Zasto da ne kad placaju ? Bolje ista nego nista jer realno ko ce kod naa dati pare za to...
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Мало ми чудно да Арена уступи макар и те двије утакмице СК?
Zasto da ne kad placaju ? Bolje ista nego nista jer realno ko ce kod naa dati pare za to...
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Satelitski resiveri/oprema
nije arena nikome nista ustupila vec je taj ustupak napravila RTCG jer nije imama novca da obnovi zakup - pa je uskocio SK (plasticno da objansim). U srbiji srijedom prenosi rts ,u bosni obn u hrvatskoj hrt a u crnoj gori ce sk1 jer , koa sto rekoh, rtcg nema para.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Direct Media je drzala ova prava, nema to veze sa Arenom, mogla je i njih da otkupi za teritoriju CG da je ponudila vise. RTCG nije imao sredstava, SK ima i to je to.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Forumaši, da li i na koje sve načine mogu ja iz srbije da gledam sport klub 1 crna gora?
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Može jedino da ti neko u CG iznajmi opremu za Total TV i da plaća pretplatu, a da ti poneseš tu opremu i postaviš je kod sebe u Srbiju. I naravno da ti davaš pare tome ko je iznajmio mjesečno za pretplatu koliko treba.
Ali pazi, prvo treba da se oprema instalira kod toga kući ko bude iznajmio opremu. Pa kad sve proradi onda ti dodješ i pokupiš svu opremu i montiraš je kod sebe kući.
Dakle, prvo da se montira u CG i da se aktivira kartica, pa tek onda ti poneseš kod sebe u Srbiju.
Послато са A536 користећи Тапаток 2
A na neku drugu foru, neka pretplata nešto iptv? Ne mora total tv da bude. Ili neki streamer da nudi taj sport klub?
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Stvarno vrh za ovaj kanal Bar ce bit sve da se prati, 50br u ovaj HD 151.... sporta nece falit, a i taj NBa i Formule...
Zivio Total TV...
ZNA LI KO KAD CE POCET TOTAL DA RADI SNIMANJE NA RISIVERE, TJ KAO EXTRA TV????....
JER JE BZV KA MORAM FLESKU UBACAT I DRZAT NA TAJ KANAL DA BI MI SE NESTO SNIMILO
Bate Borisov - Partizan: RTRS, Eutelsat, 11262H, DVB-S QPSK, 30000 2/3
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Dje je to? Ja na Total imam samo RTRS+ dje je neki rukomet
Free to air. Nadji u slobodne kanale. U podesavanje...
Zahvaljujem
Sent from my HTC One_M8
Last edited by NoRecesS; 18-08-15 at 20:48.
Objasnjeno je prije nedje kako se nalaze slobodni kanali prelistaj malo, koristi google
Menu-podesavanje-podesavanje sistema-0000(ili koja ti je sifra)-FTA kanali-trazenje satelitskih i tu unesi parametre sto sam prethodno napisao
Ima i u Full HD rezoluciji na Astri, kanal Sky GSport HD5, Sku Germany.
P.S. a da, na žalost ovo ne važi za Vas. Vi nemate CS i Dreambox.
Послато са A536 користећи Тапаток 2
Nema na cemu :-)
30e je ugradnja dodatnog resiverA
Sent from my HTC One_M8
Ljudi je li moguce da ovi iz Total-a 7 dana ne mogu da dodju da zamijene risiver, po meni je to Total-no neozbiljno
Sent from my D5103 using Tapatalk
Imam total tv kuca, sateliti eutel. i hotbird, moze li mi ko pojasnit kako u ovom slucaju da nadjem te slobodne kanale ili da mi samo kopira poucni link na tu temu?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks