Page 151 of 1402 FirstFirst ... 511011411471481491501511521531541551612012516511151 ... LastLast
Results 3,751 to 3,775 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post

A i ovaj naslov 'obecava'

"Obračun u Bečićima: Pucali u noge zbog pjesme"

http://www.vijesti.me/vijesti/obracu...-pjesme-847114

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    I sa analitike..

http://portalanalitika.me/clanak/198...lima-sa-motora

A i ovaj naslov 'obecava'

"Obračun u Bečićima: Pucali u noge zbog pjesme"

http://www.vijesti.me/vijesti/obracu...-pjesme-847114
    Oces da budes mangup, narucujes pjesmu bahato , kuliraju te , zoves gazdu da ga bijes, gazda dodje, krenes bejzbol palicom da se *****s, gazda izvadi pistolj i izbusi te hahahahahahahahahaahhaa od sramote ne bih ni do prodavnice vise isao

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Uh...
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Oces da budes mangup, narucujes pjesmu bahato , kuliraju te , zoves gazdu da ga bijes, gazda dodje, krenes bejzbol palicom da se *****s, gazda izvadi pistolj i izbusi te hahahahahahahahahaahhaa od sramote ne bih ni do prodavnice vise isao
    Clanak mi izgleda malo pretjerano. Izgleda da je novinar dobio nekoliko eurica mimo kase, jel?
    Ne vjerujem, da je netko tko bi zelio ponovno naruciti koju pjesmu obvezno "mangup" (mada ne bih isklucio onu mogucnost).
    Uzgred, okle su oni momci - zrtve podgoricana?
    Last edited by A+A; 16-08-15 at 17:52.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Samo recete srpska prshuta sa srpskih njegusha, zalijepiti ove etikete sto postujete odje da oni znaju da to nije chernogorsko no serpsko. I stihove stavite jer oni vole srpske pjesme dok iju i piju.
    Znajući Srbe i poosrbice 10 godina pošto bi se radi šverca napisalo da je njeguška pršuta srpska bi bila priča da su Njeguši uvjek bili Srbi
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Pa evo ovaj albanac u budvu je namjerno pokosio srpske turiste...
    f6

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sve im na čelo stajalo 4s i on po njima
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Sve im na čelo stajalo 4s i on po njima
    ,, gle srba,, i skrenu u njih direktno. Namjesteno tacno se vidi...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Falsifikat
    Ma neka muraš.
    Sto posto smo Iliri.Englezi Francuzi svi oni koji su genocidni samo nismo Srbi.
    To je izmišljeno!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Besplatno samo za 500 Srba iz Crne Gore

Internet peticiju kojom se traži da se Crnogorcima zabrani besplatno studiranje u Srbiji do juče je potpisalo 15.000 ljudi, piše današnja "Politika".
    Izvor: Politika utorak, 18.08.2015. | 08:40

Foto: Tanjug/Arhiva
    Međutim, školovanje o trošku budžeta Republike Srbije nemaju Crnogorci, oni plaćaju školarinu kao i svi stranci, već besplatan indeks mogu da steknu samo pripadnici srpske nacionalne manjine iz te zemlje, navodi "Politika"
    Procena Ministarstva prosvete je da u Srbiji studira oko 2.000 studenata pripadnika srpske nacionalne manjine iz drugih država, od čega je oko 500 studenata iz Crne Gore.

Inače, peticija pokrenuta na sajtu za onlajn peticije peticije24.com došla je u žižu javnosti nakon što je o njoj izvestila RTCG, a zatim su vest preneli i brojni mediji u regionu.

Pre nego što je dospela u medije, peticija je privukla oko hiljadu potpisa, da bi se taj broj u narednim danima udesetostručio.

“Jedno je da se Srbija ponaša kao matica prema Srbima koji ne žive u Srbiji, a drugo je da se zajednička sredstva rasipaju na one koji se dobrovoljno izjašnjavaju, ne samo kao strani državljani, već i kao pripadnici druge nacionalnosti. Kome smo onda matica?”, navodi se u peticiji.

Za Srbe iz Crne Gore i dalje besplatno studiranje u Srbiji.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

--------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cerić: Bošnjaci u CG nisu slobodni dok se Gorski vijenac uči u školama

"Đukanović je svima sve obećao samo da ga niko i nikad ne pita za Miloševića, da ga niko i nikad ne podsjeća ko je bio i šta je radio kad je Milošević palio i žario po Balkanu, posebno u Bosni. Nemoj da Đukanoviću iko spominje učešće Crne Gore u agresiji na BiH, hapšenje i deportaciju bošnjačkih prognanika...” naveo je Cerić8291PREGLEDA
    446KOMENTARA

CerićFOTO:AUTOR: Darvin Murić

Bivši reis Islamske zajednice Bosne i Hercegovine Mustafa Cerić rekao je da Bošnjaci u Crnoj Gori govore ono što se od njih očekuje da kažu kako bi ostali živi i optužio funkcionera Socijaldemokratske partije (SDP) Rifata Rastodera i političkog direktora Bošnjačke stranke Sulja Mustafića da su podanici crnogorske nacije.
    Rastoder i Mustafić su ranije za Slobodnu Evropu komentarisali Cerićeve pozive Bošnjacima u Crnoj Gori na ujedinjenje i stvaranje panbošnjačkog pokreta koji je naveo da Crnogorci preko leđa Bošnjaka rješavaju svoje nacionalno i nacionalističko pitanje, govoreći pri tom o klanjima, silovanjima, hapšenjima Bošnjaka.
    Rastoder je rekao da ne razumije jezik iz uskonacionalnih tabora i da Cerić takvim izjavama ne pomaže Bošnjacima u Crnoj Gori. “I sam se bavim pisanjem i istraživanjem i afirmacijom zapravo istine o onim nedjelima koji su činjeni u ime i Crnogoraca i Bošnjaka itd. To je nešto drugo. To nema naciju, nema vjeru. Povezivati sve sa time događajima je neprilično i neprimjereno bilo kome”, rekao je Rastoder za RSE.
    Mustafić je rekao da su Cerićeva razmišljanja bila drugačija kada je pred referendum dolazio u Crnu Goru, i dodao da Crna Gora ima takvu istoriju u kojoj je bilo “i ovakvih i onakvih trenutaka i momenata u istoriji, dobrih i loših” po Bošnjake.
    Cerić u autorskom tekstu, objavljenom na sajtu bosnjaci.net, navodi da Bošnjaci u Crnoj Gori nisu slobodni i da Crna Gora nema korektan odnos prema njima i BiH. “Odnos crnogorske politike prema Bošnjacima nije korektan zato što Crna Gora nema poštovanja za doprinos Bošnjaka u osamostaljivanju države Crne Gore, kao što Crna Gora nema ni poštovanje prema teritorijalnom integritetu bosanske države u slučaju Sutorina”, naveo je Cerić.
    Cerić u tekstu navodi i da se Crna Gora nije odrekla svog “velikog brata”, Srbije, te da su to dva oka u glavi.
    “Nije valjda da se mali brat odriče Velikog Brata? Ne, ne to je mala varka. A može biti i da je velika zamka za Bošnjaka ne u samo u Crnoj Gori. Zar treba da kažem da Bošnjak od sad pa nadalje ne smije da dozvoli da ga dva puta iz jedne rupe zmija ujede. Nikad! Dok god se Gorski vijenac od Njegoša čita i pjeva u školama, crkvama i na guslama. Nikad Bošnjak ne smije da spava a da nije budan”, naveo je Cerić.
    On je poručio Bošnjacima u Crnoj Gori da im od njega ne prijeti opasnost i da treba da traže da su konstitutivni narod u Crnoj Gori a ne manjina.
    “Nisam ti ja opasnost. Ja te sigurno neću oteti iz voza, hapsiti, deportovati, proganjati, istrebljivati... Neću ti ništa obećati pa slagati, kao što ti je obećao Milo Đukanović pa slagao. Sa njim a ne sa mnom ti otvori javnu debatu o Bošnjacima. Traži da su Bošnjaci konstitutivni narod u Ustavu Crne Gore”, zaključio je Cerić.
    Đukanoviću ne pominjite Miloševića
    Cerić u tekstu navodi da nekorektan odnos Crne Gore prema Bošnjacima i Bosni automatski podsjeća na Đukanovića i Slobodana Miloševića, koji su, kako je naveo, zajedno smišljali agresiju na BiH i genocid nad Bošnjacima.
    "Đukanović je svima sve obećao samo da ga niko i nikad ne pita za Miloševića, da ga niko i nikad ne podsjeća ko je bio i šta je radio kad je Milošević palio i žario po Balkanu, posebno u Bosni. Nemoj da Đukanoviću iko spominje učešće Crne Gore u agresiji na BiH, hapšenje i deportaciju bošnjačkih prognanika...” naveo je.

Last edited by Forumski Mis; 19-08-15 at 19:32.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

m.cdm.me/iphone /prikazvijesti.php?id=372178&kat=1000&rkat=-1

Haha ovo je sprdnja stvarno

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    m.cdm.me/iphone /prikazvijesti.php?id=372178&kat=1000&rkat=-1

Haha ovo je sprdnja stvarno
    Moze naslov teksta? Ne mogu da otvorim link.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hvala
    Sluzbeni pistolj...........
    ..............
    Pa tako bi .........
    A mi da ocekujemo od policajaca zastitu ustavnog poretka, djece, gradjanstva uopste,drzavne i privatne imovine.....
    Ne znam... nevjerovatno..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 19-08-15 at 23:13.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/instit...na-eura-847680

Pa onaj kompleks ne bi mogao da se izgradi u stanje u kakvom je danas ni za 100 mil...+ 200 000 kvadrata zemlje uz Titovu vilu i citav prostor sa plazom ....
    Uz lječilište, prodaje se više od 200.000 kvadrata zemljišta na obali mora i 86.000 kvadrata objekata.
    Ako je g. Karic u pitanju.. pa skuplje mu kosta ona zgradica u CH sto je kupio i renovirao nego ovo..
    Definitivno ja ovu CG "ekonomiju" i "matematiku" ne razumijem uopste..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-08-15 at 07:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

CG je drzava gdje se sva logika gubi, mogli bi uvalit' jos nesto za tih 10 miliona, malo je to

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Hvala
    Sluzbeni pistolj...........
    ..............
    Pa tako bi .........
    A mi da ocekujemo od policajaca zastitu ustavnog poretka, djece, gradjanstva uopste,drzavne i privatne imovine.....
    Ne znam... nevjerovatno..

Hvala Lepo

Majo, treba da ste radosni jer kad je doslo da se zalazu sluzbeni pistolji, to je faza pred odlaganje. Kad ih odloze ova vlast ide onako kako je i dosla, ulicom . . .

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Pa onaj kompleks ne bi mogao da se izgradi u stanje u kakvom je danas ni za 100 mil...+ 200 000 kvadrata zemlje uz Titovu vilu i citav prostor sa plazom ....

Ako je g. Karic u pitanju.. pa skuplje mu kosta ona zgradica u CH sto je kupio i renovirao nego ovo..

Hvala Lepo

Najaca su ova naknadna ulaganja, platite vi koliko to kosta, pa radite sa njim sto vam drago. Ako ima nekih ulaganja, to vlasnici ulazu u svoju firmu i sto je drzavi bolje od toga !

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Uz lječilište, prodaje se više od 200.000 kvadrata zemljišta na obali mora i 86.000 kvadrata objekata.

Hvala Lepo
    Da mi imamo Sašu Radulovića taj ne bi usta zatvarao.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

eto ga i Srbija ima pa im je džaba ne može preć 10% trika nema, tako je i u CG bilo ona najzdravija opcija nikad nije prelazila 10% isto kao i tamo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    eto ga i Srbija ima pa im je džaba ne može preć 10% trika nema, tako je i u CG bilo ona najzdravija opcija nikad nije prelazila 10% isto kao i tamo
    Ali je lijepo kad neko onako shebe iluzije koje glasač gaji o "dobrom" poslu kojeg je neko iz vlasti odradio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sad procitah info da su se i tog zlata cg trsili... Osjecam se uzasno razocarano... ispricah kolegama veceras oko simo milosevic centra... ni oni nisu mogli da vjeruju da taj evropski centar ode ko ... em ce cg pacijenti biti znj na listi..em ce podici cijene cim prije .. em ce drzava da finansira po njihovim tarifama... em su tender komunjarski pisali da niko sa vise novca nije mogao ni ucestvovati...
    Nisam m9gla vjerovati da ce ovo proci...ovo me do max razocaralo u u cg, u kapacitete vlasti, opozicije, gradjane uopste...
    Nadala sam se da su shvatili sta su uradili do sad sa ugovorima od 90-tih sa %=÷×% oko kap-a i poluproizvodnje... oko autoputa...primorke.. fab lezajeva.. marko radovic..velimir jakic.. meljine ...pivara niksic.... duvanski koji je bio svjetlost za rovinj a.... za Bar a sad drac i kopar... solana.. namjenska industrija... plantaze... mna...
    Nakon ovog...nema vise o cemu da se prica..
    Ponavljaci se igraju drzave i ekonomije... no kolektivna odgovornost svih gradjana cg... savjetnici od 20 god...

Ni slamku ni pjenu nisu ostavili..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-08-15 at 23:51.

Page 151 of 1402 FirstFirst ... 511011411471481491501511521531541551612012516511151 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)