Page 196 of 695 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 17354

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo tako.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vele da pije kreatin, zavrio mu ga je ljuka za 10 eura...

Poslato sa G630-U20 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.bloodyelbow.com/2015/8/18...mpion-mma-news

kad borci ovako pocnu da pricaju da su najbolji itd. obicno im krene karijera nizbrdo.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    http://www.bloodyelbow.com/2015/8/18...mpion-mma-news

kad borci ovako pocnu da pricaju da su najbolji itd. obicno im krene karijera nizbrdo.
    Neka prvo on svoju diviziju osigura pa onda moze pricat o superfights..Mnogo se on osokolio.. Racuna da ga niko ne moze porazit u middleweight...

Ko zna kakav bi pecki Weidman bio na 205.. Jones ima prednost nad njim u svakom segmentu (striking,grapling,cardio,itd)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a moguce je da se malo prepao od rockholda pa se ovako busa, glumac je to vjeruj mi..
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

a moguce je da se malo prepao od rockholda pa se ovako busa, glumac je to vjeruj mi..
    Nije mi Rockhold tip od kojeg bi se neko prepao ali Weidman treba malo da se prizemlji jer middleweight nikad slabiji nije bio..

Zivim za dan kada ce Bones da se vrati..Mislim da ga Dana u tajnosti sprema za jubilarni UFC 200..Kakva bi to bomba bila

Ne pojavljuje se nidje u javnosti, imaju samo neki snimci dje se ubija od treninga i ceka poziv da se vrati dje mu je mjesto..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Neka prvo on svoju diviziju osigura pa onda moze pricat o superfights..Mnogo se on osokolio.. Racuna da ga niko ne moze porazit u middleweight...

Ko zna kakav bi pecki Weidman bio na 205.. Jones ima prednost nad njim u svakom segmentu (striking,grapling,cardio,itd)

Ne mislim da jones ima bolji grepling od weidmana. Weidman je ubitacan grepler, mislim da ima ubjedljivo bolji grepling od jonesa.
    Jones je masu veci od weidmana, ogromna je razlika, i zato bi ga jones dobio.
    Rochold jeste nezgodan, ali mislim da je jacare masu tezi protivnik za weidmana.
    Weidman ima dosta nerijesenih pitanja u middleweightu da bi mogao jonesa da proziva.
    Moj favorit je jacare.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da ufc ne voli jonsa nimalo, i da ce sve uradit da ukaljaju njegovu sliku..
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

ja mislim da ufc ne voli jonsa nimalo, i da ce sve uradit da ukaljaju njegovu sliku..
    Ima istine donekle mada se to ne uklapa u cinjenicu da Jones donosi ppv i da narod zeli da ga gleda, sto zbog potencijala jer je sjajan borac, sto zbog "kontroverzi"

Kivni su na njega zbog toga sto se povukao sa onoga eventa, kad se Henderson povrijedio, zbog cega je Dana morao sve da otkaze jer Jones nije htio da se bije sa Sonnenom..To je jedini UFC event u istoriji koji je bio otkazan..

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Ne mislim da jones ima bolji grepling od weidmana. Weidman je ubitacan grepler, mislim da ima ubjedljivo bolji grepling od jonesa.
    Jones je masu veci od weidmana, ogromna je razlika, i zato bi ga jones dobio.
    Jones je trecinu pobjeda ostvario preko submissions..Da ne pricamo o tome da je jedini koji se sprdao sa najboljim wrestler-om u LHW, Cormierom (koji je inace olimpijac u toj disciplini)
    Zaboravio sam da pomenem prednost u reach-u, koja je ujedno njegov najveci adut.. Weidman ne bi mogao da mu pridje.. "Najgore" sto bi se desilo Jones-u u tom potencijalnom mecu jeste pobjeda na poene..
    Last edited by miha; 24-08-15 at 20:18.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

Quote Originally Posted by vuki View Post
    Dobar Vaso sa onom gorilom
    ne sprdaj se Vaso jes dobar borac (ako ne i na najbolji trenutno ili bar u najboljoj formi) ali onaj lik je obična vreća za napucavanje i rekord mu je tipa 3/15 a ta trojica to ih je dobio su bili frizer konobar i onaj to naplaćuje parking

veliko je 30 kila razlike, da je taj lik samo prosječan borac ne bi mu Vaso mogao nita
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Konacno se JDS vrace u octagon.. 19.decembra (fight night Orlando) protiv Alistair Bato Overeema

Trebali su prije 3 god da se sastanu ali je tada Overeem bio suspendovan..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nadam se da ce jds da ga nokautira.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

trebalo bi...mada je i ona budala od overeema stekla dosta iskustva zadnjih godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzabe kad nema djusa.. bez ako nije nasao nekog novog "farmaceuta"

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Overeem nije impresionirao protiv Nelsona u zadnjem mecu ali ne znam kako ce JDS izgledat zbog povreda koje su ga usporile u zadnjih par godina.. Trebalo bi to da dobije..

