Odlicno,nema slajfovanja iako krece sa 1-1.1 bar boostom,samo katapult
Kako funkcionise LC na manualca?
TAKUMI
Odlicno,nema slajfovanja iako krece sa 1-1.1 bar boostom,samo katapult
Ma dobro to, nego sto se desava? Patosiras gas i pustas kvacilo ili neki sistem u backgroundu radi za tebe?
TAKUMI
Auto ne smije da se pomjera u tom trenutku,kvacilo-ubacis u brzinu-full gas drzis.LC mi je postavljen na 5400rpm(od 7200),dok drzim kvacilo i gas anti lag pumpa boost do 1-1.1 i kad pustim kvacilo arivederci
A ako slucajno fulas sa kvacilom?
TAKUMI
Ne znam na sta konkretno mislis?
Cekaj, imas npr. Golfa II 1.3 i hoces da krenes s mjesta, drzis kvacilo, prva, gas na 4700 rpm i posle 2-3 sec pustas kvacilo. Jel to to?
TAKUMI
Ne,ja drzim full gas,LC drzi obrtaje na 5400,pustim kvacilo i odem.Ne drzim kocnicu kao na automatika
Znaci ti samo imas neki device koji drzi obrtaje na 5400 isto kao sto bi nogom drzao?
TAKUMI
Ne,sve je kontrolisano preko ECU.Nikakvi dodatni kablovi,uredjaji ili bilo sta slicno
Djone, taj sistem ima veze sa LC-om isto koliko ima veze ofarbani krov sa panorama krovom.
TAKUMI
Zar mu to nije blokada, isto kao mercedes sto ima na 3k
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Ja mislim da je Djone zapravo kupio Audija A4 i samo mu zalijepio S4 najlu. Mislim.
Kontrolise motor, kvacilo i POGON. U momentu kretanja snima koji od tockova ima najbolji grip i tamo salje najvise obrtnog, i to se radi 40-50 puta u sekundi.
TAKUMI
Presmijesna prica,ako ne vjerujes mozes da probas start 2 auta,sa i bez LC.Isti motor samo sto je moj mnogo brzi.Znam odlicno kako mi je auto startovalo prije ovoga sistema a posebno nakong njega.Nema potrebe za neosnovanim "pametovanjem".
P.S. zrnojed2,kako kreces sa manuelcom bez kvacila to me zivo interesuje?
Last edited by John Cena; 23-08-15 at 15:17.
Ja mislim da to moze svaki auto.
Drzis gas na koliko hoces obrtaja i POP THE CLUTCH sto bi rekli ameri, to je staro taman koliko i prva trka ovog svijeta
To sto je kod tebe pogon na sva cetiri tocka pa se lansiras i imas minimalno proklizavanje to je druga stvar.![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Valjda bolje ja znam kako mi je auto prije startovalo a kako sad?Iako je quattro slajfovao je i te kako kad se krene sa visokih obrtaja,i to je krecao sa 0 boosta.Sad krecem sa 1 bar boosta(alo 1 BAR BOOSTA) i nema slajfovanja.To je zbog quattra i vaganja na kvacilo sigurno:surprise:
Tako je jedan nas momak startovao sa A4 automatik, drzi kocnicu i gas do daske, mjenjac se przi a kaze da je to LC.
TAKUMI
Znam i ja jednog sa 525tds automatikom koji tako startuje![]()
Sad niko senika nece kupovati vise
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Zdravo, imam par pitanja za ljude koje imaju Audi il se razumiju. (mozda ne pišem na pravom Threadu ali ajde)
Pitanja su za Audi A3 Dizel 2009
1. Kada ja auto upaljeno ali van brzine tj u leru, na kolko je obrtaja je normalo da Vam pokazuje kataljka obrtaja (na 1000 , na majnje? i koliko tacno?) nešto mi se čini da malo više vuče gasa nego sto bi trebalo.
2. Gdje bih mogao uzeti poklopac od goriva, tj zanima me konkretno ona gumena vezica koja drži čep za kola, koju otkinuo stručnjak sa pumpe).
3.Da li znate u Podgorici nekog dobrog majstora za Audije, a da nije lopovski rokšped. ( da je profesionalan, zna znanje, ima dijagnostiku za audi, a da nije u krv skup i lopov (ovakav je kao jednorog rijedak) i gdje kupujete djelove za Audi ,originalne i zamjenske)
Puno pitanja od mene al eto. Odnedavno vozim Audi pa da se raspitam. Hvala unaprijed
Last edited by oblivion; 27-08-15 at 10:49.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks