ja mislim da je to sve isti racku na svaku pumpu
CMC i IK REAL imaju isti plin od istog dobavljaca i veze sa Albanijom nema. Ali bas blage veze. A Petrol ima Albanski plin. Ovo nije nagadjanje nego ocni vid, fakture i ugovori. A vase informacije su price rekla - kazala kao da imate 15 godina.
Problem crnogoraca je sto su svi selektori, majstori, strucnjaci, politicari, profesori. A niko pojma nema.
ovo je zadnje sto cu napisati na ovu temu, nemam volje i vremena da se prepisujem sa grupom strucnjaka.
p.s. Sparco CG nekorektno ti je da plasiras lazne informacije javno pod izgovorom rekao mi je jak igrac. Nekome stetis poslu sa brutalnim lazavinama.
Last edited by Black; 25-08-15 at 15:10.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
ja mislim da je to sve isti racku na svaku pumpu
Samo sam prenio sto sam cuo a ako je taj lagao mene i ja sam vas.
Nemam nikakav interes da nekome stetim prodaju, a nekome povecavam. Boli me uvo za sve njih iskreno. Znam iz svog iskustva da je taj plin los sto sam sipao na Ik petrol. Znaci 4 pune boce i uvjek isti prosjek i auto sigurno 5 posto slabije ide na njega u odbosu na benzin.
Bonus petrol odlicno se pokazao. Europetrol isto. Cmc nikaf nisam sipao.jesam benzin i ok je bio. Sad sam poceo na dekar da i njega testiram pa cu i za njih rec svoje misljenje.
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
Ja dok sam vozio benzinca i sad kad vozim dizela punim gorivo iskljucivo na pumpu kod autobuske HIP HOP, ubjedljivo najbolje gorivo, za plin ne znam. Eventualno ako sam na Cetinje isto punim na HIP HOP-ovu pumpu. Najgora pumpa sa kojom sa imao iskustva je Lukoilova kod toloske sume, imao sam osjecaj da sam sipao vodu, auto je slabije vuklo a za 30% se brze potrosio benzin, od tada ih zaobilazim.
Jes da rekoh da necu pisat al moram samo jos ovaj post i zavrsavam:
Fun Fact - lise fabije ovdje se samo rage voze ukljucujuci i mene, Bugijeva masinerija iz 96/7 odokativno i sl...I ljudi testiraju gorivo na auto staro 20 godina, koje je u srecne zemlje za pod presu...
hahahhahahhaha
Last edited by Black; 25-08-15 at 15:29.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ja imam auto 2011 godiste mogu li ja sa Fabijom?
Nisam strucnjak ali mislim da kvalitet goriva nije samo koliko dobro vuce ili koliko vise predje.
Sjutra uzorak ide na analizu.
TAKUMI
Ja znam 100001% da mi PENTA nova yamahina JEDINO dobro radi na gorivo tj benzin sa autobuske stanice!! Bilo dje drugo da sam sipao, trokirala bi i nemirno radila.... Eto toliko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sreca da imamo ovakvog clana kao sto je Black,dovijeka bi mislili da se neki tajni dogovori desavaju oko nas.
A razguli pcelice zivota ti
lex iz 2003 gori od fiata 500l 2015. Not
Novija auta su masu preciznija i osjetljivija na gorivo i uvijek ces prije na njih provalit
ja neam sta za rec dok se neki ne nadje da plati rucak od silnih ovih postova covek gladan pa jos jezik otepavi....![]()
Sofisticiraniji je Lex iz 2000 nego 500 iz 2015.
TAKUMI
Pa zato i kazah da se ne moze generalizovati A godiste i automobile lupio naravno
Pazi sad foru, 45 litara sa IK, 25 sa Petrola (100), Motul i Abro. Nema ventila!
TAKUMI
jbg - ljetos si uzivao u voznji i hladovini u kolima.....
Da si ranije spustio prozore (tj. makao zvucnu izolaciju) - cuo bi ih ranije.
Kad sam pricao pojedinima da 95-tica nema toliko oktana i da se meni na vecini 95tica cuju ventili - ljudi su me cudno gledali.
A bas si ti danas linkovao stari text iz Vijesti iz 2010 o kvalitetu goriva - i kad ga procitas vidis da je tada na testu JEDINO bonusova 95tica imala 95 koma nesto oktana, a svi ostali manje (93,nesto).
Koji Motul proizvod? Ko uopste uvozi Motul u CG (i gdje se imaju kupiti Motul proizvodi u maloprodaji)?
Pa sto ocekujes, da cu upalit klimu u 6-7 PM kad je temp max 27-28?
Ovo sam sipao za ciscenje:
Ovo za oktane:
Motul imas na Petrol za 12.5 eura, a Octane Booster kod Scekica za 2.5 eura.
TAKUMI
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks