Cisti saran ili galaxi samo ce biti minimum 15k skuplji
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Aha, i A3/A4/A6 sa FWD imaju to zbog kuatra.
TAKUMI
Cisti saran ili galaxi samo ce biti minimum 15k skuplji
Nema nista od ovoga
Da je bilo na podforumu mercedes rekao bi smece aooo
Zato sto ce merc napravit ono smece,a audi no no
Upravo tako.Nego oce mi neko reci jednu stvar. 99% C7-ca je mis siva sa propela felnom?Jesu oni nesto jeftiniji pa ih svi uzimaju ili?
Dje je ljudima malo maste kada kupuju auto od 70/80k e?
Ericsson T 10
Cega 70-80k? Eto roksped reklamira sa ekskluziv opremom za 35k (pojma nemam sto dodje)
Mada, ako se stavi s-line itd, vjerovatno cijena skace ihaha
Za boju ne znam, al felme su najljepse ikad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ada lupio cijenu.Ali svaki tu propelu ima,mis sivu,prevrnutu kozu i zatamnjena stakla. Dosadno postalo.
oce li mi ko reci iskustva sa audi a4...konkretno me interesuje model 2005-7 godiste....avant... da li je sa prostorom katastrofa kao i raniji modeli??? koji dizel motor je najbolji?
Los je sa prostorom svaki a4, mislim pozadi tesko da moze coek od 190cm da sjedi....
Pravo porodicno auto... Muz, zena i djeca pozadi, gepek solidan da stanu kolica itd...
pa i treba mi porodicno auto.... da mogu da cusnem kolicaali da i pored njih stane nesto...
Ja sam imao A4 karavan B6 model 2004 god. Isti je unutra kao taj za koji se interesujes. Mjesta ima za djecu, moze i odrasli da se smjesti ali je vec skuceno ako je napred osrdnje visok jer ovome pozadi ne ostaje mjesta za noge, mora ih rasiriti. Druga stvar, s-line vjesanje, super za vidjet, super drzi u okukama, super van CG ali kod nas neudobno potpuno i moras lagano po nervninama ako zelis dobro vjesanju. Ja sam imao 1.9 TDI 96 kw, ekstra motor ali sam zbog prostora i udobnosti mjenjao za A6 C6 model, razlika nebo-zemlja. Srecno u potrazi
Pa passat B6 ima vise mjesta unutra, i gepek mu je veci, ja sam gledao B7 kao alternativu, ali naisao je A6 dobar tako da sam zadovoljan. Ako zelis prostor i udobnost onda A4 tu nije jak, mozda B8 model ali opet nije na nivo A6 a mislim i da Passat B6 i B7 imaju vise prostora od A4 B8 modela.
Passat ima mjesta SKORO kao a6... Duplo vise od a4....
U potrazi sam za autom... Pa gledah i novi a4, passat, a6....
A4 ako vozi neko od 190cm, iza njega moze neko od 150cm jedinomjesta ima kao golf6 npr
![]()
ma planiram u narednom periodu da uzimam jedno auto koje treba i supruga da mi vozi.... i njoj se pasat nesto ne svidja a veli da je velik, sobzirom da je do sad megana vozila....a opet a4 djeluje kompaktnijei vise joj se svidja
uglavnom ja sam za pasata jer definitivno ima vise mjesta
Last edited by E_K_V; 20-08-15 at 13:33.
Znaci ti placas ona birato je ono birate zajedno ali bice auto koje ona izabere
E necu se zenit da ebe oca ako je tako u brak![]()
Ja ne bih pogledao nista pored skode superb.
Mjesta ima da se pozadi odrzi miting.
A ljepsi auto duplo i od pasata i audija
e tu se ne slazemo.... makar st ose tice izgleda.... rijetko grdno auto je skoda superb.... unutra ok, super je..ali spolja mi je uzas
a kad se ozenis ako dodjes na jedno auto, postoji milion razloga koji su ti u pocetku preci od toga da imas dva auta...ja sam alfu prodao, i sad smo na jedno auto koje nam je vec po malo tijesno ako se ide dje van PG... beba...kolica, krevetac... vidjeces ako bog da
onda ces da gledas samo ono sto ti vise odgovara...
Superb 2009+ nije ruzna spolja, sem combi varijante (tj karavan) koji je pozadi uzas, bas uzas, izgledom...
Dok nova (2015) je ljepote kao audi))
O ukusima se ne da raspravljati, ali znam jedno (jer sam vozio passata), audi je daleko kvalitetniji (sto se tice materijala) od passata a jos vise u odnosu na skodu. Drugo, audi nudi vise opreme (doduse koja se mora doplatiti) koja je kvalitetnija u odnosu na vw i skodu. I unutrasnjost je kvalitetnija izradjena...
Sto ne uzmes 159 karavan? :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks