Page 649 of 832 FirstFirst ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... LastLast
Results 16,201 to 16,225 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Ako mislis na receiver imas prekidac iza lijevo pozadi
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ivan007 View Post
    da, samo kad bi bilo rtv vojvodine na glupom etv

Послато са huawei g700-u20 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Oliver Nedeljkovic View Post
    Znas kako,ovim postom bih zavrsio prepisku sa tobom,
    Izvinjavam se sto na temi Extra TV,napisah o netu,nadam se da nije neka fatalna greska,
    Zivim u zgradi,nema krosnje,nema zida,nema sprata,nema nikakve fizicke barijere,comp mi je udaljen od rutera 5(pet)koraka,visok sam 189,pa racunaj odoka,nemam metar da mjerim,e zbog tih pet koraka,zbog takvog signala,prestajem da koristim vase usluge.
    Nidje ne rekoh ni da sam dobar covjek,niti da imam para,mada ima fukare koja nema gaca na p...o,a ima i bogatih koji su dobri ljudi,nije na meni ni da sudim,niti me zanima,platicu jer placam svoje obaveze,zbog toga,a imam i nacin da vam nista ne platim(vjeruj mi)
    A ovo,plati i koristi,ne platis nema servisa,ne bih komentarisao,to bi trebalo i djeci u zabavistu da je jasno.
    Cak se iskljucivo zbog tvog arogantnog odnosa prema jos uvijek aktuelnim korisnicima,koliko vidim tvoje firme,razmisljam da platim racun za avgust,a da vi pokusate da naplatite,kako ti rece penale.
    Nijesi prije naveo polozaj rutera, pa sam ti zato naveo krosnju drveca i zidove i njihov uticaj na WiFi signal...

Ruter ti je u istoj prostoriji odakle pristupas netu, i kolika ti je jacina signala? Koliko crtica imas na indikatoru WiFi? Ima li taj tvoj ruter antenu?

Naveo si da placas racune jer si dobar covjek, a ne jer si u obavezi, a ja sam te tada demantovao kao i sada i kazem ti, da Ugovor MORAS postovati, jer u suprotnom, neces imati ni jedan servis.... A onda ide upozorenje, pa tuzba i na kraju izvrsitelji... To su oni sto nose stvari... Mislim da to nije dobro iskusiti i ne bih ti preporucio da zbog inacenja to dozivis...

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    prezla nazalost ti si potpuno nebitan lik ovdje . shvatam te radis za platu i to je ok
    stariji forimasi se sjecaju gospodjice koja je prestavljala monet po nickom velikaMO i zaista je bila od koristi .
    inace za tvoji informaciji na ovom forumu sam od prvog dana a pod ovim nickom samo hiljadu postova . najmanje u ovim temama . zamisli postoji zovot i van posla .
    Ponovo skreces sa teme, nemjerno se baveci sudionicima na forumu, umjesto da komentarises o temi na koju postujes...
    Jesam li bitan ili ne, ne tice te se, iz prostog razloga jer te ne poznajem i nemam nista (licno) sa tobom. Zivot postoji i van posla, ali nije valjda grijeh posvetiti se poslu? Ili jeste, posto je ovo CG?
    Ubuduce se bavi Extra TV servisom, a ne sa mojom (i drugima) malenkoscu.

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Da li tcom umanjuje iznos racuna proporcionalno za taj period dok nije pruzao usluge?

Ako mu ne radi fiksni - onda jedino da ih kontaktira sa drugog broja.
    Da, umanjuje se racun...

Moze sa drugog broja, a moze i preko online prijave problema preko sajta Telekoma. Samo neka bude strpljiv.

Quote Originally Posted by Ronin View Post
    Ej u 21. vijeku ja 2 dana nemam bukvalno nista u kuci (ponavljam, ni internet, ni televizija, ni telefon) i moram da budem strpljiv?!? Pa dje mi to zivimo ejjj??? Znaci zakonski oni svaki mjesec mogu po 8 dana da me ostave bez ikakve tehnologije u kuci? Onda taj zakon ne valja! A promijenicu Telekom makar se morao seliti odavde koliko su strucni i azurni!
    Trebao si samo reci, da u 21. Vijeku nema kvarova i da sve radi besprekorno.... Kakve veze ima koji je vijek? Ako si prijavio problem, sacekaj, odgovorice ti.
    Kad sam pomenuo 8 dana, mislio sam na NAJDUZE vrijeme od prijave kvara, kada ti Telekom mora odgovoriti na prijavu!

Zakone nije pisao Telekom, vec pravnici i pravna regulativa...

Razumijem tvoju ljutnju i bijes, ali sta da se radi?? Sacekaj, doci ce ti i popraviti kvar.

Quote Originally Posted by striker25 View Post
    Ljudi je li moguce da ovi iz Total-a 7 dana ne mogu da dodju da zamijene risiver, po meni je to Total-no neozbiljno

Sent from my D5103 using Tapatalk
    Da nijesi promasio topic? A ujedno i pokazao kako i drugi nijesu bas brzi...

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    čitam redovno ovu temu i ne mogu da se otmem utisku da pretjerujete u očekivanjima.....mislim, ok, plaćam nešto i oću da to nešto imam 24/7 ali ako se dogodi problem, pa majku mu, problem se prosto dogodi...koristim ekstra trio i nije da nemam primjedbi, imam, ali uvijek su bili ljubazni kad smo ih nazvali i uvijek su bili prilično ekspeditivni...koristim i bbm ali to su dva svijeta, tako da sad uz ekstra trio prelazim na m-kabl...ali internet mi je bez zamjerke tako da ne bih zasad mijenjala....vidjećemo što će biti kad ovaj m-kabl počnem d koristim
    Ne da pretjeruju, vec namjerno koriste probleme da bi svoje najnize strasti, mrznju, bijes iskaljivali na firmu, koja se godinama zaredom kotira kao LIDER...

Ja sam im 1000 puta do sada trazio da objasne to, ali ni makac...
    Problemi se desavaju, cak i u Ugovorima koji ste potpisali sa Telekomom, i tu vam JASNO pise da Telekom ne moze garantovati servis 24h...
    Ali se isti obavezuje, da otkloni kvar u najkrace vrijeme, a najduze 8 dana od dana kvara (prijave).
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Posto koristis net i nijesi ga imao 1 dan, a onda ti ne radi fixna mreza tj. fixni telefon, govori da je pogresno podesen parametar za fixnu telefoniju, i takav neces imati fixni ne 7 nego 77 dana. Pozovi 1500 i zatrazi da ti to odrade kod njih tj. podese parametre. Net imas? TV (ako koristis) imas? Samo fixni nemas? Ako je tako, onda je do parametara na ruteru...
    1 dan jer sam isao da pozajmim flesh usb da bih radio posao. Posle 3 dana su dosli. I sad ih zovem kosntatno da dodju da naprave i nista. Kao napisali smo hirltno sad vec 4 dana ne dolaze.

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    203
    Thanks Thanks Received 
    572
    Thanked in
    393 Posts

Ovaj Prezla mi liči na Fabiu Elegans.
    James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    1 dan jer sam isao da pozajmim flesh usb da bih radio posao. Posle 3 dana su dosli. I sad ih zovem kosntatno da dodju da naprave i nista. Kao napisali smo hirltno sad vec 4 dana ne dolaze.

Sent from my LG_G3 using Tapatalk
    Bice ti umanjen racun za sve to vrijeme sto nijesi imao servis...
    Savjetovao bih te da se obratis forumasu Emill na PP, i tu ostavi broj fixnog pa ce ti pogledati o cemu je rijec. Ja ti zelim da ti to u najkracem roku poprave. Pozz.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Moze li mi neko reci zasto, kada se raskida ugovor, recimo 15og u mjesecu - konkretno za Extra trio servis, mora platiti pun iznos racuna za citav mjesec? A ne samo do datuma do kojeg su servisi bili aktivni?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by manouche View Post
    Moze li mi neko reci zasto, kada se raskida ugovor, recimo 15og u mjesecu - konkretno za Extra trio servis, mora platiti pun iznos racuna za citav mjesec? A ne samo do datuma do kojeg su servisi bili aktivni?

Jel poslije isteka ili u vrijeme Ugovora? Ako si potpisao Ugovor na 18 mjeseci, 1.3. 2015. god., on ce ti trajati do 31.8. 2016. god. To jest do 1-og septembra. Ako je recimo 15.3. 2015. onda ce ti trajati do 15.9. 2016. god. Ali prvih 15 dana marta ce ti se obracunati proporcijalno. A raskid Ugovora, bez penala mozes traziti dan posle isteka tj. 16.9. 2016. god.
    Mislim da je sada jasno?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    , da Ugovor MORAS postovati, jer u suprotnom, neces imati ni jedan servis.... A onda ide upozorenje, pa tuzba i na kraju izvrsitelji... To su oni sto nose stvari... Mislim da to nije dobro iskusiti i ne bih ti preporucio da zbog inacenja to dozivis...
    Nekretnine,kao i neku zemlju sam prodao,auto takodje,racune sam pogasio,tako da necu nista platiti,tuzite,izvrsujte,plijenite slobodno,nek vam je sa srecom.
    Hvala na saradnji

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Raskid ugovora je trazen i odobren poslije isteka ugovora. Tu nije bilo problema i nikakvi penali nisu spominjani...vec samo da se izmiri racun do kraja mjeseca iako je zahtjev za raskid predat sredinom mjeseca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Odličan izbor novih programa, hvala od <3, baš sam se pitao kad će tv5 monde i cctv njuz biti uvršteni u već vrhunsku ponudu, a ne kao ovi ostali gadovi od operatera...čuš nude tuda neki sinestar, sport klub, foks, viasat...eh, kakav danak neiskustva :P

Thanks Thanks Given 
    2,530
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    528 Posts

stigla mrvica sa odmora i eto novih kanala sa sve FullHD rezolucijom..ludilo..nego samo da se dobro odmorio jer se treba trpat nadredjenima do sledeceg odmora a to nije nimalo lako..

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    stigla mrvica sa odmora i eto novih kanala sa sve FullHD rezolucijom..ludilo..nego samo da se dobro odmorio jer se treba trpat nadredjenima do sledeceg odmora a to nije nimalo lako..
    Dodje i kaze im: "samotrpajte.me".

Thanks Thanks Given 
    83
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ubjedljivo najgori operater i on ovde govori "Lider", to je kao ono za turiste na primorju- svake godine po 7,8 % vise.

Sent from my HTC One_M8

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako nekoga interesuje nasao sam nacin gledanja sport kluba i ostalih sportskih kanala preko telefona a samim tije moguce na boljim televizorima gledati, sve radi u hd

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

Salji na pm

Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Salji

Thanks Thanks Given 
    438
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    54 Posts

Salji i meni hehe
    I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Salji, rokaj
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pošalji?
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trebate prvo skinuti par aplikacija, torrent stream controller

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ivan007 View Post
    trebate prvo skinuti par aplikacija, torrent stream controller,onda vlc player ili mx player zatim ace stream engine,ja imam brzinu neta od oko 600 kib/s radi mi sve bez vecih problema,ove aplikacije nisam siguran da sve imate na play store tako da ih malo bolje potrazite i javite ako vam sta nije jasno

Thanks Thanks Given 
    83
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Je li imas ovu full verziju Ivane ?

Sent from my HTC One_M8

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NoRecesS View Post
    Je li imas ovu full verziju Ivane ?

Sent from my HTC One_M8
    Nemam, a i nije mi potrebna,jedino za 'one' kanale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NoRecesS View Post
    Ubjedljivo najgori operater i on ovde govori "Lider", to je kao ono za turiste na primorju- svake godine po 7,8 % vise.

Sent from my HTC One_M8
    Govore cinjenice koje iznosi nadlezna regulatorna Agencija... No dobro, bitno je da ti ovde spamujes i skupljas postove, a vidim da nijesi jedini...

Posto ne koristite ovaj servis, ja vas molim da odstupite sa ovog topica i da prestanete sa prosipanjem vasih gluposti na istom.

Vi uzvajte kod "najboljih", OK?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Page 649 of 832 FirstFirst ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)