Cu 100 eura uplatio na ovoliku kvotu![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ajmo svi zajedno pjesmuuuu ROmaleeeeeeeeeeeee Romaliiiiiiiiii samo to reci miiiiii
![]()
Drugov tiket
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Cu 100 eura uplatio na ovoliku kvotu![]()
aj da vidimo sta ce biti od Kotoraninovih predloga
Selections
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1 Caykur Rizespor - Fenerbahce Caykur Rizespor v Fenerbahce
(Half Time/Full Time)23/08/2015 None 21.00 To Run 2 Over 2.5 Shakhter Soligorsk v FC Gomel
(Total Goals)23/08/2015 None 2.00 To Run 3 NK Travnik FK Rudar Prijedor v NK Travnik
(Full Time Result)23/08/2015 None 3.00 To Run 4 Real Oviedo Real Oviedo v Lugo
(Full Time Result)23/08/2015 None 1.90 To Run 5 Javor Ivanjica - Red Star Belgrade Red Star Belgrade v Javor Ivanjica
(Half Time/Full Time)23/08/2015 None 26.00 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns 5 Folds 1 1.45 1.45 9,068.56 Total Stake: 1.45
067/852-466 & 068/405-403
Kotoranin "
Dobro makar nije na jednu pao![]()
carpe diem!!!
Kasno se probudih, tek sad vidim da je ovaj termin 2 i po-3 sve doslo.
Forever young, i want to be forever young
Evo 4:1![]()
Lele drama moja
Lose ovo danas sve djeluje izgoreli dabogda svi.... neki su dosli manje kvote koliko sam mogo sve da ispratim a ovi ostali sucmurasto...zajebace travnik,eo i mene sahtjor 5 na pol i u drugo ce bit 0
Uplatih da pratim
Milan x2
Inter gg
Palermo gg3+
Napoli 2 i 3+
Viljareal 2 i gg
Marsej 1
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Dobiju Zenit dupla pobeda u gostima ne mogu kuci jbenu Mordoviju da jbenih 1:0 izvuku a derali ih uvek 4+ kuci, treci put kuci ove sezone ne mogu da dobiju, gvna raspala
Milan mi je 2 ka kuca
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Ovaj Gijon komplet sa stadionom, igracima i svim osobljem kosta manje od Ronaldove frizure i Real ih ladno nece dobiti.
Vikend za zaborav....
carpe diem!!!
Mogu potvrdit.. Najgora 3-4 dana za mene sto se tice kladionice..Nista ne strefih,NISTA.
Propustam fikseve ka Marseille 1, Astra 1 i Corinthians 1 zarad Reala,Intera i koje kakvih k'uraca sto sansu stvorit ne mogu...
Corinthiansa stavljam 0-2 umjesto 1 a kvota poklon.. Ja kreten na tradiciju idem (od 2009-te nisu 3+ odigrali ali kad ja odigram naravno da ce upravo to i doc)
Pauza.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ko se danas kladio na Inter nece ga vise u zivotu stavljati.
I evo se ispostavi samo Corinthians 0-2 da ce me zakinut za pare.. Pih, j'ebo me pas usta..tako mi i treba..
Odlican vikend.
![]()
Vidi ti kvota ovim smecarima.
![]()
Basel dvojka dobra kvota, Monaco me vuce ali su jako oslabili u odbrani a Valenciji se vracaju najbolji napadaci, nerealno mi da ne daju nijedan gol. Dinamo namestili su prelaz sad ce mozda golove moze li to u nekih 4+, 5+...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks