Šta rade Hrvati. Boli ih kurčić je li to UEFA, domaće prvensto ili ...
Krajnje vragolasto.
Fino vam ja rekoh momci, nego necete da me slusate. Vidjelo se da su igraci Monaka spremniji, odigrali su vec 3 zvanicne utakmice naspram nijedne zvanicne utakmice igraca Valensije, ali rezultat govori sve. Odlicna utakmica. Ovaj Martial zivotinja, lijevi bek Valensije Gaja prava singerica...
Da sacekamo jos revanse pa da i zvanicno proglasimo obrtanje igrice od strane La Lige...
Šta rade Hrvati. Boli ih kurčić je li to UEFA, domaće prvensto ili ...
Krajnje vragolasto.
deuscroix
Jaci je Dinamo masu, ali kakva ljepotica od gola za Skembija.
Monako nije zasluzio da izgubi dva razlike, ubija Martial, ubija.
Pobjednici veceri ipak
![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko prenosi kod nas kvalifikacije za LE?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Hah, nerealno da momci gube 3:0 posle onakvog unistavanja Menhegladbaha... What are the Odds?
Gonzalo Kastro desni bek, ne znam zasto. Ne bi me cudilo da bude 3:2 na poluvrijeme i neki preokret 4:5 na kraj...
Išćućela ekipa.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
I preokrenuse momci, ka sto sam i mislio.
Kakvi lopovi. Znači dovoljno su jaki da kasiraju svakoga, samo je pitanje koliko će za kladionice igrat ove godine...
Steta za Vosu ali se znalo da su im male sanse a i mediji ih posle Sampdorije bas uzdigli ko da je Plzen na nivou nekog Fljamurtarija a ne iskusna ekipa i prvak Ceske. Nema, to im je realnost, grupna faza je nedostizna. Ali svejedno proci 3 kola ni to nije malo, samo oni i jos 5 ekipa to uradili od prvog kola.
Uh, Negredo, kakav osjecaj.
To je to. Negredova ljepotica od gola za istoriju... Nakon osvajanja desete titule Lige sampiona od strane Reala iz Madrida, i obrtanja igrice Liga sampiona, spanska La Liga je obrnula istu igricu samo u drugoj kategoriji... Po prvi pt u istoriji takmicenja jedna liga ce imati 5 predstavnika. Kada ovome dodamo 15 titula LS spanskih timova i cinjenicu da su u poslednje dvije godine osvajaci LS i LE bili spanski timovi, onda se kompletna situacija u svjetskom fudbalu moze opisati samo jednom rijecju - DOMINACIJA.
Nema sto, koliko god mi bila premier liga ljepsa za gledanje mora se rec da je spanska liga sigurno jaca, rezultati su mjerilo a ne to sto wilfrid bony I asmir begovic griju klupe za po 5m
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
deuscroix
deuscroix
nagledah se golova iz slobodnih u ove kvalifikacije kao nikad..
Poništi Mazić čist gol za Seltik :P ... briljira ...
deuscroix
deuscroix
Španci 5 timova, GASI.
Maccabi prošao, Roma u trećem šeširu, meni dovoljno za večeras.
nocas da se izbaci leverkuzen pa da se kolo zaigra
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Tacno cu igrat na kladionicu da nece spanski klub osvojit ove godine
sent from tabure
Hoce li biti gdje Partizan na Extra TV (da nije zacrnjen kao na rts)?
Sent from my HTC One
I can't explain and I won't even try
Meni je zamracen, ko ce prenosit ovo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks