mene evo radi super na 5.5.1.. al opet nece Lucky Patcher da mi pomogne da skidam stikree Free!!!1 PIH...ima li druga fora
mene evo radi super na 5.5.1.. al opet nece Lucky Patcher da mi pomogne da skidam stikree Free!!!1 PIH...ima li druga fora
Odnese dja'o sve kad ljudi zbog Viber sticker-a kukaju...
Zar nema jedno par destina besplatnih sticker-a? Nije dovoljno?
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Mogu li da stavim nekoga na mute na viber?
poslato paukom
istrajan budi.
Radi svima i 5.4.1
Bug je na verzije preko 5.5.1 kada se odradi sync
Poslato sa pisaće mašine Note 4 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Evo provalih da ima opcija block
poslato paukom
istrajan budi.
Evo sad po prvi put popricah sa nekim preko WhatsApp-a... pa kao da je obican poziv u pitanju a ne preko neta... Znaci zaboravio sam kako to izgleda od kad sam Viber posrani koristio...
E sad jel' do same aplikacije, nasih mreza koje ometaju rad ili neceg treceg ne znam ali sam samo htio da se ubijedim da ocajan kvalitet poziva preko Viber-a nemaju veze ni sa telefonom ni sa konekcijom vec do samog Viber-a.
Do Not Disturb.
Позиви су стварно много бољи на what's app , међутим за све остало је много љепши вајбер
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Pa pozivi su mi jedino i zbog cega ga koristim.
Ne saljem sticker-e niti ista slicno... A probah da saljem slike i ne vidjeh da je nesto gore nego na Viber-u.
Polako cu se pozdravit' sa njim...
Do Not Disturb.
Stavih ovu bugijevu verziju i rijesih problem, ali sam ga tek iz 5-6 puta aktivira, kakav smet
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Moze li se update iskljuciti
koja verzija vibera ce sigurno raditi na neki samsung stariji, moguce da je duos, ima li verzija neka starija koja radi na vecinu uredjaja, i ako neko ima link?
istrajan budi.
Ajmo još jednom.
Link u prvom postu, piše koji je za koliko ram memorije...
Poslato sa pisaće mašine Note 4 dual sim
Sam mi telefon uradi update na 5.5.1.556 i fercera bez problema :-)
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moze li se instalirat viber na kompijuter ako ga nemas na tel..?pretpostavljam da ne moze,al eto da pitam..
Moras ga registrovat' preko telefonskog broja a mislim da ga onda mozes i obrisat' sa telefona, i dalje ga imas na kompu...
Do Not Disturb.
Da,ali ga prvo moras instalirat preko telefonaa..?
Uprosten odgovor je DA.
Komplikovani je da mozes da koristis 'Android Emulator'-e poput 'BlueStacks' i preko njega instaliras Viber na 'virtuelni android' (koji je na kompu) a onda i da koristis sam 'normalni' Viber na kompu bez da ista radis na telefonu...
Ovdje imas neki tutorial, nisam gledao sve korake i koliko je dobar ali vjerujem da je ok... http://swapmyapp.com/how-to/install-...ut-smartphone/
Do Not Disturb.
Hvala puno brate..
Nista, dodjes mi reputaciju i 'feedback score' posto sam ti prodao vrijednu informaciju za dz.
Pozdrav.
Do Not Disturb.
WhatsApp mnogo bolje radi od Vibera, sto se tice i poziva i poruka, nekako je sve tecnije ali je glavni problem sto kod nas ga slabo ko koristi.
i ne znam jeste li primijetili ali npr nekom posaljes na Viber fotografiju , on je sam resizuje i oslabi kvalitet, dok preko WhatsApp je shalje u originalu sto je po meni ogroman plus
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jesi li siguran da na whatsapp ne radi resize?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi resize ako je slika veca od 16MB a vjerujem da se to ne desava ni u 1% slucajeva.
Za razliku od WhatsApp-a gdje je limit 16MB, Viber-ov limit je nevjerovatnih 250kb. (64 puta manje).
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks