Sta uzeti za ciscenje DPF filtera?
Hvala kao i uvijek
Sta uzeti za ciscenje DPF filtera?
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Imam passata b4 karavana... vjeribatno cu da mijenjam auto pa me zanima sto da gledam da je minivan ili karavan a da je dugacak i komforan kao passat, moze i duze... Razmisljam se o vw sharan?
Neke sugestije?
Sent from my SM-N9005
Hellblazer...
Postoji li kod nas sredstvo za ciscenje EGR ventila? Sta uzeti za to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Zatvaraj :-) kakvo ciscenje. Ako bas oces da cistis, skines ga i ribanje sa nekim odmascivacem. Ali ja bi to zatvorio fizicki i dijagnostikom ugasio ako je potrebno. Trajno rjesenje. Meni je nakon blokiranja EGRa auto mnogo bolje vuklo.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Thanks mate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
i od mene preporuka za abro.. cisti ubija
samo pazi ruke i oci![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
E, u pravu si, i oci isto ubija.
TAKUMI
Ko god ima masinu za to ok ce uraditi.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Imas momka tu na forum 15e
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Momak sa foruma iz Niksica odlicno radi. Sve preporuke za njega
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Samo nije 15e nego sjedista 20 a sa podovima 25e koliko sam ga razumio
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mnogo ako je tolko
Uopste nije mnogo.
Moj brat radi dubinska. I krecu se od 30 do 79-80 zavisno od auta.
Sjedista i podove. I nakon toga pranje auta spolja.
Jeftinije ne moze
Cus 80e i ne moze jeftinije.Daj ne zezaj.
Mos' gumu za kola uzet za pranje.
Kazem od 30 do 80 zavisi od auta i koliko sjedista. Npr imas auta kojima su sjedista plisana. To je oko 40-50 jer cio dan samo sjedista radis.
Za auto je to PREMNOGO,drugo su kombi vozila sa sjedistima i busevi...
Koliko ti ocekujes dubinski sjedista i podove?
Ujak koji drzi plac u PG i u pg pere jer mu je glupo da dovozi kod nas u NK placa po 30-40 jer pere 9 vozila sa slepe.
Ja zaista ne znam kako ti zamisljas da se to radi. Krpicom i to je to
Pominjes cifre do 80 eura,ne znam sto to radi za malo auto 80e?
Pa da u pravu si,ja pojma nemam o ciscenju auta,zato mi je motorni prostor ovako glibav
![]()
Motorni prostor malo dimera nerazblazenog i pumpa.
A kazem zabisno od brojansjedista do 80e. Mislio sam na auta tipa dzipovi sa 3 reda i Senici i Espejsi i tako ta auta.
A mala auta od 30 do 50... Kazem vec onaj materijal kao u alfe npr plisani sto je kao. On se teze cisti i zato je skuplje.
Nije da ja znam nesto bolje od tebe ili tako nesto. Ali ako ti kazem da drzimo perionicu i da su to cijene ne znam zasto, prije nego ne vidis koliko je inace dubinsko, pricas ista.
Jedino je po 25 za mala gradska auta.
Ali ta rijetko dolaze pa eto zato kazem od 30 do 50 za mala ili do 80 za dzipove i MPV vozila
Jes bas je lagano ocistit cio motorni prostor,a dimer nije resenje za sve.Sa dimerom ne bi izgledao ni upola kao sto je sad
Ali da se vratimo na temu,50e za dubinsko je premnogo za malo auto,ni da ga cetkicom za zube pere
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks