Zna li ko kako da napravim na ove Pirelli bijele routere nat type na open,nijednu partiju online ne mogu da odigram jer mi je strict
Zna li ko kako da napravim na ove Pirelli bijele routere nat type na open,nijednu partiju online ne mogu da odigram jer mi je strict
Podgorica Podgoricanima!
Imate Live Chat na sajtu. Par puta sam dobio neke informacije tim putem.
In vino veritas
Dje vidis ti taj 'Live Chat'?
--------------------------
Do Not Disturb.
Sad ne mogu da nađem, mora da su ukinuli.
Našao sam zato ovo:
http://telekom.me/online-prijava-problema.nspx
In vino veritas
bio je ranije i live chat ali sad ga ni ja ne mogu pronaci
Who let the dogs out
Bilo je ranije da ih mozes kontaktirat' na vise nacina.
Sad nikako.
Do Not Disturb.
Evo ga... cim stoji sajt malo vise otvoren iskoci u vidu popup-a ovaj helpdeskp prozor... i eto je Anči
![]()
Who let the dogs out
Aj klikni na to pa pogledaj direktan link, ako ga ima.
Jer ja evo stojim po' ure na sajtu i nista mi se ne pojavljuje.. Dvije reklame se vrte i to je to.
A podjoh i do centra ovdje u Baru i vidjeh da se jedna cura (jos je i znam) pracaka sa jedno dvoje-troje u isto vrijeme a jos 10-oro ceka red. Ona sama, koleginice nema.
Izadjoh istog trena jer bi cekao sat vremena, najmanje.
N'o da ne bude samo Pi Kom u pitanju... Bih i u Telenor. Momak ravno pola sata prodaje nekom pretencioznom kretenu telefon koji se misli izmedju iPhone 6 i Samsung 6 Edge i ne zna koji da uzme a samo komentarise kako on vec ima oba, kako mu je pretplata toliko i toliko i bla bla.. A seljacina najveca.
Pored njega koleginica sa nekom srbijankom pokusava da rijesi problem sa internetom na laptopu a ne zna u 'Control Panel' da udje pa se zove pomoc u PG. Tako sam cekao pola sata da dodjem na red kod momka a koleginica je vjerujem ostala jos sat vremena... Da ne pominjem koliko je ljudi doslo u medjuvremenu i cekalo na ovo dvoje 'sposobnih', posebno ove guske.
EDIT: Evo dodjoh do 'Live Chat'-a. Krece saga.
Evo, vec mu nije lako...
Velibor: Hvala Vam što ste čekali. Vraćam se za trenutak.
(hvala sto se cekali, vracam se za trenutak? ko je smislio ovaj 'template'? valjda kazes 'hvala sto ste cekali' nakon sto se vratis a ne prije nego odes... ah mene, pardon sine. idemo dalje...)
Last edited by Fidel Castro; 19-08-15 at 16:15.
Do Not Disturb.
hahahahah Velibore Velibore![]()
Who let the dogs out
Odustao je momak, kaze da ce me nazvat' podrska na mob (nakon sto sam mu objasnio onoga sto je i on sam svjestan - da se podrska ne moze dobit' pozivom na 1500)
Do Not Disturb.
Evo od jutros puca po savovima...
![]()
Do Not Disturb.
VAzda muke na tebe sto je TO, alooo, Nista te ne slusaju...:frog:
Zvali su me (tehnicka sluzba) sinoc kasno, bihaj zauzet.
Kontam da vise nece ni zvat'.
Do Not Disturb.
Ne samo da net puca danas nego ni kucni ne radi uopste...
Ima li jos ko problema danas?
![]()
Last edited by Fidel Castro; 20-08-15 at 16:42.
Do Not Disturb.
Kako ih razvaljujes FIdel ovih danasZovi ih sa fiksnog iako ti ne radi :lolblue:
Da ti se Emil javi, rjesen bi ti bio problem![]()
Who let the dogs out
Ne preceruj Black![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pomogni covjeku vidis da ima muku![]()
Who let the dogs out
Pozdrav
Kao i svi muku mučim sa t-comom:miserable:.
Otkako su mi promijenili ruter (stavili ZTE zxv10 h201l) više ne radi identifikacija poziva na fiksnom.
Da li je problem u njemu ili su oni nešto zbrlj, ne znam.
Odlasci u t-centar u Baru nisu pomogli, od 1500 još manja vajda, pa molim čarobnjake foruma (g. Emilla...)
ako mogu nekako da pomognu![]()
Hvala
ja imam taj ruter i identifikacija radi normalno...
Probas ovim redosledom, restartujes telefonski aparat. Ako ne bude radila identifikacija onda treba na ruteru da promjenis clip mode sa FSK na DTMF ili obrnuto i nakon promjene opet da restartujes telefonski aparat....sve ovo pod uslovom da ti je identifikacija ukljucena od strane Telekoma jer se servis placa i mora da bude ukljucen.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks