?
    Da. Svako u drustvu treba da ima svoju namjenu. Ako svi rade ono u cemu su dobri onda je drzava uredjena. Ako je uredjena onda su svi zadovoljni. Da ti postavim obrnuto pitanje. Mislis li da bi seljaci bili gori ljudi ako ih stavis na vlast? Vlast kvari, a zapitaj se ima li seljak mehanizam da se odbrani i koji bi to bio mehanizam. Vidio sam dovoljno seljaka na vlasti da znam sta im ona ucini. Dusha je kvarljiva, a ciljani proces da je ucinis imunom na vlast pocinje u djetinjstvu. Seljaci jednostavno nisu pelcovani i stoga su koruptivni. Stoga Da, zaista bi bili bolji ljudi ako bi se drzali svoga posla.

Last edited by Caesar; 27-08-15 at 21:28.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ministarstvo turizma Kalifornije ima citavu vojsku ljudi koji rade na zastiti poljoprivrednih dobara. Svako ko ima vise od 20 stabala voca mora da ucestvuje u programu ispitivanja buba na stablima.

Pored toga konstantno upoznaju o desavanjima i najezdama nekih vrsta i sl.

I ko zna sta sve oni rade sa vecim proizvodjacima.

Vrlo su ozbiljni i znanje u poljoprivredi im je medju najvecim u svijetu. Njihovi poljoprivredni univerziteti ih.

A to se prelilo pa na internet mozesh naci masu o sto te god interesuje o biljkama, odma bolest desifrujesh i koji je lijek.

Kad ljudi dijele znanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da, mnogi su kroz istoriju imali taj "izbor" tj. da budu nechoeci ili mach za vrat.
    Njegova mudrost je djelić i tog izbora...hvala mu i slava.

Milenijumima kasnije kao i sada , dželati uvijek isti...nebitni.

Mislis li da bi seljaci bili gori ljudi ako ih stavis na vlast?
    Svak svoje ime nosi.

Dusha je kvarljiva, a ciljani proces da je ucinis imunom na vlast pocinje u djetinjstvu. Seljaci jednostavno nisu pelcovani i stoga su koruptivni. Stoga Da, zaista bi bili bolji ljudi ako bi se drzali svoga posla.
    Onda izbora nema.

Poznaješ li nekoga ko je pelcovan od tih ranih dana?

Ministarstvo turizma Kalifornije ima citavu vojsku ljudi koji rade na zastiti poljoprivrednih dobara. Svako ko ima vise od 20 stabala voca mora da ucestvuje u programu ispitivanja buba na stablima.

Pored toga konstantno upoznaju o desavanjima i najezdama nekih vrsta i sl.

I ko zna sta sve oni rade sa vecim proizvodjacima.

Vrlo su ozbiljni i znanje u poljoprivredi im je medju najvecim u svijetu. Njihovi poljoprivredni univerziteti ih.

A to se prelilo pa na internet mozesh naci masu o sto te god interesuje o biljkama, odma bolest desifrujesh i koji je lijek.

Kad ljudi dijele znanje.
    Istina.

Tamo jedna pomorandža stane u kanticu od 5kg, 4 popune gajbicu.

A slatke ... ka da su iz Edena.

Jedan je nabavio neki pelcer smokve iz Amerike, morao je taman ove kantice da daje đeci da nose kao šljemove kad bi se igrali kroz dvorište, da ih plod kad se okine sa grane ne bi nagrdio.
    To su dolazili iz Zete organizovano kao na eksurziju da vide to čudo. Te su sumljali da je to neka vrste tikava, niko nije vjerovao da može bit tolika smokva.
    Last edited by gaul; 27-08-15 at 22:01.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,988
    Thanked in
    1,247 Posts

Poznaješ li nekoga ko je pelcovan od tih ranih dana?
    Ne znam ali to ne znaci da ne postoje. Citao sam o njima. Bas kao sto su i za crne labudove mislili da ne postoje.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne znam ali to ne znaci da ne postoje.

Kriton...kao što vidiš milenijumi su relavantni.

Upravo ta vakcina je čaša otrova.

Thanks Thanks Given 
    1,183
    Thanks Thanks Received 
    721
    Thanked in
    524 Posts

@Caesar da ne tražim sad ali čini mi se da Marko Aurelije na jednom mjestu kaže, parafraziram (vjerovatno), Ne sanjaj Platonovu državu. Isti Platon kaže da je aristokratija vladavina najboljih. Dion, takođe, stavlja demokratiju na drugo mjesto, nužno zlo u nedostatku kvalitetne aristokratije. Na žalost, mi živimo u izopačenoj vrsti demokratije koja nema veze sa demokratijom antičke Grčke i u kojoj se narod pita otprilike kao pjan s gaćama. Volio bih da vidim čovjeka koji stvarno vjeruje da on, kao dio naroda, vlada.
    @Gaul psihoanaliza je interesantan posao ali ružan hobi. Mada, ni ja ne mogu da odolim kad se neko sam penali. Eno ti na temi Stvari koje vas nerviraju, zamalo mi ruka ne poleće...
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    114
    Thanks Thanks Received 
    4,474
    Thanked in
    2,631 Posts

Imaš uticaja u našoj državi kao 1:600.000
    Tako da vladaš u tom procentu... Realno ☺

Poslato sa pisaće mašine Note 4 dual sim
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Page 94 of 121 FirstFirst ... 4484909192939495969798104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)