To mu je mozda i glavni test pred sansu za titulu. Moguce je Cain-JDS part 4 u 2016

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a mici ih tamo, dosadili su vise njih dvoje, ovaj arlovski je osvezenje u teskoj kategoriji, i cesto odgledam njegovu borbu protiv travisa browna, kakav spektakl..
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

a mici ih tamo, dosadili su vise njih dvoje, ovaj arlovski je osvezenje u teskoj kategoriji, i cesto odgledam njegovu borbu protiv travisa browna, kakav spektakl..
    Ono je runda godine ali sada mu je mec protiv starog znalca, Franka Mira.. Vidjecemo sto ce napravit Pitbull..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

overoidov kardio ne doseze preko druge runde, ako i toliko.
    Mir ce prebiti Arlovskog. Mir je inteligentan borac, mozda i najinteligentniji.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

od Werduma sigurno nije

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Fair Enough...Ko je pratio Mira, poznato mu je kako momak drasticno mjenja stil borbe u zavisnosti od protivnika, kao protiv Nogueire u prvoj borbi, kad je upgradevao boxing i poceo da ubaca neki aperkat, koji nikad u zivotu nije koristio. Outboxovo je Nogueiru, koji je makar 2 puta bolji bokser od njega, ali jbg, aperkat je radio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Jones je trecinu pobjeda ostvario preko submissions..Da ne pricamo o tome da je jedini koji se sprdao sa najboljim wrestler-om u LHW, Cormierom (koji je inace olimpijac u toj disciplini)
    Zaboravio sam da pomenem prednost u reach-u, koja je ujedno njegov najveci adut.. Weidman ne bi mogao da mu pridje.. "Najgore" sto bi se desilo Jones-u u tom potencijalnom mecu jeste pobjeda na poene..

Da, ali koga je dobio submissionom, ko su ti borci koje je on dobio submissinom... Nikad se nije borio protiv vrhunskog greplera. Belfort, koji je kanta za vrhunske greplere, mu je zamalo slomio ruku...da ga je vini magalaes onako uhvatio prepolovio bi mu ruku.
    Dok je weidman radio pata pata mec sa galvaom na adcc-u, i u ostalim grepling mecevima weidmana se vidjelo da zna sve principe, dok jones ima dosta supljina.
    Weidman je dosta bolji u greplingu od jonesa, ali mu to ne bi pomoglo u eventualnom mecu.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Pricamo o Jonesu, ne pricamo o nekim vjevericama. Kakav crni Chris Weidman. Jones bi ga izbacao po oktagonu ka' maramicu.
    Cormier - Weidman bih ja volio da vidim. Mislim da je Weidman i tu donji.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Mir je 2-way fighter.. Opasan na boxing i na grappling.. Coek je protivnicima lomio ruke u HW, Lesnaru je nogu zamalo sjeba kad ga je uvatio u onaj leg lock..

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Da, ali koga je dobio submissionom, ko su ti borci koje je on dobio submissinom... Nikad se nije borio protiv vrhunskog greplera. Belfort, koji je kanta za vrhunske greplere, mu je zamalo slomio ruku...da ga je vini magalaes onako uhvatio prepolovio bi mu ruku.
    Dok je weidman radio pata pata mec sa galvaom na adcc-u, i u ostalim grepling mecevima weidmana se vidjelo da zna sve principe, dok jones ima dosta supljina.
    Weidman je dosta bolji u greplingu od jonesa, ali mu to ne bi pomoglo u eventualnom mecu.
    Cus sad koga je.. Zar mora svaki sumbission da mu bude protiv nekoga ko je vrhunski grapler..Ako cemo tako koga je Weidman dobio na sumbission? Jones je najrespektabilnije borce u diviziji savladao by submissions (Belfort,Machida,Rampage)

dje ti to vidis da je Weidman od njega u tom segmentu ja ne znam..Kao sto rekoh, sama potvrda da je Jones prejak na grappling treba da ti bude njegov mec protiv DC-a.. Prvi takedown u MMA karijeri je DC dozivio od Jonesa..nije to slucajnost..
    Last edited by miha; 26-08-15 at 11:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jonesa je belfort ufatio u polugu zbog toga sto to ovaj nije ocekivao, faktor iznenadjenja je tu bio kljucan, da se jones borio protiv vinija ili nekog drugog borca koji je odlican grepler sigurno da bi drugacije pristupio borbi i bio bi vise oprezan.

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobra borba, ali nekako kao da to nije onaj stari zivcani badr hari.

istrajan budi.

Page 196 of 695 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)