2000e na dan? Mudato))
Sent from my iPhone using Tapatalk
2000e na dan? Mudato))
Ne farbajte ovaj narod naivni
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Zbilja lucifer jesi josh u Abu Dhabi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Misliš u šupku svijeta? Jesam, nažalost.
pa sta te sprjecava da se vratis ?
chini mi se da si i prije bila nezadovoljna
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Isto što i desetine hiljada ostalin nezadovoljnih naših ljudi, posao Mile moj.
Ljudi su razliciti i svi imaju svoje razloge zasto i kako...
Jedino mozda za spas familije bih radio nesto cime bih bio nezadovoljan ili nesrecan... Pa kad bih skapao od gladi. Ljepse se probuditi ujutro gladan ali srecan sa sobom, nego sit a nesrecan i nezadovoljan...
Ja imam problem veliki i cijeli svijet gledam kroz sebe... Tako da nije nikome upuceno ili osudjujuce...
One Ring to Rule them all...
Samo se isto vrti, il oko posla il oko finansija....kad covjek nema nekih osnovnih uslava u svoju drzavu da moze zivjet normalno, no mora da ide vani da trazi neki posa da strijepi oce li ga ufatiti na crno , i oceli uspjet...pih samo Coek to da kaze, pih!!!!!
A kada su generacije naših očeva (Baby boomers) uništile svet i ekonomiju i ukrale nam budućnost moramo da radimo ono što moramo a ne ono što želimo i da plaćamo dugove koje nismo napravili
http://thoughtcatalog.com/matthew-pr...r-millennials/
http://www.salon.com/2014/01/04/how_...al_impatience/
Last edited by Miss_Lucifer; 25-08-15 at 17:20.
Pa realno bolje je radit odje da manju platu pa bit sa familijom i drustvom nego radit po bijelom svijetu a bit nezadovoljan. Mada svi smo razliciti . Nikad nebih bio nedje dje sam nezadovoljan osim mozda da imam nekih 10000 mjesecno, s tim sto i tad nebih radio vise od godinu. Zivot je jedan i brzo prodje...
Mada mislim da vise hejtujes nego sto ti je toliko losejer da ti je toliko lose nebi dvije godine ostala tamo
Ps. Sto kaze Gandalf moze se i odje zaradit ako je covjek sposoban i ako se iscima
Eto sada si uboo poentu. Mnogi moji drugovi su na brodu više od 5 godina. Za to vrijeme, propustili su svadbe, rođenja, rođendane... Imaju novac, ali novac nije sve, ne treba ga nikad imati previše...
Poslato sa pisaće mašine Note 4 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pitanje jedno.Jeste da nikada nebih napustio CG(niej niđe nebo plavo) al iipak da pitam za uslove.Ako ima neko diplomu INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA koliko su plate uslovi i to.Interesuje me SADi Njemačka Luxemburg itd.A kakva je situacija ovdje jer znam samo 1 koji je to zavrsio(na državno ne na privatno jer tamo sam već mogao kupiti ups završiti 3 fakulteta)
O Bole,informacione tehnogolije su sirok pojam,na kom si fakultetu studirao,ako nije tajna,mada ako se ne usavrsavas,pratis trendove,diplomu mozes okaciti na nebo plavo.
Posao je placen,kazem ti opet ne rece uzu specijalnost,pa da ne nagadjamo.
Oracle je nedavno preuzeo inzinjere iz jedne startap firme,koja se ugasila,nekima je plata i preko milion,godisnja.
Zato knjigu u ruke,i ne brini za buducnost
svako znanje se može naplatit, e sad šta stranim firmama treba to je realno znanje a ne diploma, najbolje počni malo freelancing i radi za više firmi ako budeš dobar i precizan neka će ti poslati poziv da dođeš kod njih
dobro će ti doći i perfektno znanje engleskog (ili njemačkog ako ćeš radit za njih)
prvih par godina ne računaj na neku veliku platu ali ako se dobro pokažeš nakon 5-6 godina računaj da možeš da izbiješ na 60-70K godišnje u Njemačkoj i Luksemburgu, u USA možda i 100K(dolara doduše)
She is only here to annoy herself!
Ja sam mislip i više da je zbog toga sto je rijetko ko zabršio to.Inače je li toliko skupa hrana?
Bratic ima najjaca pitanja, u rangu kad odes kod tetovazera i sa vrata pitas "POSTO JE TETOVAZA MAJSTORE"
Zavrsih fax sad, ima li posla?
Vidim da svi slikaju, koji je najbolji aparat da kupim?
Vidim da se bavis slikanjem, koliko naplacujes?
Sad bih sa iPhone-a da predjem na Android, koji je najbolji?
etc.
--------------------------
Do Not Disturb.
E cudo
Sa tim rijetkim fakultetom svuda ce ti i hranu kupovati,mada nista bez domaceg,a i poneses odavde ponesto,jedino ako ode i taj drugi sto je to zavrsio,eto guzve,
Kako mu se NSX-ov post ne svidje,cu freelancing(ja da im se verem sa rijetkom diplomom)
To pogotvu ako su Atlasove informacione... Svuda su ti vrata otvorena, samo tebe chekaju. Ne primaju nikoga ali kad kazes da je Atlas infoRnmacione teNologije oni ti vele :
Bujrum brate Samire, da smo znali da si sa Atlasa odmA bi te za izvrsnog postavili, ne bi chasa chasili ni dana gubili. To sto ti pojma nemas... A to... Nema veze![]()
![]()
Ovima sa UDG-a chuoa sam odma' daju nacionalu penziju. Govore: "Jes' ti kod Mila zavrsio?" - "Jesam, ja u roku i sve ispite sa 10kom"
Eo ti odma 20 kamila i rovokopach i udri junache, ti si kadar koji Emiratima treba... #jebbinevadi#pishajposirotinji#UDG#livingadream#sa njavlahovickraljicabezmajke
I onda samo goli kokain i sladoled sa sisa
https://www.facebook.com/roozworld/v...9988862033703/
Last edited by Gandalf_White; 27-08-15 at 00:17.
One Ring to Rule them all...
nema veeeeeeeze
(u ovom tonu procitah cijeli komentar)
Do Not Disturb.
Prvo Abbott, vjerovatno podizu cijene za odredjene vize jer je potraznja za istim enormna. Viza se izda oko 150k godisnje i tako je od 2010 bez obzira ko je na vlasti. Ono sto je on uradio (a to mu je inache najbolja stvar) je to da je prakticno zatvorio vrata ilegalnoj imigraciji koja se uvijek nakacivala na izbjeglicki program koji je poprilicno izdasan ovdje. To je ono cuveno "stop the boats" koje je preko sjajnog ministra Scotta Morrisona i ostvario u praksi. Sad ga ovi ljevicari stalno napadaju zbog toga i vidim da si i ti potpao pod njihov uticaj. Znaci tehnicki nije uopste teze dobiti vizu ali treba vishe para jer ocigledno da mozemo da biramo ko ulazi u ovu zemlju.
Drugo-privatan biznis: Radio sam 6 godina za platu a zadnje dvije godine sam samo-zaposljen. Kao samo zaposljen placam mnogo manje poreza za tvoju informaciju a satnica koju sebi placam je duplo visha nego sto mi je bivsi gazda placao. To je sasvim normalna stvar da duplo bolje zaradjujes kad radis sam za sebe jer si sam sebi administracija. Svakoga koga sam ovdje upoznao da ima privatan biznis je podijelio ovo moje iskustvo.
Trece-poredjenje sa US: Jednostavno nema poredjenja. AU je socijalna zemlja poput sjevera Evrope. Placeno ti zdravstvo i skolstvo. Imas socijalnu i djeciju pomoc ako si nezaposljen. TO je naravno dobra stvar ali ima svoju veoma losu stranu-mnogo nas kosta preko poreza. Mi koji radimo i zaradjujemo iznad prosjeka moramo da placamo za kolko-tolko pristojan standard ovih neradnika (ukljucujuci antiglobaliste i ostali ljevicarski sljam). Meni so to ne svidja jer kad presaberem koliko smo ja i zena platili poreza za ovih 8 godina ispada da smo mogli imati 30% lagodniji zivot placujuci apsolutno sve usluge i ne koristeci drzavne sluzbe. Zbog toga ako radis i znas znanje, US je majka. A trenutno i je cak i nezapolsenost tamo manja nego odje.
E da nijesam znao da si napustio Zabljak. Dje si se skrasio?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks