Zna li neko kako da maknem ove "prevedene" naslove filmova sa IMDb-a, guši me nešto kad ih vidim ...
![]()
Izgleda da će Man from Uncle da bude baš baš dobar film, pa ko je u mogućnosti da ugrabi, biće za par dana u bioskopu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zna li neko kako da maknem ove "prevedene" naslove filmova sa IMDb-a, guši me nešto kad ih vidim ...
![]()
Last edited by Maleni; 11-08-15 at 19:33.
Pitah i ja nedje prije, no ne znade niko. Smkne mi se kad ovo vidim.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja mislim da morate da imate acc i da stavite u opcije na engleski..
Znam da ako je browser neka od yu verzija ili primarni jezik stavljen na neki od njih, neki sajtovi kao imdb se otvaraju lokalizovano
Posto ja imam nalog ide se na Your Profile, pa na Your account, pa na Update general site preferences pa kod Title display country podesi se Original i onda prikazuje filmove na njihovom jeziku, nema ovih nasih retardiranih prevoda. Ne znam da li moze bez naloga, mislim da ne moze.
moze bez naloga. samo vam Chrome (vjerovatno njega koristite) mora bit na engleski.
OT: genijalan http://www.imdb.com/title/tt1740047/
![]()
Meni sad prikazuje na ENG, recimo ovaj gore "Shaun of the Dead" ali znam da mi je neke prikazivao na nasem jeziku iako sam koristio isti taj Chrome na istom tom ENG jeziku...
--------------------------
Do Not Disturb.
preporucujem novi terminator ko voli da pogleda...odlican
presmijah se djedu Svarciju par puta
![]()
Vidim da ga neki hvale kao extra film dok ga drugi pljuju kao najgori nastavak ikad...
Ne vjerujem da cu ga gledat' u svakom slucaju.
Isto kao i ovaj najnoviji M:I
Do Not Disturb.
Znam da ovo nece niko gledati ali da prenesem utiske. Za svaki slucaj stavio sam spojlere.
http://www.imdb.com/title/tt0049261/
Ovaj film sam stalno imao u glavi a i hteo sam da kompletiram Deana ali sam ga uvek odlagao, zbog duzine a i mislio sam da ce mi biti previse naporan. I u pocetku mi i jeste bio podosta dosadan, te muz-zena razmirice i ona scene sa krestavom decom su mi bas bile dosadne i iritantne a i cinio mi se da ce biti dosta monoton. Niko ni od glumaca mi se nije nesto isticao. Ali prekretnica je bila scena u kojoj Deanov lik (Jett Rink) pronalazi naftu na njegovom komadu zemlju sto kasnije dovodi do njegovog ogromnog bogacenja (A i smesno mi je bilo jako kad se pokaci sa Bickom, ovaj ga udari, njegovi prijatelji ga drze da se obuzda pa se ovaj vrati pa ga izudara dok ga ovi jos drze). Onda film postaje daleko dinamicniji, mnogo vise stvari se desava. Narocito me odusevila transformacija nekih likova, posebno je Dean razbio ulogu, odlican prikaz bogatog naftasa koji je imao sve a na kraju nije imao sto je najvise hteo. Evolucija Hudsonovog lika takodje sjajna, Taylor mi je manje vise ostala ista. A ono sto me je najvise odusevilo je bilo koliko je film oslobodjen klisea narocito u sceni u restoranu pored puta gde sam bio uveren da ce ga Bick isprebijati a desilo se suprotno ili kada je ostao sam sa Rinkom pa nije hteo da se tuce sa ovim mrtvim pijanim a jednim potezom mu razbi svi ono vino. Mislim da je ovo i najraniji film koji se bavio rasizmom i diskriminacijom, sada je to vec toliko izlizana tema ali za to doba jako sveza, takodje dobro odradjeno, bez patetisanja. Likovi i odnosi u porodici potpuno realno predstavljeni, nema tipicnih ni dobrica ni zloca. Od te scene film mi prosto proleteo nisam ni primetio kad je dosao kraj a dug preko 3 sata. Morao sam posle toga da vidim koji film je dobio Oscara za tu godinu, taj nisam gledao mada vidim da nema neku ocenu ali je ovaj stvarno bio bas oskarovski materijal ili su mogli makar Deanu posthumno da ga daju.
Novi Terminator se ne može posmatrati baš kao nastavak, jednostavno, to je reboot, a ako ga posmatramo tako, može se gledati itekako.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
mad max fury road na yts... nijesam ga vala ocekiva jos 2 mjeseca.
1993-2020
Odgledah collaretal...Remek djelo
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Remek djelo je prejaka rijec.
Calvary odlican, Brendan Glison gospodin.
Yts the best
Pogledah sinoć klasik Full metal jacket, posle bog zna koliko vremena. Kakva filmčina.
Odisey 2001... Sjebao mi je mozak
Tu es mon héro!
http://www.imdb.com/title/tt1189340/
The Lincoln Lawyer (2011)
Dobra zabava, Matthew sjajan. Evo jedan dobar opis sa rottena: "...a perfectly serviceable legal thriller that passes the time and gets the job done..."
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks