Originally Posted by
A_R
Nije mi jasan nivo nakurčenosti ljudi koji pođu, a i ljudi koji 'ocjenjuju' ove koji pođu. 'Ja zaradim pola tvoje plate', 'što veliš to pobro. možda i zaradiš ali se odireš', 'crnac vas budi tapkanjem štangle po vratu' i sl. Ne vidim čemu to...
Ovo mi je najsimpatičnije od svega. Niko nije nakurcen nego necu da mi prosipaju pricu kako je u Cg ljepše sjedjet i pit kafu nego u Ameriku "crnčiti". A dje se to pare lako zaradjuju? Evo npr ja sam ih danas lako zaradio, kuckam s tobom iako jos radno vrijeme nije završeno a ima dana kad je, normalno, teško. Ka' i u svaki posao.
Pomenuh ti ovaj moving. Dešavalo mi se da za 5 sati iselimo nekog Jevreja i uzmem 230$ + te časti da jedeš, piješ. Naravno tu sve zavisi od bakšiša, ali nikad ne ispadneš ispod 150. A to nije iseljavanje kao kod nas dje ti komode dižeš cijele, krevete... Nego sve spakovano u pakete, nema natezanja. I jos kad kažu nemaš vremena da izadjem, samo radiš i ostala palamudjenja crnogorska. A imas druže sve kad imas normalno radno vrijeme nego ti zao da potrošiš. Ja to ne mogu no sam redovan kod ovih Hispano klubova. 
Drugi put kad dodjem radi se nesto drugo dje se vise para uzima, iako ni ovo nije loše.
@tom, milo ti li si pa toliko zaradjujes?
Znam jednog ali on je našao stan tako da je sad sve ok sa njim. Uglavnom svi imaju rodbinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bookmarks