Điđo starter za Bragu.
Da li ce Zoric imat prilike da igra za AEK ove sesone?
Vidim da se samo pojacavaju, a vidim da ga nije imalo sada protiv Seville
Last edited by xxxx007; 16-08-15 at 15:38.
Điđo starter za Bragu.
Vido to, daj neki link
Ja sam gledao... On treba saigrace koji ga kapiraju, jer njegovi pasovi su uvijek oni koji idu u 16.
On je sigurno medju 3 najbolja igraca Brage. Ali Braga je limitiran tim. Ali eto, dodjosmo do toga da jedan CG igrac prodje trnovit put i na kraju se nametne.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo Zoric igra isto protiv Jovetica
Mislim da sad ona nesreca nece moc da kaze, nisu nam igraci standarni u klubovima.
Nije bio ni Rosicki standardan u svom klubu kad nas je rastavio na proste činioce. Tačno je da je bolje da su standardni ali ne može se sve svaliti na to. Ipak je pitanje kvaliteta i uigravanja od strane trenera (ko ga ima) presudno. Pogotovo je smiješno što je naš otpravnik trenerskih poslova pravdao lošu fizičku pripremljenost nekih naših fudbalera time što nijesu standardni u svojim klubovima. Pa majka mu stara, valjda moraju biti tip top spremni da bi uskočili u prvi tim...
Dobro je sto je Djidjo poceo da igra za Bragu,uglavnom nam svi igraci sad igraju i imaju utakmica za razliku od prosle godine,dje vecina nije imalo utakmica uopste....
A onaj koji je pravio razliku i donosio najbitnije bodove je osjetio arapske milione, ostario.... Mada imam neku cudnu nadu da moze Mugosa da ga zamijeni. Ne klasom i policalentnoscu. Takav igrac se radja jednom u 20 godina. Golovima i realizacijom ukazanih sansi.
Nije on kriv sto mu je dejo brnovica postavio kojeg on ne postuje ni malo, a i ostali slabo.
Da je bilo ko drugi tu igrao bi momak i borio se, siguran sam, ovako ga ne osudjujem nista.
Mugosa ni na klupi.
Pa pisalo je da nece biti, tj da ce tek na sledecem mecu debitovati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se ponadah malo gledanju fudbala u HD, ponedeljkom vece... Sad nema nista za gledanje
iako smo prozivali brnu izgleda da ipak on nij elud
Asmir Kajevic bez kluba, Ivan Kecojevic ni na klupi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Asmiru nisu hteli da produze ugovor neznam zasto?
Ivan ima neki problem, ali neznam tacno ocemu se radi.
http://www.vijesti.me/sport/pekovic-...ntaciji-847655
nekako me ne bi čudilo da završi za selektora u narednih 5-6 godina, i milo bi mi bilo. pola čovjek-pola žuti karton
Gledah Beciraja, drzi dobru formu, 4gola u ove kvalfikacije za ligu europe i danas je bio solidan.
Gledah drugo RioAve- Braga. Vukčević izgleda ne što je standardan nego i među najboljima tamo. Dosta se kreće, igra jednostavno, brzo i precizno. No je kvalitet Brage baš kalirao. Prodali su nekoliko najboljih i dali šansu mlađima. Imaju par balvana za koje je Zverotić Pirlo po pitanju pasova. Prosto bi bio grijeh da Điđo pored takvih nije dobio šansu.
Da li ovaj put Boljevic sa Djidjom igrat u veznom redu?
je li igrao stefan savić?
Ne a I nece skoro. Ne znam.jel mu pametno bilo otic u atletiko jer simeone onu dvojicu ne razdvaja
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Niko da na pise, da je Vesovic dao gol za 2-1 protiv Hajduka...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks